ayyyyyyy allahım bızde gorecekmıyız bu mutlulugu acabaaAllahımmm ağlamak istiyorum ilk numunelerimi aldım.Hatta beni bulamamışlar şehrin diğer ucune numune almaya gittim. Kötü talihim sonunda düzeldi mi ne bioderden numunelerim geldi kızlarrrr müşteri hizmetlerine yazmıştım 2minik paket tüy azaltıcı krem + 2 minik poşet temizleme jeli+2minik poşet saç dökülmesi kremi+2minik poşet nemlendirici+2minik poşet güneş kremi geldi hepsini süreceğim
ayyyyyyy allahım bızde gorecekmıyız bu mutlulugu acabaa
Allahımmm ağlamak istiyorum ilk numunelerimi aldım.Hatta beni bulamamışlar şehrin diğer ucune numune almaya gittim. Kötü talihim sonunda düzeldi mi ne bioderden numunelerim geldi kızlarrrr müşteri hizmetlerine yazmıştım 2minik paket tüy azaltıcı krem + 2 minik poşet temizleme jeli+2minik poşet saç dökülmesi kremi+2minik poşet nemlendirici+2minik poşet güneş kremi geldi hepsini süreceğim
bioderde cimrileşti demekki bana 3 sefer yolladılar her seferinde 25 tane geldi azaltmıslar yaw
nerden nasıl ıstıyosunuz
nerden nasıl ıstıyosunuz
Bioblas - Saç Dökülmesine Karşı Ürünler buradan iletişim bölümünden numune istediğini yaz tatlım sana mail atacaklar bilgilerini isteyecekler adres bilgilerini göndereceksin sonra da numunelerin gelecekkk
kargo ücreti ne kadar alıyorlar peki?bilginiz varmı?
hiç almıyor kargo ücreti onlardan
Kızlar yakında dogum günü olan faceden gevezenin sayfasını begensin sonra geveze@virginradioturkiye.com adresine dogum tarihi ad soyad adres tel bilgilerini atsın dogum günün de arıyorlar özsütten bedava pasta var cogu kişi almıs 6 kişilik zaten gevezenin sayfasındada var kazananlardan bazıları ben katıldım ama kimlikle gitmek gerek pasta almaya baskasının adına da katılınabilirmiş ama o kişi gidip alacak kimligiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?