Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Stoklarımız bu hafta içerisinde güncellenecektir. Yepyeni Avon ürünleri için hazır olun!

kızlar dikkat yeni acıklama hazır olun her an zemuszemus

Stoklarımız bu hafta içerisinde güncellenecektir. Yepyeni Avon ürünleri için hazır olun!

kızlar dikkat yeni acıklama hazır olun her an zemuszemus

240.000 puanım var ne alsam sence canım ya iki ayrı ürün almak istiyorum bir tane kajal kalem bir tane de rimel almak istiyorum ama rimeller güzel değil diyorlar napıyım allık far falan kullanmıyorum parfüm için de o kadar puan biriktiremem el kremine de o kadar puan vermeyi gereksiz buluyorum :)

Canım aynıları olmicak zaten yeni ürünler gelcek ona göre illakı istedigin birsey cıkar.bende olursa rimel almayı düsünüyordum ama güzel degil diyorlar demekbilmiyorumkismile
bende bakalım ürünler gelsinde ona göre secicem :)

aa aynıları gelmeyecek miymiş niye ki ? :bbo:

sevgilimin facesinden oynadığım oyunda 87puanım oldu daha bakalım yeniminkini oynıcam şimdi ne kadar artcak boshayallersmile

aa aynıları gelmeyecek miymiş niye ki ? :bbo:

Bu ay yeni ürünleri cıkıcak canım galiba ondan biten ürünlerde zaten subat ayının yeni ürünleriydi indirimdeymisler avonun sitesinden baktım bende.Ondan yenılemedıler hemen galıba bu ay cıkısı yenılerler stokları bence boshayallersmile

kozba hangisi ya ilk defa duydum:1shok:

kozlab demek istemiş anladım
bende kozlaba mail attım size dönen oldumu kızlar
güzellik perisinden şubat ayında isteyemeyecez başka dimi sipariş verenler
puanlar birikip marta alabilcez
puanlarıda 1 milyon yapsınlarda görelim o zaman :dilcikar:
siparişi gelen varmı ben pazar vermiştim gönderildi yazıyo avona ama ne gelen var ne gidenboshayallersmile

Kızlar güzellik perisi oyununa başladım ama henüz 12.000 puanım varr mafoldumben bu perinin tozu çabucak bitiveriyoo:umursamaz:
Bu arada bu oyundan kazanıp da ürünü eline ulaşan varmı ? :uhm:

kızlar bisi sorcm bi adrese iki ayrı kişiye hediye gönderirler mi ki?(peri oyunu)
ben hem kndim hemde annem için oynuorm da

kızlar ya acaba bu ürünlerin aynılarını mı koyacaklar yoksa başka ürünler mi koyacaklar ya inşallah başka şeyler koyarlar zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…