göz makyajı bölümüne anket açtım super shock mu super full mu diye, herkes kötüledi, ben şu marka kullanıyorum ben o marka kullanıyorum diye herkes başka markaları öneriyor, ben de dedim zaten para ile almayacağım, facebook oyunundan sipariş edeceğim, kullananlar deneyimlerini yazsın sadece dedim, gelmiş başka başka markalar öneriyorlar sinir oldum biraz açıkçası :) ama ben internetten super full un ve super shock un resimlerine baktım, super full un fırçasını daha çok beğendim :)
canim ben de superfull var,
uzun zamandir kullaniyorum.
dolgunlastiriyor kirpikleri ama bilirsin bu tip maskaralarin icinde minik minik parcaciklar olur, daha dolgun gostemesi icin;
ben lens kullandigim icin tum gun surersem rahatsiz ediyor;
sen lens kullanmiyorsan zaten sorun yokk
;-)
minik minik parçacıklar derken ?
yani pütür pütür kalıyor mu kirpiklerde ?
ben lens kullanmıyorum :)
bu arada Qspa numunelerini güle güle kullan canım :)
yok canim, kalmiyor kirpikte,
ama daha once maybelline volume ekspres almistim o da oyleydi,
minicik kucuk siyah parcaciklar oluyor bunlarin icinde; kirpik gibi;
boylece daha cok kirpigin var gibi gorunuyor.
ama putur putur durmuyor kesinlikle.
bnm el kremim geldi, parfum aromodisac istedim sonra russet allık, curl ve shock maskara ve siyah kalem :) onları sonra sitemiştim gelirler herhalde beklemedeym=))
bana bugün QSPA kozmetikten 6 parca minik kremler ve şampuanlar geldi çok şekerler.
Güle güle kullan bizsizegeldikbitlendik hamama gittik temizlendik aklinialirimsmile
Bi bana göndermedi bunlar ya gebertecem haaaklava: bide denizliden göndercekler sanırım iki saatlik yol yaneee :gitme:
ben de mail attım kozlab'a :) benim de puanım aynı seninle nzl.erl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?