Ben hem sevgilimin faceden hem yeğenimin faceden oynuom kaydirigubbakcemile3
İki erkek de bu oyunu oynuyo yaneeee sempatiksalakcinni
bende arada oynuyorum 100 000 puanı gectim
bi rimel var merak ettiğim onu almak istiyorum bende bayanssulusmile
youthanasia7 canım yaa bak onu bilmiodum ben geçmeye çaışcam die boşuna uğraşıodum :))
avonun bazı rimelleri iyi hangisini alcaksın akitram
ben de en başta uğraşıyordum öyle uğraşa uğraşa peri tozum bitiyordu canım, arkadaşların o şekilde yaptığını da buradan öğrendim böylece daha hızlı birikiyor puanım yerimseniben
avon'un şu rimelleri var sitede
*super shock
*super curlacious
*spectra lash
*superfull
*perfect wear
avon'un başlığı var cilt bakım bölümünde oraya sordum
en çok beğenilen 1)spectra lash, 2)super shock'muş ben bunlardan birini alacağım sanırım bakalım akitra ne diyecek sence hangisi iyi buyrunnnnnnnnn
göz makyajı bölümüne anket açtım super shock mu super full mu diye, herkes kötüledi, ben şu marka kullanıyorum ben o marka kullanıyorum diye herkes başka markaları öneriyor, ben de dedim zaten para ile almayacağım, facebook oyunundan sipariş edeceğim, kullananlar deneyimlerini yazsın sadece dedim, gelmiş başka başka markalar öneriyorlar sinir oldum biraz açıkçası :) ama ben internetten super full un ve super shock un resimlerine baktım, super full un fırçasını daha çok beğendim :)
kıkıkıkıkıkı
geldı urunlerım cok sevındım yaaaaaaaaaa rosenseden alamamıstım bu cok mutlu ettı bugunku negatıf sonuna ragmenmafoldumben
cnm dedıgım gıbı ben full kullanıyorum we ck memnunum
he sole bı durum wa her rımel her kırpıge aynı olmuyo
deneme yanılma yontemı yapmak gerekıyo:lepi:
kıkıkıkıkıkı
geldı urunlerım cok sevındım yaaaaaaaaaa rosenseden alamamıstım bu cok mutlu ettı bugunku negatıf sonuna ragmenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?