Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
evet medusacım böyle yazıyor katılım koşullarında
-Güzellik Perisi adlı Facebook internet sitesi üzerinden yayınlanan ödüllü oyun, 01/02/2010 ile 01/04/2010 tarihleri arasında geçerlidir.-

Filizcim gülegüle kullan aklinialirimsmile
Bende yarın parfüm denicem happiness'i belki form doldurucu sayesinde alırım kaydirigubbakcemile2

slm kızlar dün üye olduğum denedim biliyorumdan hiç beklemediğim halde bu pedler geldi..:kedi: geçenlerde ise fikri mühimden kocaman pakette colgateler geldi..rosense ve Qaspalar ise önceden gelmişti göstereyim istedim:asigim:

canım ooo bir sürü şey almışsın güle güle kullan banada dün qspadan geldi birde bioderden colgeytten nasıl geldi canım

OOO sende bendesin desene bende fotoğrafını çeksem korkarımki döverler işyerinde zaten korkuom çatlıolar kıskançlıktan hele elseve şampuan geldiğinde çok korktum heheh
güle güle kullan canım :) rosense o kadar çok numuneyi nasıl gönderdi yaww hayret

kızlarrrrrrrrrrr denedim biliyorum sitesinden nasıl geldi hediyeler birde kargo parası verdinizmi :uhm:

merhaba kızlar....
eyüp sabri tuncerden gelenler hangi kargoyla geldi bende bekliyorum ama kargoyu unuttum:sm_confused:

bu FikriMühim nasıl bişidir kızlar
üye olanlar biraz anlatabilir mi??

kızlar ben torku cıkolta avrya ona maıl atmıstım

bugun aradılar adres ıstedıler numune gondercekelr

bu FikriMühim nasıl bişidir kızlar
üye olanlar biraz anlatabilir mi??

ÖNCELİKLE FİKRİ MÜHÜME ÜYE OLUYORSUN.
BU SİTE REKLAM SİTESİ GİBİ BİRŞEY.GENELDE GIDA.
HERHANGİ BİR ÜRÜNÜN REKLAMINI,TANITIMINI YAPACAĞI ZAMAN ÜYELERİNE MAİL ATIYOR.ŞU ÜRÜNLE İLGİLİ Bİ ANKETİMİZ VAR KATILMAK İSTERMİSİN DİYOR.SENDE KATILMAK İSTERSEN VERDİĞİ LİNKE TIKLIYORSUN.TANITIMI YAPILACAK ÜRÜNLE İLGİLİ SANA NUMUNELER YOLLUYOR.SENDE BU ÜRÜNLERİ GÖYA ARKADAŞLARINLA PAYLAŞTIN,NERDE PAYLAŞTIN,KAÇ KİŞİYDİMN,SAAT KAÇTI,GECE Mİ GÜNDÜZMÜ ÖĞLEMİYDİ GİBİ HERKEZ ÇOK BEĞENDİ YADA BEĞENMEDİ NEYSE ARTIK RAPOR VERİYORSUN FİKRİ MÜHÜME.BANA 6 ADET SELVA MAKARNA GELDİ,APTAMİL BÜYÜME SÜTÜ GELDİ BİR ŞİŞE,BİRDE EKSİRMİYDİ NE TAM ANIMSAYAMADIM GELDİ HANİ ŞU SEBZELERİ YIKAMAK İÇİN KULLANILIYOR YAA YENİ ÇIKTI ONDAN İŞTE.KABACA BU ŞEKİLDE ANLATTIM...AMA ÇOKTANDIR DAVET YOLLAMIYOR BANA NEDENSE.:dilcikar:

colgate kendisi göndermedi
aylar önce fikrimühüm kapanya yapmıştı onlardır gelenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…