Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar şu qspa dan gelen şampuanla kremi bugün deniyim dedim tam bi fiyasko ayol su gibi ne köpürüyo ne bi şey yapıyo krem de su gibi hani yumuşatmanın fln y si yok ztn dökülme sorunu olan saçlarıma bi şey olur diye korktum ucuna denemek için sürüp bıraktım diğer krem fln denemedim onlar nasıl bilmiyom kullanan arkadaşlar size nasıl geldi

ama zaten gonderdıklerı kagıtta kopurmez dıye yazmıslarkı

canım sağoll
bnde üye oldum az önce
sitesini kurcaladımda birşey bulamadım
yani biz bekliyecegız oyle değilmi şimdi

canım sağoll
bnde üye oldum az önce
sitesini kurcaladımda birşey bulamadım
yani biz bekliyecegız oyle değilmi şimdi

evet cnm sen bekliceksin sana mail atıyorlar.
birde şıklı anket yapılıyor onada davet atıyorlar sende giriyorsun anket şıklarını cevaplıyorsun.
hem bu anketi cevaplayınca hemde gelen ürünlerin tanıtımını yaptım diye rapor verdiğinde puan yükleniyor hesabına.tabi az az yükleniyor o puanlarlada siteden bişiler alıyorsun sanırım.benim hiç okadar puanım olmadığından bişi almadım,nasıl alınıyor bilmiyorumda.

anladım canım sağol şimdi 10 puan aldu aktive edince
ya sitede hiçbişi göremedimki ben neyi nerden alıcazz
ne cahallık yahuuu
kaydirigubbakcemile3
bekleyelım bakalım ne gelecek

hmm ben onu gözden kaçırmışım ya da dikkat etmemişim köpürmesini geçtim da bana iyi gelmedi sanki şampuanı ilk önce direkt tepeme dökmüştüm korktum sonra duruladım hemen

bende dün denedim saç kremini hiç yumuşatmadı valla bende elidorla devam ettim banyomakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ohhhhhhhh cıbı cıbımı yaptım

cıkolatalı parfumu sıktıım kremımı surdum

pudıng gıbı oldum bayanssulusmile

kızlar cokgateleri fikimühim dağıttı kampanya vardı :) boşuna colgate e mesaj atmayın fikrimühime üye olun kampanyalar bildirilcek ya da anketler mailinize gelcek bekleyin yane
bende colgateden diş macunu ve fırçaları 2 kez aldım
exir sebze meyve temizleyicisi aldım
eker sütlü tatlı aldım indirim kuponları aldım
selva makarna 2 kere aldım

puanlarımla kitap aldım canan tanın :)
hatırladıklarım bunlar :)

ohhhhhhhh cıbı cıbımı yaptım

cıkolatalı parfumu sıktıım kremımı surdum

pudıng gıbı oldum bayanssulusmile

Eyüp sabriden gelen ürünler mi canım buhsettin çikolata kokusu kaydirigubbakcemile3 Benim SILKY TOUCh ürünümde geldiii bende en yakın zamanda sürüncem bayanssulusmile

Kızlar kusura bakmayın yeni girdim kk ya msjlarınızı yeni gördüm:kedi: fikri mühime üye olalı çok olmuştu anket isteği vardı katıldım geldiler:smiley-cool: orkidlerde denedim biliyorumdan geldi hiç bi ankete katılmadım hatta siteyi uzun bi süredir takip etmiyordum şaşırdım gelmelerinealkisalkisalkis rosenselerde sitede ilk duyrulduğunda gelmşlerdi evet 40 adet yolladılar bende şaşırmıştıma.s

kızlar torku çikolataya mail attım bana şu cevabı verdi.

TORKU ürünlerine gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.Özellikle son televizyon reklamımızdan sonra sizin gibi bir çok tüketicimizden numune talebi geldi.Takdir edersini ki bu gelen mesajların hepsine numune gönderebilmemiz mümkün değil.Aşağıda TORKU çikolata ürünlerini bulabileceğiniz size yakın noktaların isimleri mevcut.Bu noktalardan ürünlerimizi tedarik edebilirsiniz.Bizi anlayışla karşılayacağınızı umut ediyorum.

Saygılarımla.
birde oturduğum yerde hangi markette satılıyor ve bana yakın marketin adını,sanını yazıp yollamış:kedi::roflol:

hahaha zekilere bakkk yawwww millet ne kadar hızlıymış :))) yeni yerler bulmak lazım artık hep aynı yerlerde takıldık kaldık yaww :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…