Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yaaa kızlar ben burayı yeni keşfettim ....bu peri tozu oyununu hangi sitede oynuyosunuz bi türlü anlayamadım.. biriniz bana yardım edermi ki??? :)

Güzellik Perisi Tüm sorularınıza genel cevaplar verilmektedir. Siparişleriniz verdiğiniz 7 iş gününde yani verdiğiniz haftanın devamı olan haftada elinize ulaşmış olacaktır. Sipariş teslimi sırasında herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur.

yazmışlar faceye :)

kızlar süperis verdigim üründe bekliyor yazıyordu simdi avon'a gönderildi yazıyor sizde de aynı mı acaba ?

ben bir şey ısmarlayamadan bitti :) 2. sefere kaldım artık bi kajal bi rimel isterim :)

youthanasia07 cnm ben yeğenimin faceden oynasam avon oyununu hediye kazansam gönderirlermi?

youthanasia07 cnm ben yeğenimin faceden oynasam avon oyununu hediye kazansam gönderirlermi?

benim de face'im yok canım bir arkadaşımın face'inden oynuyorum. avon'a mail attım ürünü sipariş ettiğimde kimin adresini vereyim arkadaşımın mı benim mi, kargo alınırken kimlik sorun olur mu dedim. bu şekilde oynayan varmış epey. ama cevap yazmadılar ya :1no2:

inşallah gönderirler

sanki kazandım da göndersinler die üzülüom kaydirigubbakcemile3

inşallah gönderirler

sanki kazandım da göndersinler die üzülüom kaydirigubbakcemile3

ben dedim gayet samimi bir dille. kendi adresimi vereyim, arkadaşımın adresini versem de o bana verecek zaten ürünü , hem çoğu kişi böyle oynuyor dedim. tenezzül edip cevap vermediler. ben de daha sipariş etmedim hiçbir şey ama yine de sorayım dedim kaydirigubbakcemile3

eklemek içinmi cnm yani ben veririm öyle bişey oluyosa

yok canım adres derken ev adresi demek istedim. facebook d.y. adına, ama oyun oynayan c.s. siparişi veren c.s. ev adresi c.s.'ye ait şimdi bana kargo geldiğinde kimlik istediklerinde nolcak :)

yout biriktir canım sen puanları :)) sositososito

allah'ımmm yaaa kafa gitti benim daha yeni anlıom laelaelaelaelae

cnm bence bi kazanalım sonra napacaımızı sölerler herhal -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…