Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar bişi sorucam. benim tatlı kuzenim(erkek) güzellik perisini duymuş, bana bi güzellik yapmak istemiş:)
oje almış bi kaç gün önce. daha şimdi aradı söledi. sana bi kargo gelebilir benden hediye diye:)) ama kafama takıldı; ad soyad adres telefon falan hep benim bilgilerimi girmiş. acaba facebook adı farklı diye böle göndermeme gibi bi durum olur mu? kıyamıyorum o kadar uğraşmış erkek haliyle:)))

bende görüyorum bu oyunu ama hiç ilgimi çekmemişti
geçen can sıkıntısından girdim oynadım fakat

ürünler sürekli stokta yok diye
hangi ara alıyosunuz ?

günaydın kızlar iyi sabahlar :)

quarkparticle bi sorun çıkmıyormuş o şekilde gelir merak etme :)

canlar günaydın söyleyemedim bi türlü bebekler

geçen hafta cuma günü verdiğim QSPA numune siparişlerim ertesi günü ücretsiz kargo ile geldi. termal su numunesi istemiştim gelmemiş.

yaseminli şampuan

bir tane daha şampuan

bebek şampuanı

e vitaminli krem

kızıl kil peelingi

kızıl kil maskesi geldi şekerler

Güle güle kullann balımmm opuyorumnanaktan inşallah memnun kalırsın yerimseniben

Rosanse bana mail atmış sizi şurdaki şubemize bekleriz diiyeee sanki ben bilmiyorum şubeye gitmeyii :mymeka: Neyse göndermezse göndermsin napalım artıık sansımıza

şansaa:lepi::lepi: bakalım onlar nası çıkcak.bugün haftanın fırsat ürünü çıkabilir herhaldehihoyyythihoyyyt

Haftanınn fırsat ürünlerine puanım yetmiyoki beniimmm Çok üzgünüm çoook
Kargodan aradılar size avondan bir kargo var diye kaydirigubbakcemile2 Bugün gelir heralde sempatiksalakcinni

est den kargo m geldi begenmedim ben kokumu akannehir cherry almıştım keşke başka bişi alsaymışım:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…