bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

parfüm için kkavga etmeye değmez l kızlar ya kimi beğenir kimi beğenmez beğenmeyenler beğenenlere versin istiyolarsa yada hediye etsin birilerine zevkler renkler olayı yani....

Estetik Cerrahi Merkezi
kızlar cevrenizde varsa gercekten estetige ihtiyac duyup durumu olmayan bu formu doldursun ücretsiz estetik yapıyorlarmıs ama ciddden anormal bir durum olması gerek keyfi degil yani umarım kimsenin ihtiyacı yoktur

mrb kızlar..
benimde bugün şanslı günüm sanırım :81:
sabah avondan parfümüm geldi.biras öncede coca coladan t-shirt kazanmıstım gelmişti ama tekrar göndermişler birde denedim biliyorum olay dan da küçük numune krem geldi :82:

baby star numune bez gönderiyormuş. ben üye oldum sizede söylm dedim

evet banada geldi
bebeğime biriktiriyorum şimdiden :)

canbebeye mail attım numune istiyorum diye
ama cevap verme tenezzülünde bulunmadılar....

ilk mesajından sonra mail atmıştım ama geri dönüş olmadı sende hemen gelmişmiydi mail:84:

elbetteki reklam amaclı ve tabiki iyilikte etmiş oluyorlar cok bilindik bir yer sakat bir durum olacagını sanmam

canım olay kampanyası sonuçlandımı hani o zincir yapılan kampanyadan mmı geldi numuneler

canım olay kampanyası sonuçlandımı hani o zincir yapılan kampanyadan mmı geldi numuneler

evt o kampanyadan ama ürünü diil numunesini göndermişler birde broşür var içinde zincire katılın kazanın gibi bişiler yazıo kısaca davetiye geldi tatlım

evet banada geldi
bebeğime biriktiriyorum şimdiden :)

canbebeye mail attım numune istiyorum diye
ama cevap verme tenezzülünde bulunmadılar....

bende hamıleyken istıyordum hep bişiler.
lansınoh tan bişiler geldi numune krem süt saklama poşeti , göğüs pedi falan bi bak istersen,
milupadanda gelmişti .
Allah kurtarsın canım

bende hamıleyken istıyordum hep bişiler.
lansınoh tan bişiler geldi numune krem süt saklama poşeti , göğüs pedi falan bi bak istersen,
milupadanda gelmişti .
Allah kurtarsın canım

ay kendimi doğuma gidiyormuş gibi hissettim yaren :18:
amin amin sağolasın

lansinoh bi bakıyım bunada milupadan geldi banada evt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…