Allahımmm ağlamak istiyorum ilk numunelerimi aldım.Hatta beni bulamamışlar şehrin diğer ucune numune almaya gittim. Kötü talihim sonunda düzeldi mi ne bioderden numunelerim geldi kızlarrrr müşteri hizmetlerine yazmıştım 2minik paket tüy azaltıcı krem + 2 minik poşet temizleme jeli+2minik poşet saç dökülmesi kremi+2minik poşet nemlendirici+2minik poşet güneş kremi geldi hepsini süreceğim
Allahımmm ağlamak istiyorum ilk numunelerimi aldım.Hatta beni bulamamışlar şehrin diğer ucune numune almaya gittim. Kötü talihim sonunda düzeldi mi ne bioderden numunelerim geldi kızlarrrr müşteri hizmetlerine yazmıştım 2minik paket tüy azaltıcı krem + 2 minik poşet temizleme jeli+2minik poşet saç dökülmesi kremi+2minik poşet nemlendirici+2minik poşet güneş kremi geldi hepsini süreceğim
iyi akşamlar
2 sayfa öncesi
özgecik vermişti kampanyayı
bende numune istiyorum yazdım gönderdim
1 kutu ped geliyormuş
ontex sanırım
bakıyorum canımmm sağolll...
özgecik tşklerr...
helen harper altınmı dağıtıyor arkadaşalr bu ne yaaltı üstü ped veriyor.
helen harper altınmı dağıtıyor arkadaşalr bu ne yaaltı üstü ped veriyor.
sayfa numune sayfası dikkatini cekerim bu ne ya tabirini de sana iade ediyorum biz hepimiz burada kazandıklarımızla aile ekonomimize hicte kücümsenmeyecek katkılarda bulunuyoruz akmasa damlar felsefesi lütfen yorum yaparken daha dikkatli ol
Helen Harper - Avrupalı hijyenik ped markası Helen Harper, Ontex güvencesiyle Türkiye’de… kızlar 1 kutu ped geliyo isteyin
Ne zaman istemiştiniz peki çok uzun sürdümü gelmesi
Mail atmışlardı adresimi verdim 1haftada geldi çok uzun sürmedi şaşırdımYıllardır numune istiyorum ilk defa geldi bunları çerçeveleyip saklamayı bile düşünüyorum
bu altın kaçmaz sağol özgecim
sayfa numune sayfası demişsin ok anladım da sen nie bu kadar sinirleniyorsun. bedava saat, parfüm falan anladım da ped neden bu kadar ilgi çekti onu anlamadım soruyorum sadece. ayrıca bu ne ya sözünü sen ne anlama çektin? sanırım tartışmak istiyorsun sıkıldın. ama ben tartışmaktan pek hoşlanmam. aile ekonomisine katkıda bulun bişe demedim sinir yapma.
RENDECİM Bİ YORUM YAPABİLİRMİSİN?
Facebook'a Hoş Geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?