Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sen şanslı bi kaç kişiden birisin bence :))))) adamlar nasıl seçio acaba :)

kızlar dun yada ondan once yazdım ben torkuıyua
benı bugun cepden aradılar yanlıslıkla mesgula bıraktım
sonra evden aradım
dedım benı aramıssınız dedım
adı aldı
numune ıstemıssınız adresını alabılırmıyım dedı
bende soyledım
ama ben ıletısım kısmını doldururken hanı orda yazıo ya ıletısım kısmında hangı urunler fılan dıye bır sık var oraya yazdım yenı cıkan cıkolataların adını sundan sundan ıstıyorum dıye

neyse ısteyen olursa benı arayan numarayı ozelden atabılırım

aman canım boşver sen almışın alcağını şansa artık diğer gönderenler için :) sana afiyet olsun şimdiden :)

aman canım boşver sen almışın alcağını şansa artık diğer gönderenler için :) sana afiyet olsun şimdiden :)

ay sekerım ıyı hosda ben hıc sormadım kargoyu kım odeyecek su bu
ayrıca ben ınanmıom mesala unlu bır marka dıs macunundan tebrıkler kazandınız denıldı ama gelmedı

ay sekerım ıyı hosda ben hıc sormadım kargoyu kım odeyecek su bu
ayrıca ben ınanmıom mesala unlu bır marka dıs macunundan tebrıkler kazandınız denıldı ama gelmedı

anammm inşallah kargo sana ait değildir bakarsın paket büyükse alırsın değilse iade edersin hehe :))) hangi diş macunundan hediye kazandın ki?

kızlar eyüp sabrideye siparş verdikten sonra kargo takibini nasıl yapıyorsunuz yani sitesinde işte taşıma durumda yada tedarik te falan yazıyomu siparişimizn kargoya verildiğini görebiliyormuyuz

kızlar eyüp sabrideye siparş verdikten sonra kargo takibini nasıl yapıyorsunuz yani sitesinde işte taşıma durumda yada tedarik te falan yazıyomu siparişimizn kargoya verildiğini görebiliyormuyuz

ben takip etmedim bikaç gün içinde geldi ama sipariş numarasıyla aras kargodan takip edebiliosun canım :) 10 15 günü bulabilir bile yoğunluktan dolayı

YOK CNM OLE BIR YER YOK

7 ıs gunu ıcerısınde gelıo bugun verdın dıyelım haftaya ancak gelır

ya sitede bazı arkadaşlar yazmışta baktım kargom şurda falan çıkmış şurdaymış diye bende bulamadım bi sorayım deidm kızlar geçen perşembe verdimsiparişi ama gelen giden yok inşallah gelir hemen

Bugün EST siparişim geldi, çoook mutlu oldumm zemuszemus Blackberry mükemmel kokuyor! İyi ki almışımm bayanssulusmile

yumos
calgonıt fılan yazdım bakalım ne olcak

Canım Calgonit'e bende yazdım, şu mesajı gönderdiler;

Merhaba,
Değerli görüş ve önerilerinizle markamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunuz ilgili birimlere iletilecek ve 4-5 iş günü içerisinde size geri dönüş yapılacaktır. Danışmak istediğiniz konu sağlık ile ilgili ise lütfen 0800 211 8112 numaralı ücretsiz danışma hattımızı arayınız.

Saygılarımızla, Tüketici İlişkileri

Baby Star'dan da bebek bakımıyla ilgili broşür ve doğum çantası için 2-3 adet bez istemiştim bu mesajı göndermişler;

Sn. XXXXXX XXXXXXX,

ÜLKER'e gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

ısteğiniz doğrultusunda tarafınıza numune gönderimi yapılacaktır. Bu nedenle adresinizi bize bildirirseniz seviniriz.

Saygılarımızla,

ÜLKER Tüketici Danışma Merkezi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…