- 21 Haziran 2016
- 208
- 214
- 23
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Senin yorumunu hic bir konu da hic bir sekilde ciddiye almicam sen az ötede büyüde gel nasi ailede büyüdügün apacik belli gücü gücü yetene gecirmis sende hayaller Kur cocum olursa 2 yasinda beni sinir ederse vururum tokadi vururum tokadi dikkat ette hayat vurmasin o tokati Allah akil versin yazik annesi tokatla büyütmüs buda siddeti güzel bise saniyo acidim simdiÜslubunuza dikkat ederseniz sevinirim. Çocukluğum gayet güzel geçti
Ne yi sorim sana kücük Sadist siddet sever zavalli sEniArkadaşım bana diss atacağına önce bi sor da öyle yaftala.
tek bi meseleyle iyi kotu olunsaydi keske.Evet ben cok kötü bi anne olacağım. Siz çok iyisiniz. İyi geceler
Aynen ben de çok üzüldüm hem anne hem bir öğretmen olarak kimbilir neler yaşıyor15 mi??Ben de yaşıtım biri varmış gibi konuşuyorum nerden bilirim öyle büyük büyük laflar etti ki.. Hay allahım üzüldüm şimdi küçücük çocuk daha, şiddeti savunuyor
Bak yavrum zararın kendine dokunur şimdi bize kızman çok normal savunmaya geçiyorsun şiddetin büyüğü küçüğü olmaz ailem hem vurdu hem baş tacı ettiler demişsin hata yapmışlar ev ortamınızı ne yaşadığınızı bilemem.Tek bir mesajımdan travma yaşadığımı anlamanız (!) sizi dahi yapar. Önünüzde saygıyla eğiliyorum.
Konu sahibi gelse gelirdi konuyu yazıp iki yorum yazıp gitmiş daha da gelmez çevrimdışı okumuştur hepsini hala kendisini anlamadığımız için de üzülüyordur halbuki o kadar güzel yazdı çoğu arkadaş neyse kendi bilir...Mune konu sahibi yok ve tartışma çocuklarla tatil konusunu geçmiş, son 7 sayfadır bireysel tartışmalar var. İstersen sahibi gelene kadar konuyu kilitle @Margarikotin
Yalnız orada dayaktan kasıt vur öldür değil. Yerinde ya da hakettiğinde bir tokat vurulanlar. Eğer fazla yumuşak başlı davranıyorsa çocuğun esiri olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?