wpcare(vital) diye bir firma. avon oriflame gibi. üye oldum. satış yapmaya gerek yok. sürekli katalog gönderiyorlar ve %25 indirimli alıyorsunuz herşeyi. çok güzel parfümleri takıları falan var. ben çok beğendim. hiç bir çıkar amacım yok. yanlış anlaşılmasın. ben ucuza alışveriş yapıyorum. sadece sizlerle paylaşmak istedim.
ozge ben sana çoplerın gıttıgı yerın adresını yazcam ozelden gıt ordan al cok begendıgın awon parfumumu
günaydınnn herkeseee....
bende ilk geldiği gün parfümü beğenmediğimi söylemiştimm...
insanların zevkleri ayrıdırr...
herkesin beğendiğini beğenmek zorunda değildir kimsee...
biz bunu çirkin bir şekilde ifade etmedikk..
ama 2 arkadaş bir hayli yüklenmişlerr...
beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmezz insanın keyfine kalmışş...
kalp kırmaya da hiç gerek yok arkadaşlarr...
ben beğenmedim kız kardeşim beğendi bende ona hediye ettimm...
arkadaşlar çekilişime beklerim Tadına Doyamayacağınız Lezzetler
Helen Harper - Avrupalı hijyenik ped markası Helen Harper, Ontex güvencesiyle Türkiye’de… kızlar 1 kutu ped geliyo isteyin
slm kızlar
paylaşıldımı bilmiyorum buyrun
O gün geldi çattı ve mutlaka o özel kişiye sıradışı bir hediye almanız gerekiyor. Hediye için doğru adres HediyeDede.com. Hediye Dede den siz değerli takipçilerimize kitap okuma lambaları hediye ediyoruz.
Hediye Dede den bu hediyeleri kazanmak için yapmanız gereken şeyler çok basit:
- Hediye Dede facebook sayfasını "Beğen"in ve arkadaşlarınızın hepsine önerin:
Hediye Dede | Facebook
- Hediye Dede resmi sitesi olan Hediye Dede - Türkiye'nin en ilginç hediyeleri a üye olun. (ki böylece ayrıcalıklardan da yararlanabileceksiniz)
- Hediye Dede resmi sitesi Hediye Dede - Türkiye'nin en ilginç hediyeleri da yer alan ürünlerden herhangi biri için yorumunuzu yazın. (kayıt yaparken kullandığınız ad-soyad ile)
- Hediye Dede - Türkiye'nin en ilginç hediyeleri üye adınızı ve Facebook profil linkini hediyedede@......................................................... adresine gönderin Her 50 kişi içerisinden çekilişle 1 kişiye Hediye Dede nin en özel ürünlerinden biri olan kitap okuma lambası Hediye Edilecektir. Kitap Okuma Lambası hediyeniz ile artık kitap okumak o kadar zevkli ki.
Hediyeniz : Kitap Lambası (Kitap Okuma Lambası Hediyesi)
Hediye Dede kampanyamızın bitiş tarihi 14.02.2011 dir. Elinizi çabuk tutun bu güzel hediyeleri kaçırmayın.
burdan da numune isteyebilirsinizhttp://www.helenharper.com.tr/iletisim.asp
Helen Harper - Avrupalı hijyenik ped markası Helen Harper, Ontex güvencesiyle Türkiyede
kızlar merhabaa
ya sinirlerim oldukça gergin bugün
siteye kafa dağıtmaya geliyorum
ama iyice geriliyorum
bu parfüm meselesini kapatalım aksi taktirde
yetkililerden uyarı alıcaksınız söyliyim
neden tartışma yaratıyorsunuz ki
isteyen beğenir isteyen beğenmez
birbirinizi kırmayın şu 3 günlük bomboş dünyada rica ediyorum sizden...
bana bugün mail gelmişş
Kahverengiyle Büyüle sitesindeki formu doldurarak bir adet Koleston Manyetik Kahverengi saç boyası kazanan şanslı kişilerden biri oldunuz. Size ödülünüzü ulaştırabilmemiz için bizimle adres ve telefon bilgilerinizi paylaşmanız gerekmektedir. Bu maili cevaplayarak gerekli bilgileri bize ulaştırabilirsiniz.
...adres ve telimi yazarak maili cevapladım
Helen Harper - Avrupalı hijyenik ped markası Helen Harper, Ontex güvencesiyle Türkiye’de… kızlar 1 kutu ped geliyo isteyin
hediyededenin kampanyasına katılan var mı maili nereye gönderdiniz ben burdaki adrese gönderemedim nedense
doldurn form neredeydi hangi site
hediyededenin kampanyasına katılan var mı maili nereye gönderdiniz ben burdaki adrese gönderemedim nedense
karafırının yarışması başladı ilgilenenlere:80:
üye olma yerini bulamadım nerden olunuyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?