tatlım sipariş verdik ama fırsat ürünü alabilioz mu ki?yani 1 hafta geçmesi gerekio yaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisakin olun kızlar bugün fırsat ürünü verilebilirboshayallersmile
aslında ders çalışmam gerekiyo birinize numaramı versem fırsat ürünü olunca çağrı atsanız ne iyi olurdu olumunekankayizsmile
ev cep farketmiyor canım posta kodu zaten istemiyor..farda en ii secimi yapmıssın en güzeli yesil var digerlerinde iş yok :)
Aynen Elif'cim bende kalcam bu gidişle derslerden kaydirigubbakcemile3İnsallah bugün fırsat ürünü veriri yaa derste calısmam lazım bu peri yüzünden zaten bu gidisle sınıfta kalcam :)
tatlım sipariş verdik ama fırsat ürünü alabilioz mu ki?yani 1 hafta geçmesi gerekio yaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ah cnm kıyamam yaa evet isim soyisim çıkmıyo şehiri benim otomatik seçti o ayarını yapmamışsın herhalde bebeimm inşallah fırsat ürünü bugün verilirde alırız hepimiz olumunekankayizsmile
rica ederimm kızlarrr alanlara çok sevindim
iklimcim söyledim sana adres kısmındaki şehir yazan heryeri doldur diye tekrar aramak zorunda kalmışsın bak
bende summerla ungora aldım:)))
iki ayrı facten
rica ederimm kızlarrr alanlara çok sevindim
iklimcim söyledim sana adres kısmındaki şehir yazan heryeri doldur diye tekrar aramak zorunda kalmışsın bak
bende summerla ungora aldım:)))
iki ayrı facten
cnm ev telefonunu cepe gir cep telefonunu eve yaz bide sadece telefon yazan yer var orayada bi ev telefonu yaz
Çok saol cnm sayende bende istediğim kırmızı ruju aldımŞeniz
fakat telefon numaramı eksik girdi düzeltmek zorunda kaldım neden oldu acaba anlamadım bilmiyorumkismile
gülegüle kullan en güzel parfümleri kapmışsın bayanssulusmile
ad soyad zaten çıkmıyo ben onu kendim yazıyorum ama telefon yazan yerlerin hepsini doldur şehir yazan yerlerin hepsini doldurşansım yaver gitmedi cnm olsun 1 nisana daha var :kedi:
tekrar bi bakıyım ayarlarıma bakalım diğer yerlerde tam çıktı ama peride ad soyad ve şehir çıkmadı sempatiksalakcinni
cnm ev telefonunu cepe gir cep telefonunu eve yaz bide sadece telefon yazan yer var orayada bi ev telefonu yaz
eğer sana uyarı vermesse yanlış tel diye ver siparş gitsin bişe olmaz kodların başı çıkmıyo mesela 055 gibi 021 gibi çıkıyo
önemli diil benim bütün siparişlerim geldi
değişiyo canım benimkiler genelde 3 4 gün sonra geliyo istanbulda oldumdan belkide bilmiyorum ama haftanın stok ürününü aldıysam geç geliyı 8 9 gündedenizcek siparişler kaç günde geliyor canım ben bugün bi sipariş verdim de.
ad soyad zaten çıkmıyo ben onu kendim yazıyorum ama telefon yazan yerlerin hepsini doldur şehir yazan yerlerin hepsini doldur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?