bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Allahımmm ağlamak istiyorum ilk numunelerimi aldım.Hatta beni bulamamışlar şehrin diğer ucune numune almaya gittim. Kötü talihim sonunda düzeldi mi ne bioderden numunelerim geldi kızlarrrr müşteri hizmetlerine yazmıştım 2minik paket tüy azaltıcı krem + 2 minik poşet temizleme jeli+2minik poşet saç dökülmesi kremi+2minik poşet nemlendirici+2minik poşet güneş kremi geldi hepsini süreceğim

kızlar bioder dedim ama bioxcin de olabilir be her ikisinede mail atmışım yanlış yönlendirmeyim denememiş olanlar varsa ikisinede mail atın her ikiside adresimi istemiş.Hevesle hepsine saldırdığım için karıştırmış olabilirim :18:

Ne zaman istemiştiniz peki çok uzun sürdümü gelmesi

kız desenn araba çıkmış
bu ne heyecan bu ne panikk
güle güle kullan cnmm

iyi akşamlar cnm

helen harper altınmı dağıtıyor arkadaşalr bu ne ya altı üstü ped veriyor.

helen harper altınmı dağıtıyor arkadaşalr bu ne ya altı üstü ped veriyor.

sayfa numune sayfası dikkatini cekerim bu ne ya tabirini de sana iade ediyorum biz hepimiz burada kazandıklarımızla aile ekonomimize hicte kücümsenmeyecek katkılarda bulunuyoruz akmasa damlar felsefesi lütfen yorum yaparken daha dikkatli ol

sayfa numune sayfası demişsin ok anladım da sen nie bu kadar sinirleniyorsun. bedava saat, parfüm falan anladım da ped neden bu kadar ilgi çekti onu anlamadım soruyorum sadece. ayrıca bu ne ya sözünü sen ne anlama çektin? sanırım tartışmak istiyorsun sıkıldın. ama ben tartışmaktan pek hoşlanmam. aile ekonomisine katkıda bulun bişe demedim sinir yapma.

Selam millet benim avon parfümüm geldi bugün teslim aldım hoş bir koku ama kızım kaptı malesef :)

bedava saat parfüm numune degildir hediyedir burası numune sayfası en basta. elbette hediyeleride paylasıyoruz ama ana tema numuneler bu ne ya smözünü abartmayın anlamına cektim ben ve sana iade ettim bence sen abartma numune sayfasındasın ve olması gerekeni paylasıyoruz önceki sayfaları oku rozi 3 tane ped yolluyordu ve neredeyse 20 sayfa bu konuyla ilgili yorum yapıldı kaldı ki bu marka 1 paket yolluyor bilmem anladınmı sokak agzıyla konusuyorsun sinir yapma falan gibi sözler sarfetmişsin bunları da yasına veriyorum heralde ufaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…