bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

avon parfümüm geldi yihuuuuuuuuuu çok mutlu oldum yaw hemide orjinal boy

annem için katıldım söyledim öyle olduğunu da annemin 1 şubat keşke gelse anneciğim de çok sevinir süpriz olur

link yokki mail adresi var onuda verdim zaten facebooktanda gevezenin sayfası begenilecek canım

mail atıyorsun biodere geri dönüş yapıyorlar

bioblas - saç dökülmesine karşı ürünler buradan iletişim bölümünden numune istediğini yaz tatlım sana mail atacaklar bilgilerini isteyecekler adres bilgilerini göndereceksin sonra da numunelerin gelecekkk
tşkkk kızlarrrrrrrrrrrrr

benim yaşadığım ilde özsüt yok ki
olsun sen de en yakın ile gıdersın hedıyenı almayaaaaaaaa

kızlarrrrrrrr fikrımuhıme uye oldumm suyu nasıl ıstıcemmmmmmm damla su nerdennnnnnnnn baska ne gelıyo fıkrımuhımden:26::26::26::26:

kızlarrrrrrrr fikrımuhıme uye oldumm suyu nasıl ıstıcemmmmmmm damla su nerdennnnnnnnn baska ne gelıyo fıkrımuhımden:26::26::26::26:

fikrimühime üye olman demek numune isteyeceksin demek diil orası bi pazarlama sitesi arada anket olur cevaplarsın ürün daveti gelir kabul edersin ürün gelir deneyip yorum yaparsın damla su da onlardan biriydi belirli kişilere yolladılar herkese diil yani

Kızlar yakında dogum günü olan faceden gevezenin sayfasını begensin sonra geveze@virginradioturkiye.com adresine dogum tarihi ad soyad adres tel bilgilerini atsın dogum günün de arıyorlar özsütten bedava pasta var cogu kişi almıs 6 kişilik zaten gevezenin sayfasındada var kazananlardan bazıları ben katıldım ama kimlikle gitmek gerek pasta almaya baskasının adına da katılınabilirmiş ama o kişi gidip alacak kimligiyle mail atarken geveze büyük harfle yazılacak

Evet yardımcı olabilirim.

Link versenizde girsek???

orifalame nasıl üye olcaz. nettende olunuyor galıba
üye olunca parfüm mü gelecek ? 1 tl yi nasıl ödücez ???

geveze özsüte bende mail attım doğum günüm yaklaşıo inş alırım :81:

bu arada adrese ben sadece şehir yazdım yeterli olur umarım :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…