sen şanslı bi kaç kişiden birisin bence :))))) adamlar nasıl seçio acaba :)benı bugun tlf aradılar adres ıstedıler amaaaaaaaaaaaaaaaaasempatiksalakcinni gondermek ıcın
sen şanslı bi kaç kişiden birisin bence :))))) adamlar nasıl seçio acaba :)
kızlar dun yada ondan once yazdım ben torkuıyua
benı bugun cepden aradılar yanlıslıkla mesgula bıraktım
sonra evden aradım
dedım benı aramıssınız dedım
adı aldı
numune ıstemıssınız adresını alabılırmıyım dedı
bende soyledım
ama ben ıletısım kısmını doldururken hanı orda yazıo ya ıletısım kısmında hangı urunler fılan dıye bır sık var oraya yazdım yenı cıkan cıkolataların adını sundan sundan ıstıyorum dıye
neyse ısteyen olursa benı arayan numarayı ozelden atabılırım
aman canım boşver sen almışın alcağını şansa artık diğer gönderenler için :) sana afiyet olsun şimdiden :)
ay sekerım ıyı hosda ben hıc sormadım kargoyu kım odeyecek su bu
ayrıca ben ınanmıom mesala unlu bır marka dıs macunundan tebrıkler kazandınız denıldı ama gelmedı
kızlar eyüp sabrideye siparş verdikten sonra kargo takibini nasıl yapıyorsunuz yani sitesinde işte taşıma durumda yada tedarik te falan yazıyomu siparişimizn kargoya verildiğini görebiliyormuyuz
kızlar eyüp sabrideye siparş verdikten sonra kargo takibini nasıl yapıyorsunuz yani sitesinde işte taşıma durumda yada tedarik te falan yazıyomu siparişimizn kargoya verildiğini görebiliyormuyuz
yumos
calgonıt fılan yazdım bakalım ne olcak
Bugün EST siparişim geldi, çoook mutlu oldumm zemuszemus Blackberry mükemmel kokuyor! İyi ki almışımm bayanssulusmile
Bugün EST siparişim geldi, çoook mutlu oldumm zemuszemus Blackberry mükemmel kokuyor! İyi ki almışımm bayanssulusmile
benim ki hala gelmedi yaahuu..sanırım 2 gün sonra falan gelir.senin ki kaç günde geldi ki canım?
canım güle güle kullan bnde blackberry siparişi vermiştim,henüz gelmedi ama beğenmene çok sevindim,boshayallersmile
18.Mart'ta sipariş vermiştim, bugün elime ulaştı tatlım bayanssulusmile
aaa bende aynı tarihte sipariş vermiştim ama akannehir haksızlık buzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?