bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

kargo ücreti yok kapalı kutudan kastın ne canım anlamadım ama kargo posetinde geliyo acıyosun icinde ped kutusu o sekilde geldi bana herkese yolluyormus ama bilmiyorum

Avon'dan parfüm gelen arkadaşlar siz yazdıkça iyice kıskanıyorum ne çok kişi parfüm kazanmış. KAçırdım ben yaa çok üzgünümmm

Helen Harper'a ben de yazdım numune için bakalım ne zaman gelecek.

Koleston'dan boya da süpermiş güle güle kullan bayanseymaaa

bir burda arkadasız hiç bir zaman kalp kırmak istemem canımm...
evet begenmedim bu parfüme 56 tl vermem diye ben söyledimm...
ama ben begenmedim diye herkes begenmeyecek değil..
kız kardeşim çok begendi ona hediye ettimm...
lütfen kalp kırmayalım arkadaşlarrr...

kargo ücreti yok kapalı kutudan kastın ne canım anlamadım ama kargo posetinde geliyo acıyosun icinde ped kutusu o sekilde geldi bana herkese yolluyormus ama bilmiyorum

çok teşekkürler canım bende yolladım mail bakalım geri dönüş olacak mı

kızlar kozmoderm die bi kozmetik firması var 15 ocakta yarışma başlatıyormuş yarışma ve ödül hakkında bilgim yok ama takip etmek isteyenler sayfaya bakabilir

kızlar sorun etmeyin güzel bir cevap yazdım kendisine aklı küçük insancıklardan biri yapacak bişi yok belkide yaşının küçüklügüne vermek gerek neyse allah görsün ben cok sevdim parfümü eşimde bayıldı digerleri kaçsa da olur zaten [/QUOTE]

benim eşimde çok begendi kokusunu...

tmm cnm yani aldığında eline direk pet olduğu görünüyormu
dışardan demek istemiştim
yani petin üstünde kargo ismi yazılı poşet varsa no problem tşkrler...

tşkr ederim cnm
avon 2 ayda filan kampanya yapıyo sanırım cnm
üzülme birdahakine katılırsın

Slm kızlar;

Ben genelde açıp okuyorum yazdıklarınızı paylaşımlarınız için teşekkürler,çok fazla yazamıyorum çünkü 11 aylık bir oğlum var bi hastalandı iyileşemedi bir türlü onunla uğraşıp duruyorum.

Avon'a katılmayı bende çok istemiştim ama bir türlü katılamamıştım benim pc den kaynaklanan bir sorun nedeniyle.

Helen Harper den numuneyi nasıl istiyorsunuz ? Adresinizide yazıyor musunuz yoksa onlar geri dönüş mü yapıyorlar?

kızlar bütün sorulara toplu bir cevap vereyim helen harper iletişimden isteyin sonra maille dönüş yapıp adres istiyorlar adres yazarsanız istemeyebilirler ama ben yazmamıstım istediler kargo ücreti yok mng kargo ile geliyor 10 lu pakette kimine 8 li yollamıslar güzel bi ped kullandım sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…