Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

bizsizegeldikbitlendik çok teşekkür ederimm çok yardımcı oldun =)

valla topıgın ısmı degıssın avonla perı tozu olsun :) kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr baska numune veren yerlerı unuttunuzzzzzzzzzzzzzzzzaklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile2

valla topıgın ısmı degıssın avonla perı tozu olsun :) kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr baska numune veren yerlerı unuttunuzzzzzzzzzzzzzzzzaklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile2

unutmadık canım daha birkaç sayfa önce bahsettim bana Qspa'dan numune geldi :)

OHhh bee kızlar sonunda acıklama yapıldı yeni ürünler gelecekmis en kısa zamanda puanlarımızda sılınmıcekmıs kaydirigubbakcemile2

eğer zaten bi,r üçkağıtçılık yaparlarsa valal heryerde söyle rezil ederim o avonu:)) kimse ürün almaz :)

ne geldı tatlıs yaaaa

1-orkide ve yasemin şampuanı
2-egzotik şampuan
3-E vitaminli krem
4-bebek şampuanı
5-peeling(kırmızı kil)
6-saç kremi

boyutları aynı rosense'inki gibi.
340. sayfada resmi var.
5 ml.lik tüpler.
kargo parası da ödemedim yerimseniben

eğer zaten bi,r üçkağıtçılık yaparlarsa valal heryerde söyle rezil ederim o avonu:)) kimse ürün almaz :)

bence avon böyle bir şey yapmaz
o kadar ünlü bir marka olmuş
böyle bir üçkağıt yapıp müşterilerini kaybetmeyi göze alabilir mi sizce
ya da başkaları avon adına böyle bir oyun açtı diyelim
avon bunu hemen görür ve dava etmez mi
senaryoları tamamen abartıp uyduruyorum tabii ki ama, ben kesinlikle böyle bir şey yapmaya cesaret edilemeyeceğini söylemek istedim yerimseniben

inş canım:) güzel oyun aslında yollarlarsa ürün.Hediyenin değerinden çok insanın birşey kazanması güzel şey:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…