est den kargo m geldi begenmedim ben kokumu akannehir cherry almıştım keşke başka bişi alsaymışım:sinifsinif:
vişne yaaa ne bilim hoş gelmedi böle küflenmiş vişne gibisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bu arada rosense den de paketim geldi şimdi ona bakıcamolumunekankayizsmile
=))) Ben Silky Touch almıştım beğendimm kaydirigubbakcemile5
Hadi bakalım nasılmış bak bakim bana göndermedilerr gucuklar alsanaalsanasmile
rosense den 9 tane tester krem,temizleyici,maske falan geldi.. 7 tane de 1'i erkek 6 tane de bayan parfüm testeri geldi küçük tüp olarak..çok begendim valla:)) :lepi::lepi::içelim:
ya canım bu rosense bize niye yollamıyor yahuu sen nasıl aldın azcık anlatta bizde alalım yaaarosense den 9 tane tester krem,temizleyici,maske falan geldi.. 7 tane de 1'i erkek 6 tane de bayan parfüm testeri geldi küçük tüp olarak..çok begendim valla:)) :lepi::lepi::içelim:
rosense den 9 tane tester krem,temizleyici,maske falan geldi.. 7 tane de 1'i erkek 6 tane de bayan parfüm testeri geldi küçük tüp olarak..çok begendim valla:)) :lepi::lepi::içelim:
Ya bende istanbuldayım ama bana neden şubemizi ziyaret edin dediki bideee veridiği şube teee küçükçekmecede bana çookk uzakalsanaalsanasmile
Canım oku yukarı doğru fırlat o aşağıya inip 3'lü oku vuruyor olumunekankayizsmile Biraz zor gibi gözüksede aslında bir ekre yapsan basit olduğunu anlıcaksınboshayallersmilekızlarr bu güzellik perisindee 8i oyunu geçemiyorum sempatiksalakcinni
varmı bi püff noktası
kargo bana ait 2.5 tl.ısrar ettim desem :kedi:delikafaduldendelikafadulden
Canım oku yukarı doğru fırlat o aşağıya inip 3'lü oku vuruyor olumunekankayizsmile Biraz zor gibi gözüksede aslında bir ekre yapsan basit olduğunu anlıcaksınboshayallersmile
delikafadulden delikafadulden O zaman baskı uygulucam bendeeeeeYoğun ısrarlarıma dayanamıcaklarrr :lepi:
günaydın kızlar iyi sabahlar :)
quarkparticle bi sorun çıkmıyormuş o şekilde gelir merak etme :)
güle güle kullan canım bende bekliyorum gelse artık çatlicam meraktan yaa-tatlicadiarzu- bende blacck beryy seçtim inş güzeldir kokusubayanssulusmilebayanssulusmilekızlar eyüp sabri tuncerden kargom geldi şimdi.ben pink blossom istemiştim o ve satın aldığım gizli bahçe oda spreyi ile ıslak havlu,hepsi geldi.pink blossom kokusu hoşuma gitti.ağır değil,çiçek kokacam bayanssulusmile
güle güle kullan canım bende bekliyorum gelse artık çatlicam meraktan yaa-tatlicadiarzu- bende blacck beryy seçtim inş güzeldir kokusubayanssulusmilebayanssulusmile
bana msj gelmediği için alamadım:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?