bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

kızlar varya 1 saattir yazdıklarınızı okuyorum
sayenizde bir sürü yere üye oldum
nerelere olduğumu hatırlamıyorum bile
bişe kazanırsak inş bi mail atarlar
yoksa hepsi boşa gider

yoksa hepsi boşa gider

aynen bende çoğunu hatırlamıyorum bişey kazandığımda yok ama yinede katılıyorum

oy istemeli şeylere katılmıyorum ben hiç zaten toplayamıyorum kimseyi

avonum gelmiş cuma komsum almıs bugun verdi süper ya begenmeyenlere hayret ediyorum 50 tllik parfüm gelio bide kulp takıyorsunuz 3 kurusluk numunenin bile peşine düşüyoruz yeri geliyor ama 50 tllik parfüme burun kıvırıyorsunuz bu ne iştir anlamadım neyse begenmeyenler bana yollasın o halde buraqya yazanlar hadi hepinizden bekliyorum :79::80:özelden adresimi yollucam begenmeyip buraya yazanlara onlarda bana yollasın madem bari işe yaramıs olur şimdiden teşekkürler

avon parfümü için bizim şansımız var acaba hala

yoksa hepsi boşa gider

inşş .başımıza bi dert gelmez bende kım kampanyam war derse koşuyom uyelıklerımı de artık hatırlamıyom:18::18::18::18:

inşş .başımıza bi dert gelmez bende kım kampanyam war derse koşuyom uyelıklerımı de artık hatırlamıyom:18::18::18::18:

inşallah gelmez bende en çok ondan korkuyorum gerçi verdiğimiz bilgiler isim soyisim mail genelde ama ne insanlar var kötü niyetli
canım sende sık kullanılanlara ekle üye olduğun yerleri ben artık öyle yapıom unutmazsın ozaman

o kadar haklısınki..

çoook hak verdim kullanıverin işte beğenmediyseniz de hediye edin di miii

teşekkür ederim canlarım sinirlendim ne yapayım.vcallahi ben çok mutlu oldum sağolsunlar.kim kime veriyor öyle hediye.ben düşündükçe mutlu oıluyorum.hatta bu yıl bana şanslı geldi diye gaza getiriyorum kendimi:82:

kızlAR kimse ustune alınmasın eet ben avon parfumu begenmedım ona 56 lırada hayatta wermem sunu anlayınkı herkes herseyı begenecek dıe bır kahıde yok yada begendı olmak ıcın begenmek zorunda hıc dııll begenmedım attım cope sıze ne bnm zewkımden hıcte begenmedım ıgrenctı kokusu oldumu bıze laf atanlar buldukta bunuyomuz bedava kucuk sey ıcın kosuyomusuz kısı kendınden bılırmıs ısı cnm herkes ısıne baksın ıtırazı olan burdayım ben BEGENMEDİM İŞTE WE ATTIM ÇÖPE BEGENME GİBİDE BİR ZORUNLULUGUM YOK COK BEGENDIYSEN SUR DOLAS ORTALIKTA AMA YANINDAN KACMASINLAR ONU SURDUGUNDE ONADA DIKKAT ET GECE GECE SINIRIMI BOZDUNUZ YHA BEN BOLE BIR INSAN DIILDIM BOZDUNU BENIDE NE HALINIZ WARSA GORUN KIMSEYEDE CAN SIKINTISINDAN LAF ATIP DURMAYIN :81::81:

ozge ben sana çoplerın gıttıgı yerın adresını yazcam ozelden gıt ordan al cok begendıgın awon parfumumu

begenmemiş olman normal tabi zorlamı fikrini belirtmişsin..ama çope attım demedi çok ayıpladım

canım bişey sorcam sana

ben zaten bir mutfak a üyeydim önceden bi çekiliş olmuştu onda üye olmuştum
şimdi senin kampoanyana katılamazmıyım kafam karııştı
şimdi canım şuanki başka bloglardan olan 1 mutfak kampanyasına katılmadıysan
katılabilirsin ama katıldıysan olmaz
hatta bazı uyanıklar başka bloglardan olan 1 mutfak kampanyalarada katılmışlar firma mail attı bugün
yanlızca 1 kere katılabilirler diye fazla katılanlar silindi..

begenmemiş olman normal tabi zorlamı fikrini belirtmişsin..ama çope attım demedi çok ayıpladım
evet canım bende çok ayıpladımmm
arkadaşı sen beğenmediysen beğenenlere parfümü sıkın gezin ortalıklarda ama millet kaçmasın demek ne demek yaaa
kendine beğenmediği için saygı gösterilsin istiyorsa
beğenenlerede saygı göstermelii
hem niye çöpe atıyorsun ki ver bir gariban sevinsin insanlık öldümü yaaa

günaydınnn herkeseee....

bende ilk geldiği gün parfümü beğenmediğimi söylemiştimm...
insanların zevkleri ayrıdırr...
herkesin beğendiğini beğenmek zorunda değildir kimsee...
biz bunu çirkin bir şekilde ifade etmedikk..
ama 2 arkadaş bir hayli yüklenmişlerr...
beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmezz insanın keyfine kalmışş...
kalp kırmaya da hiç gerek yok arkadaşlarr...
ben beğenmedim kız kardeşim beğendi bende ona hediye ettimm...

wpcare(vital) diye bir firma. avon oriflame gibi. üye oldum. satış yapmaya gerek yok. sürekli katalog gönderiyorlar ve %25 indirimli alıyorsunuz herşeyi. çok güzel parfümleri takıları falan var. ben çok beğendim. hiç bir çıkar amacım yok. yanlış anlaşılmasın. ben ucuza alışveriş yapıyorum. sadece sizlerle paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…