bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

İpana Gülüşünle Büyüle Yarışması - Kavak yelleri yeni yldzn aryor

İpana Gülüşünle Büyüle Yarışması - www.gulusunlebuyule.comİpana ile Kavak Yellerinde Pelin Karahan ile birlikte rol alma şansını yakalayın!

Büyüleyici bir gülüşe sahip olmak elbette bazı artıları da beraberinde getiriyor. Gülüşüyle büyüleyerek, bir haftada en çok oyu alanlar haftanın birincisi oluyor ve Apple’dan muhteşem bir iPad kazanıyor. Üstelik 6 haftanın kazananları arasından, İpana jürisince birinci seçilen büyüleyici gülüşün sahibi Kavak Yelleri’nin yeni yıldızı oluyor.

15/12/2010 - 26/01/2011 tarihleri arasında İpana’nın Kavak yelleri yeni yldzn aryor internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek, Kavak Yelleri Yıldızını Arıyor isimli yarışmaya fotoğrafınızı yükleyerek katılanlar Kavak Yelleri dizisinde rol alma şansını yakalıyor. Üstelik her haftanın birincisi Apple iPad kazanıyor.

Sonuç Açıklanma Tarihi ve Yeri: Ödülleri kazanan kişiler, yarışmanın gerçekleştirildiği vww.gulusunlebuyule.com adresinde 02/02/2011 tarihinde ilan edilecektir. Ödülleri kazanan kişilere yine 02/02/2011 tarihinde kayıtlı e-posta adreslerinden özel olarak haber verilecektir. Ödüllere hak kazanan asil kişiler için son başvuru tarihi 09.02.2011’dir. Bu tarihe kadar başvurmayan asil kişiler haklarını kaybederler ve hakları sıralamaya göre arkadan gelen diğer kişilere geçer.

Ödül kazanabilmek için katılımcının kayıt bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak sağlamış olması gerekir.

Yarışma Bilgileri ve Görseli İpana Gülüşünle Büyüle internet sitesinden alınmıştır. Detaylı Bilgi ve Katılım Koşulları için mutlaka Kavak yelleri yeni yldzn aryor internet sitesini ziyaret ediniz.

Humana'da devam maması, kaşık maması her türlü bebek besini üreten Avrupalı bir firma. HumanaTürkiye.com'a üye olduğunuzda promosyonlar ve kampanyalardan haberdar ediliyorsunuz.
Humana

Humana

# Seçmiş olduğunuz 1 Numune ürün kargo ücreti tarafınızdan karşılanmak üzere adresinize en kısa sürede gönderilecektir.
# Lütfen bütün ierikleri doldurunuz .Adres ve iletişim bilgilerinizi doğru yazınız vermiş olduğunuz adrese gönderilecektir
http://banesdondurma.com/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=64

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.bu sizlere samimi bir itiraftır.ben bu siteyi keşfedeli sizlerle tanışalı çok mutluyum,huzurluyum.ben buraya sinir olup birilerini kırmak ve bazı arkadaşlarımızın yaptığı gibi hakaret duymaya gelmiyorum.hayat felsefem kimseyi terslememek ve kırmamaktır.parfüm için yazdığımı tekrar bi okudum nerde hata yaptım bu lafları duyacak ne yaptım diye ama kötü bir yan bulamadım.genel olarak memnuniyetsiziz dedim sadece.bu kadar kırılmayı haketmedim.laf şekilden şekile girmiş. tabiki herkes herşeyi beğenmek zorunda değil ama gülümseyelim memnun olalım sevinelim dediysem üç kuruşluk şeylere tamah edenler cümlesini hakedecek ne yaptım bu beni çok kırdı.okuduğunuz için sağolun.umarım kendimi ifade edebilmişimdir...konuyu da kapatıyorum.kimse beni yanlış anlamasın tek istediğim budur.

dondurma tozu istiycez ama bide makina almamız gerek:2:sadece makina içinmiş..olan varsa istesin artık

kızlar milupa anne bebek kulubüne üye olursanız onlar da yolluyor numune hemde 2-3 ayda bir kendiliğinden.

Kızlar face'te darty kampanyası devam ediyor hergün günün mesajını yayınla mp3 çalar kazanma şansını yakala
haftanın en çok davetini gönder acer bilgisayar kazan :)

darty

arkadaşlar. modapinkte devam ediyor. hediyeler.
katılmak isteyenler özel mesajını yoollarsa katılım yollarım. 25 kişi olmam için 10 kişiye ihtiyacım var...

selamlar,,

Bugün Fikrimühimden Damlasu geldi birde denedimbiliyorumdan olaytotalefect küçük paket numune geldi.Bu arada FikriMühim Mühimödül sayfasını yenilemiş bir kaç hediye eklemişler düşük puanlı kitap falan var.

helen harper altınmı dağıtıyor arkadaşalr bu ne ya altı üstü ped veriyor.
ewet altın werıyo bız de altın kaplama yaptıracaz kendımıze warmı ötesi rahatsız olan almasın yaaaaaaaa ne cınsler war

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…