bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

üye olma yerini bulamadım nerden olunuyo?

ozge ben sana çoplerın gıttıgı yerın adresını yazcam ozelden gıt ordan al cok begendıgın awon parfumumu

sadece gülüyorum arkadasın biri güzel yazmıs sende hiç insanlık yokmu cöpe atacagına git bir ihtiyacı olana ver die işte o kadar küçük senin aklın sana laf söylesemde anlamayacaksın ama dikkat et bu kadar israfla bir gün allah seni ters getirmesinde o cöplerden ekmek toplayanlardan olma hadi şimdi bak işine bu sözümede cevap verecek kadar küçülecegini sanmıyorum ya neyse.........

evet begenmedin ama birine hediye ettin ne güzel bir davranıs gidip cöpe atmadın ve lakayıt bi şekilde git çöpten al demedin hiç tanımadıgın birine neyse o cevabını aldı zaten cok güsel bir şekilde şımarık insanlar haddini bilmeli nerede olursa olsun

evet canım bende çok ayıpladımmm
arkadaşı sen beğenmediysen beğenenlere parfümü sıkın gezin ortalıklarda ama millet kaçmasın demek ne demek yaaa
kendine beğenmediği için saygı gösterilsin istiyorsa
beğenenlerede saygı göstermelii
hem niye çöpe atıyorsun ki ver bir gariban sevinsin insanlık öldümü yaaa
[/QUOTE]

kızlar sorun etmeyin güzel bir cevap yazdım kendisine aklı küçük insancıklardan biri yapacak bişi yok belkide yaşının küçüklügüne vermek gerek neyse allah görsün ben cok sevdim parfümü eşimde bayıldı digerleri kaçsa da olur zaten

slm kızlar

paylaşıldımı bilmiyorum buyrun
O gün geldi çattı ve mutlaka o özel kişiye sıradışı bir hediye almanız gerekiyor. Hediye için doğru adres HediyeDede.com. Hediye Dede den siz değerli takipçilerimize kitap okuma lambaları hediye ediyoruz.
Hediye Dede den bu hediyeleri kazanmak için yapmanız gereken şeyler çok basit:
- Hediye Dede facebook sayfasını "Beğen"in ve arkadaşlarınızın hepsine önerin:
Hediye Dede | Facebook
- Hediye Dede resmi sitesi olan www.HediyeDede.com a üye olun. (ki böylece ayrıcalıklardan da yararlanabileceksiniz)
- Hediye Dede resmi sitesi www.HediyeDede.com da yer alan ürünlerden herhangi biri için yorumunuzu yazın. (kayıt yaparken kullandığınız ad-soyad ile)
- Hediye Dede - Türkiye'nin en ilginç hediyeleri üye adınızı ve Facebook profil linkini hediyedede@......................................................... adresine gönderin Her 50 kişi içerisinden çekilişle 1 kişiye Hediye Dede nin en özel ürünlerinden biri olan kitap okuma lambası Hediye Edilecektir. Kitap Okuma Lambası hediyeniz ile artık kitap okumak o kadar zevkli ki.

Hediyeniz : Kitap Lambası (Kitap Okuma Lambası Hediyesi)
Hediye Dede kampanyamızın bitiş tarihi 14.02.2011 dir. Elinizi çabuk tutun bu güzel hediyeleri kaçırmayın.

burdan da numune isteyebilirsinizhttp://www.helenharper.com.tr/iletisim.asp
http://www.helenharper.com.tr/iletisim.asp

Son düzenleme:
kızlar merhabaa
ya sinirlerim oldukça gergin bugün
siteye kafa dağıtmaya geliyorum
ama iyice geriliyorum
bu parfüm meselesini kapatalım aksi taktirde
yetkililerden uyarı alıcaksınız söyliyim
neden tartışma yaratıyorsunuz ki
isteyen beğenir isteyen beğenmez
birbirinizi kırmayın şu 3 günlük bomboş dünyada rica ediyorum sizden...

bana bugün mail gelmişş

Kahverengiyle Büyüle sitesindeki formu doldurarak bir adet Koleston Manyetik Kahverengi saç boyası kazanan şanslı kişilerden biri oldunuz. Size ödülünüzü ulaştırabilmemiz için bizimle adres ve telefon bilgilerinizi paylaşmanız gerekmektedir. Bu maili cevaplayarak gerekli bilgileri bize ulaştırabilirsiniz.
...adres ve telimi yazarak maili cevapladım

ben çekiliş göremedim cnm sadece
90 lı farlara aşığımm
bu farlardan bana hediye gelse biryerden çok şey
olurum
SEVİNDİRİK
ne güzelmiş
güle güle kullann

özgecim
bu pedlerin kutusu kapalımı yani kargo poşetiyle kaplımı
acaba ben işyeri adresi veriyorumda
eşimin çalışanları alıyor
sonra görürlerse filan erkekler
eşimle problem yaşamayalım

hediyededenin kampanyasına katılan var mı maili nereye gönderdiniz ben burdaki adrese gönderemedim nedense

doldurn form neredeydi hangi site

üye olma yerini bulamadım nerden olunuyo?

ben arkadaşım vasıtasıyla üye olmuştum.
tel:0 342 341 89 22

e-posta: info@wpcare.com
WPCARE

buralardan ulaşabilirsiniz.

bu arada bu sabah yeni parfümlerim geldi saatim ve çantam hepsi süperrr bayılıyorum bu kozmetiğe ya

avona da üyeliğim vardı sanırım. ama 1 yılı geçti iptal olmuştur herhalde. ona tekrar nasıl üye oluyoruz. gelişine almak için ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…