Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

canim ben de superfull var,
uzun zamandir kullaniyorum.

dolgunlastiriyor kirpikleri ama bilirsin bu tip maskaralarin icinde minik minik parcaciklar olur, daha dolgun gostemesi icin;
ben lens kullandigim icin tum gun surersem rahatsiz ediyor;
sen lens kullanmiyorsan zaten sorun yokk
;-)

minik minik parçacıklar derken ?
yani pütür pütür kalıyor mu kirpiklerde ?
ben lens kullanmıyorum :)
bu arada Qspa numunelerini güle güle kullan canım :)

minik minik parçacıklar derken ?
yani pütür pütür kalıyor mu kirpiklerde ?
ben lens kullanmıyorum :)
bu arada Qspa numunelerini güle güle kullan canım :)

yok canim, kalmiyor kirpikte,
ama daha once maybelline volume ekspres almistim o da oyleydi,
minicik kucuk siyah parcaciklar oluyor bunlarin icinde; kirpik gibi;
boylece daha cok kirpigin var gibi gorunuyor.

ama putur putur durmuyor kesinlikle.

tamam anladım canım sorun yok o zaman teşekkür ederim tekrar yorumun için :)

strawberrycake canım bana da geldi Qspa. mail atmıyorlar göndereceğiz diye. birden geldi kargom yerimseniben

bnm el kremim geldi, parfum aromodisac istedim sonra russet allık, curl ve shock maskara ve siyah kalem :) onları sonra sitemiştim gelirler herhalde beklemedeym=))

Güle güle kullan bizsizegeldikbitlendik hamama gittik temizlendik aklinialirimsmile

Bi bana göndermedi bunlar ya gebertecem haaaklava: bide denizliden göndercekler sanırım iki saatlik yol yaneee :gitme:

Güle güle kullan bizsizegeldikbitlendik hamama gittik temizlendik aklinialirimsmile

Bi bana göndermedi bunlar ya gebertecem haaaklava: bide denizliden göndercekler sanırım iki saatlik yol yaneee :gitme:

gelir canım ya baksana istisnasız herkese gönderiyorlar ne zaman istemiştin sen ? yerimseniben

kızlar kozlab kozmetik firması bedava numune gönderiyor diye duydum... denemekte fayda var...delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…