koz-lab dan numunesi gelen wr mı peki kızlar??
güle güle kullan canım :)
ben daha yeni istedim canım cevap yazarlarsa veya numuneleri gönderirlerse yazarım buraya :)
gelir canım ya baksana istisnasız herkese gönderiyorlar ne zaman istemiştin sen ? yerimseniben
Dün sipariş ettim sanırım cnm bakalım inşallah gelir bayanssulusmile
Bu arada senin nickini bi türlü yazamıom kısaltması var mı sempatiksalakcinni
Dün sipariş ettim sanırım cnm bakalım inşallah gelir bayanssulusmile
Bu arada senin nickini bi türlü yazamıom kısaltması var mı sempatiksalakcinni
hatta yout desekde anlarsın dimi bidenem opuyorumnanaktan2-3 gün içinde geliyor genelde canım daha dün sipariş etmişsin sabırlı ol azıcık kaydirigubbakcemile3
youth yazsan yeterli tatlım benim genelde öyle diyorlar artık herkes aynı dertten muzdarip kaydirigubbakcemile3
gelir cnm.. benm iki günde geldi cok hızlılar walla
anlarım tabi canım ben de nick değiştirmeyi düşündüm ama ne yapsam bilemedim öyle kaldı bilmiyorumkismile
Deiştirebilirsin aslında cnm daha kolay söylencek bişey düşün bence kaydirigubbakcemile3
Aklıma bişi gelirse de sölerim sana mesela mitolojik isimler diye aratıp google'den güzel isimler bulabilirsin boshayallersmile
peppermint canım Qspadan numuneyi göndermeden önce sana göndereceğiz diye bilgilendirdiler mi yoksa direk geldimi ?
bayanssulusmile teşekker ederm cnm sende güle güle kullan zemuszemusgüle güle kullan canım :)
kaydirigubbakcemile2 teşekkr ederm cnm gönderirler sanada yakında bana 2günde gönderdiler sürat kargoyla gelmiş çok sevndm kargo gelnce avondan geldi sanmıştım bi baktım ospaa :)))Güle güle kullan bizsizegeldikbitlendik hamama gittik temizlendik aklinialirimsmile
Bi bana göndermedi bunlar ya gebertecem haaaklava: bide denizliden göndercekler sanırım iki saatlik yol yaneee :gitme:
hemen deniyelm :) içinden ne çıkarsa çıksn kargo poşetini eline alıpta içinden ne çıkacak diye heyecanla açmak çok güzel bişey delikafaduldenkızlar kozlab kozmetik firması bedava numune gönderiyor diye duydum... denemekte fayda var...delikafadulden
bana da habersiz geldi..
avonda neden hala yenilenmiyor ürünler hepsi bitti gece 12 den sonra yenilenir dedim ama tık yok :)
herkes paralarını biriktirdi şimdi hediyelere hucümm edicekler kaydirigubbakcemile3
hep kontrol edelm hediyeleri yenilenrse burda yazalm :)))
bence bu kez puanları yükseltirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?