kız numune bedawa daha dondurma makınası almazmıyızzzz bedawa bısy gelsındeeeeeeeeeedondurma tozu istiycez ama bide makina almamız gerek:2:sadece makina içinmiş..olan varsa istesin artık
mail atıyorsun biodere geri dönüş yapıyorlar
tşkkk kızlarrrrrrrrrrrrrbioblas - saç dökülmesine karşı ürünler buradan iletişim bölümünden numune istediğini yaz tatlım sana mail atacaklar bilgilerini isteyecekler adres bilgilerini göndereceksin sonra da numunelerin gelecekkk
olsun sen de en yakın ile gıdersın hedıyenı almayaaaaaaaabenim yaşadığım ilde özsüt yok ki
kızlar geveze büyük harfle olcak mailde simdi farkettim
kızlarrrrrrrr fikrımuhıme uye oldumm suyu nasıl ıstıcemmmmmmm damla su nerdennnnnnnnn baska ne gelıyo fıkrımuhımden:26::26::26::26:
Evet yardımcı olabilirim.
Link versenizde girsek???Kızlar yakında dogum günü olan faceden gevezenin sayfasını begensin sonra geveze@virginradioturkiye.com adresine dogum tarihi ad soyad adres tel bilgilerini atsın dogum günün de arıyorlar özsütten bedava pasta var cogu kişi almıs 6 kişilik zaten gevezenin sayfasındada var kazananlardan bazıları ben katıldım ama kimlikle gitmek gerek pasta almaya baskasının adına da katılınabilirmiş ama o kişi gidip alacak kimligiyle mail atarken geveze büyük harfle yazılacak
evet yardımcı olabilirim.
Link versenizde girsek???
link yokkkk faceden gevezeni sayfası begenilecek sonrada verdigim adrese mail atılacak
orifalame nasıl üye olcaz. nettende olunuyor galıba
üye olunca parfüm mü gelecek ? 1 tl yi nasıl ödücez ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?