Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
vişne yaaa ne bilim hoş gelmedi böle küflenmiş vişne gibisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bu arada rosense den de paketim geldi şimdi ona bakıcamolumunekankayizsmile

vişne yaaa ne bilim hoş gelmedi böle küflenmiş vişne gibisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bu arada rosense den de paketim geldi şimdi ona bakıcamolumunekankayizsmile

=))) Ben Silky Touch almıştım beğendimm kaydirigubbakcemile5

Hadi bakalım nasılmış bak bakim bana göndermedilerr gucuklar alsanaalsanasmile

=))) Ben Silky Touch almıştım beğendimm kaydirigubbakcemile5

Hadi bakalım nasılmış bak bakim bana göndermedilerr gucuklar alsanaalsanasmile

rosense den 9 tane tester krem,temizleyici,maske falan geldi.. 7 tane de 1'i erkek 6 tane de bayan parfüm testeri geldi küçük tüp olarak..çok begendim valla:)) :lepi::lepi::içelim:

rosense den 9 tane tester krem,temizleyici,maske falan geldi.. 7 tane de 1'i erkek 6 tane de bayan parfüm testeri geldi küçük tüp olarak..çok begendim valla:)) :lepi::lepi::içelim:
ya canım bu rosense bize niye yollamıyor yahuu sen nasıl aldın azcık anlatta bizde alalım yaaa

Ya bende istanbuldayım ama bana neden şubemizi ziyaret edin dediki bideee veridiği şube teee küçükçekmecede bana çookk uzakalsanaalsanasmile

kızlarr bu güzellik perisindee 8i oyunu geçemiyorum sempatiksalakcinni
varmı bi püff noktası

kızlarr bu güzellik perisindee 8i oyunu geçemiyorum sempatiksalakcinni
varmı bi püff noktası
Canım oku yukarı doğru fırlat o aşağıya inip 3'lü oku vuruyor olumunekankayizsmile Biraz zor gibi gözüksede aslında bir ekre yapsan basit olduğunu anlıcaksınboshayallersmile
kargo bana ait 2.5 tl.ısrar ettim desem :kedi:delikafaduldendelikafadulden

delikafadulden delikafadulden O zaman baskı uygulucam bendeeeee Yoğun ısrarlarıma dayanamıcaklarrr :lepi:

hahaha valla dene ben biraz yüzsüzlük yaptım belki de sizde de dayanamıcaklarhihoyyythihoyyyt

kızlar eyüp sabri tuncerden kargom geldi şimdi.ben pink blossom istemiştim o ve satın aldığım gizli bahçe oda spreyi ile ıslak havlu,hepsi geldi.pink blossom kokusu hoşuma gitti.ağır değil,çiçek kokacam bayanssulusmile

güle güle kullan canım bende bekliyorum gelse artık çatlicam meraktan yaa-tatlicadiarzu- bende blacck beryy seçtim inş güzeldir kokusubayanssulusmilebayanssulusmile

güle güle kullan canım bende bekliyorum gelse artık çatlicam meraktan yaa-tatlicadiarzu- bende blacck beryy seçtim inş güzeldir kokusubayanssulusmilebayanssulusmile

teşekkür ederim tatlım.ama eğer 1 haftayı geçtiyse ara.ben dün aradım bügün kargo elimde.büyük ihtimal arayanları öne çekiyorlar.dene istersen:sm_confused:

selam kızlar ya bana qspa haricinde numune gönderen yer olmadı halbuki o kadar da mail attım çok yere :mymeka: neyse kendileri bilir

arkadaslar 9-13 martta perıden sıparıs verdım ama hala urunlerım gelmedı tokatlıyım acaba nıye gelmedı sıınkıler ne zaman gelmıstı?

arkadaslar fıkrı muhıme uye oldum kampanyalardan urunlerden onlarmı haberdar edıcek bızı ben sıteden pek bısey anlamadım cunku bılen ayrıntılı bı sekılde nasıl ısledıgını anlatırsa sevınırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…