Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
banada bugün Qspa kozmetikten geldi. saolsunlar 2 gün önce istemiştim hemen göndermişler bayanssulusmile

Dün sipariş ettim sanırım cnm bakalım inşallah gelir bayanssulusmile

Bu arada senin nickini bi türlü yazamıom kısaltması var mı sempatiksalakcinni

2-3 gün içinde geliyor genelde canım daha dün sipariş etmişsin sabırlı ol azıcık kaydirigubbakcemile3
youth yazsan yeterli tatlım benim genelde öyle diyorlar artık herkes aynı dertten muzdarip kaydirigubbakcemile3

bi tne parfüm kalmıs birisi alsada stoklar yenlenecek mi yenilenmick mi anlasak artık alsanaalsanasmile

hatta yout desekde anlarsın dimi bidenem opuyorumnanaktan
gelir cnm.. benm iki günde geldi cok hızlılar walla

sabırsızlıkla bekliyim kıslar aklinialirimsmile

anlarım tabi canım ben de nick değiştirmeyi düşündüm ama ne yapsam bilemedim öyle kaldı bilmiyorumkismile

anlarım tabi canım ben de nick değiştirmeyi düşündüm ama ne yapsam bilemedim öyle kaldı bilmiyorumkismile

Deiştirebilirsin aslında cnm daha kolay söylencek bişey düşün bence kaydirigubbakcemile3

Aklıma bişi gelirse de sölerim sana mesela mitolojik isimler diye aratıp google'den güzel isimler bulabilirsin boshayallersmile

tamam tatlım güzel bir şey bulursam değiştireyim kaydirigubbakcemile5

güle güle kullan canım :)
bayanssulusmile teşekker ederm cnm sende güle güle kullan zemuszemus
Güle güle kullan bizsizegeldikbitlendik hamama gittik temizlendik aklinialirimsmile

Bi bana göndermedi bunlar ya gebertecem haaaklava: bide denizliden göndercekler sanırım iki saatlik yol yaneee :gitme:
kaydirigubbakcemile2 teşekkr ederm cnm gönderirler sanada yakında bana 2günde gönderdiler sürat kargoyla gelmiş çok sevndm kargo gelnce avondan geldi sanmıştım bi baktım ospaa :)))
kırmızı yüz peelingini kullandm bile süpermiş o bitki yağları kokusu var ve süper yaptı cildimi ondan satın almayı düşünüyorum.
kızlar kozlab kozmetik firması bedava numune gönderiyor diye duydum... denemekte fayda var...delikafadulden
hemen deniyelm :) içinden ne çıkarsa çıksn kargo poşetini eline alıpta içinden ne çıkacak diye heyecanla açmak çok güzel bişey delikafadulden
bana da habersiz geldi..

banada habersz geldi.

peri tozu oyunumda spariş ettiğim ürünün 1 tanesinin altında durum kısmında avona bildirildi yazıyor, ama 2.ürünümde beklemede yazıyor. heralde ayrı ayrı gelcek

avonda neden hala yenilenmiyor ürünler hepsi bitti gece 12 den sonra yenilenir dedim ama tık yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…