Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
pek çok kişi sormuş ama güzellik perimiz cevap vermemiş avonun sitesinde de kaydirigubbakcemile3

Nası peri bu yaa hiçbi şeye cevap vermiyo cidden -tatlicadiarzu-

Ayrıca benden daha güzel deilll bayanssulusmile

Ben hem sevgilimin faceden hem yeğenimin faceden oynuom kaydirigubbakcemile3

ıki erkek de bu oyunu oynuyo yaneeee sempatiksalakcinni

ilk başlarda hiç birikmiyor canım ya sonra daha hızlı artıyor gibi geldi bana :)
daha hızlı puan biriktirme yollarını biliyorsun değil mi 8. bölümden sonrası çok zor geçmeye uğraşmayıp oyunu kapatıp tekrar başa dönüp oynamalısın :) 5 saatte peri tozu doluyor ben de 5 saatte 1 oynuyorum 200.000 oldu :)

bende arada oynuyorum 100 000 puanı gectim
bi rimel var merak ettiğim onu almak istiyorum bende
bayanssulusmile

youthanasia7 canım yaa bak onu bilmiodum ben geçmeye çaışcam die boşuna uğraşıodum :))

avonun bazı rimelleri iyi hangisini alcaksın akitram

youthanasia7 canım yaa bak onu bilmiodum ben geçmeye çaışcam die boşuna uğraşıodum :))

avonun bazı rimelleri iyi hangisini alcaksın akitram

ben de en başta uğraşıyordum öyle uğraşa uğraşa peri tozum bitiyordu canım, arkadaşların o şekilde yaptığını da buradan öğrendim böylece daha hızlı birikiyor puanım yerimseniben
avon'un şu rimelleri var sitede
*super shock
*super curlacious
*spectra lash
*superfull
*perfect wear
avon'un başlığı var cilt bakım bölümünde oraya sordum
en çok beğenilen 1)spectra lash, 2)super shock'muş ben bunlardan birini alacağım sanırım bakalım akitra ne diyecek sence hangisi iyi buyrunnnnnnnnn

konuya balıklama atlıom kıslar ama eger kırpıklerınız uzun ama sık deılse
full u tawsıye ederım

Kızla süper shock u şiddetle tavsiye ederim.ben avon temsilcisiyim.kendime aldım yeni başladım kullanmaya.Benim kirpiklerim az ve bööle kirpi gibidir:))Ama önce kıvırıp sonra o rimeli sürünce valla ben bile inanamadım.acayip güzel bi rimel.ben tavsiye ederim yani...

evet bebeim dediğin iki rimel iyidir ayrıca superfull'da güzel boshayallersmile

yaa benim sevgiliminkinden oynadıım 45oldu yeğeniminkinden oynadıım 37 oldu
bende 8inci bölümü geçicem die uğraşırken peri tozum bitiodu ama artık başa dönüorum tatlım sayende öğrendim çok tşkler opuyorumnanaktan

göz makyajı bölümüne anket açtım super shock mu super full mu diye, herkes kötüledi, ben şu marka kullanıyorum ben o marka kullanıyorum diye herkes başka markaları öneriyor, ben de dedim zaten para ile almayacağım, facebook oyunundan sipariş edeceğim, kullananlar deneyimlerini yazsın sadece dedim, gelmiş başka başka markalar öneriyorlar sinir oldum biraz açıkçası :) ama ben internetten super full un ve super shock un resimlerine baktım, super full un fırçasını daha çok beğendim :)

kıkıkıkıkıkı

geldı urunlerım cok sevındım yaaaaaaaaaa rosenseden alamamıstım bu cok mutlu ettı bugunku negatıf sonuna ragmenmafoldumben

Son düzenleme:

cnm dedıgım gıbı ben full kullanıyorum we ck memnunum
he sole bı durum wa her rımel her kırpıge aynı olmuyo
deneme yanılma yontemı yapmak gerekıyo:lepi:

cnm dedıgım gıbı ben full kullanıyorum we ck memnunum
he sole bı durum wa her rımel her kırpıge aynı olmuyo
deneme yanılma yontemı yapmak gerekıyo:lepi:

nasıl olsa bedavadan gelecek rimel canım o yüzden kötü çıksa da sorun etmem :)

kıkıkıkıkıkı

geldı urunlerım cok sevındım yaaaaaaaaaa rosenseden alamamıstım bu cok mutlu ettı bugunku negatıf sonuna ragmenmafoldumben

güle güle kullan cnmmmopuyorumnanaktan

bende sipariş etcem ama nasıl etcem bilemedim sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…