bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Selam millet benim avon parfümüm geldi bugün teslim aldım hoş bir koku ama kızım kaptı malesef :)

ohhh güle güle kullansın cnmm

Eki Görüntüle 125610 Eki Görüntüle 125610 Eki Görüntüle 125610

kızlar bugun firstten usb belleğim geldi sizin için resmini çektim.

güle güle kullan cnmcımm

edamm sende bi tanıdıgının adını gönder sürpriz olur

özgecim banada dermisin ?
kimin adını yazıyoruz nereye

aaaaaaaaaaaa
sefgililer günü geliyorrrrrrrrrrrrr
ne güselllllllllllllll
kocitom için çekkkkkkkkkkkkkk
bi özsüt pasta

12 Ocak 2011
Sinema Klaketi Kazanın!

Türkiye'nin fragman platformu Fragman.web.tr yeni yılda 3 kişiye sinema klaketi hediye ediyor.

Mail bültenine üye olmak, ilgili konunun altına yorum yazmak ve blogunuzda yarışmayı duyurmak 1'er çekiliş hakkı kazandırıyor.

Son başvuru tarihi: 4 Şubat 2011

BuldumBuldum.com’un Katkılarıyla Yeni Yılda Sinema Klaketi Kazanın! | sinema filmi fragmanı, izle, seyret, konusu, afişi, poster, movie trailer, synopsis - fragman.web.tr
Yayınlayan admin saat
Paylaş | 00:00
11 Ocak 2011
PS3 veya iPad kazanma şansı

Ocak sonuna kadar Alamarka'ya arkadaşını davet edip en çok üye kazandıran üyeye iPad veya Play Station 3 hediye

AlaMarka - Özel Lüks Alışveriş Kulübü

gevezenin sayfasını bulamadım kızlar ne yazıcam???

Kazanma şansı devam ediyor bayanlar :) katılın günün mesajını paylaşın mp3çalar kazanma şansını yakalayın ya da haftanın en çok devaetini yapın acer bilgisayar kazanın :)):)DARTY

slm kızlar kolestondan saç boyası kazanmışım adres bilgilerimi istediler gönderdim bakalım nezaman gelicek
birde ben helen harpera mail gönderiyorum ama gidip gitmediğini anlamadım gönder diyorum sayfada bi deişiklik olmuyo sizde oldumu:44::44:

ayy çok güzelmiş ya bayılırım eticicibebeye 25 yaşındayım hala cicibebe alıp yiyorum keşke nerden geldiğini hatırlasanız bende isterdim

bol numuneli günlerrrrrrrrrr
Ben de gevezeye mail attım ama hazirana daha çok var ((
helen harper a da attım cevap gelmedi ama birkaç gün oldu oysa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…