Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ınsallah bugün fırsat ürünü veriri yaa derste calısmam lazım bu peri yüzünden zaten bu gidisle sınıfta kalcam :)

sakin olun kızlar bugün fırsat ürünü verilebilirboshayallersmile

aslında ders çalışmam gerekiyo birinize numaramı versem fırsat ürünü olunca çağrı atsanız ne iyi olurdu olumunekankayizsmile
tatlım sipariş verdik ama fırsat ürünü alabilioz mu ki?yani 1 hafta geçmesi gerekio yaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ya evet her zaman bakabilen biri fırsat ürünü çıkınca haber verse ders çalışmam lazım yardımcı olur musunuz arkadaşlar:)

rica ederimm kızlarrr alanlara çok sevindim
iklimcim söyledim sana adres kısmındaki şehir yazan heryeri doldur diye tekrar aramak zorunda kalmışsın bak
bende summerla ungora aldım:)))
iki ayrı facten

İnsallah bugün fırsat ürünü veriri yaa derste calısmam lazım bu peri yüzünden zaten bu gidisle sınıfta kalcam :)
Aynen Elif'cim bende kalcam bu gidişle derslerden kaydirigubbakcemile3
tatlım sipariş verdik ama fırsat ürünü alabilioz mu ki?yani 1 hafta geçmesi gerekio yaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Canım ben iki hesaptan oynuyorum birinden sipariş verdim şimdi diğer hesaptan sipariş vermedim fırsat ürününü ondan alıcam.Aynı hesaptan iki tane veremiyoz yani yerimseniben

Fırsat ürünü beklicek birine özelden msn versek fırsat ürünü konulunca bize yazsa da öyle alsak olmamı yaa bugün hoca beni kesecek yoksa sempatiksalakcinni

ah cnm kıyamam yaa evet isim soyisim çıkmıyo şehiri benim otomatik seçti o ayarını yapmamışsın herhalde bebeimm inşallah fırsat ürünü bugün verilirde alırız hepimiz olumunekankayizsmile

saol cnm inşallah fırsatı yakalarım boshayallersmile

iklimcim söyledim sana adres kısmındaki şehir yazan heryeri doldur diye tekrar aramak zorunda kalmışsın bak
iki ayrı facten

Çok saol cnm sayende bende istediğim kırmızı ruju aldımŞeniz
fakat telefon numaramı eksik girdi düzeltmek zorunda kaldım neden oldu acaba anlamadım bilmiyorumkismile

gülegüle kullan en güzel parfümleri kapmışsın bayanssulusmile

iki ayrı facten

şansım yaver gitmedi cnm olsun 1 nisana daha var :kedi:
tekrar bi bakıyım ayarlarıma bakalım diğer yerlerde tam çıktı ama peride ad soyad ve şehir çıkmadı sempatiksalakcinni

cnm ev telefonunu cepe gir cep telefonunu eve yaz bide sadece telefon yazan yer var orayada bi ev telefonu yaz
eğer sana uyarı vermesse yanlış tel diye ver siparş gitsin bişe olmaz kodların başı çıkmıyo mesela 055 gibi 021 gibi çıkıyo
önemli diil benim bütün siparişlerim geldi

şansım yaver gitmedi cnm olsun 1 nisana daha var :kedi:
tekrar bi bakıyım ayarlarıma bakalım diğer yerlerde tam çıktı ama peride ad soyad ve şehir çıkmadı sempatiksalakcinni
ad soyad zaten çıkmıyo ben onu kendim yazıyorum ama telefon yazan yerlerin hepsini doldur şehir yazan yerlerin hepsini doldur

Aynen böyle oldu cnm demek düzeltmeye gerek yok bunu öğrendiğim iyi oldu olumunekankayizsmile

fırsat ürünü takip etcek arkadaşlar benim için de takip eder misiniz numara mı falan versem de çaldırıverseniz sadece bugün için değil artık ne gün fırsat ürünü koyarlarsa:)

denizcek siparişler kaç günde geliyor canım ben bugün bi sipariş verdim de.
değişiyo canım benimkiler genelde 3 4 gün sonra geliyo istanbulda oldumdan belkide bilmiyorum ama haftanın stok ürününü aldıysam geç geliyı 8 9 günde
yngem alanyada ona 10 gün sonra gitmiş normal bi parfüm sürekli yurt içi kargodan takip edin cnm

denizcek süpersin valla ben bi parfüm alamadım şu zamana kadar :) kısmet :)
herkes aldıklarını güle güle kullansın kızlar bugünfırsat ürünü vermezler bence en erken yarın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…