kızlar varya 1 saattir yazdıklarınızı okuyorum
sayenizde bir sürü yere üye oldum
nerelere olduğumu hatırlamıyorum bile
bişe kazanırsak inş bi mail atarlar
yoksa hepsi boşa gider
kızlar varya 1 saattir yazdıklarınızı okuyorum
sayenizde bir sürü yere üye oldum
nerelere olduğumu hatırlamıyorum bile
bişe kazanırsak inş bi mail atarlar
yoksa hepsi boşa gider
inşş .başımıza bi dert gelmez bende kım kampanyam war derse koşuyom uyelıklerımı de artık hatırlamıyom:18::18::18::18:
o kadar haklısınki..
çoook hak verdimkullanıverin işte beğenmediyseniz de hediye edin di miii
avonum gelmiş cuma komsum almıs bugun verdi süper ya begenmeyenlere hayret ediyorum 50 tllik parfüm gelio bide kulp takıyorsunuz 3 kurusluk numunenin bile peşine düşüyoruz yeri geliyor ama 50 tllik parfüme burun kıvırıyorsunuz bu ne iştir anlamadım neyse begenmeyenler bana yollasın o halde buraqya yazanlar hadi hepinizden bekliyorum :d:d:d:79::80:özelden adresimi yollucam begenmeyip buraya yazanlara onlarda bana yollasın madem bari işe yaramıs olur şimdiden teşekkürler
kızlAR kimse ustune alınmasın eet ben avon parfumu begenmedım ona 56 lırada hayatta wermem sunu anlayınkı herkes herseyı begenecek dıe bır kahıde yok yada begendı olmak ıcın begenmek zorunda hıc dııll begenmedım attım cope sıze ne bnm zewkımden hıcte begenmedım ıgrenctı kokusu oldumu bıze laf atanlar buldukta bunuyomuz bedava kucuk sey ıcın kosuyomusuz kısı kendınden bılırmıs ısı cnm herkes ısıne baksın ıtırazı olan burdayım ben BEGENMEDİM İŞTE WE ATTIM ÇÖPE BEGENME GİBİDE BİR ZORUNLULUGUM YOK COK BEGENDIYSEN SUR DOLAS ORTALIKTA AMA YANINDAN KACMASINLAR ONU SURDUGUNDE ONADA DIKKAT ETGECE GECE SINIRIMI BOZDUNUZ YHA BEN BOLE BIR INSAN DIILDIM BOZDUNU BENIDE NE HALINIZ WARSA GORUN KIMSEYEDE CAN SIKINTISINDAN LAF ATIP DURMAYIN :81::81:
şimdi canım şuanki başka bloglardan olan 1 mutfak kampanyasına katılmadıysancanım bişey sorcam sana
ben zaten bir mutfak a üyeydim önceden bi çekiliş olmuştu onda üye olmuştum
şimdi senin kampoanyana katılamazmıyım kafam karııştı
evet canım bende çok ayıpladımmmbegenmemiş olman normal tabi zorlamı fikrini belirtmişsin..ama çope attım demedi çok ayıpladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?