Selam millet benim avon parfümüm geldi bugün teslim aldım hoş bir koku ama kızım kaptı malesef :)
Eki Görüntüle 125610 Eki Görüntüle 125610 Eki Görüntüle 125610
kızlar bugun firstten usb belleğim geldi sizin için resmini çektim.
edamm sende bi tanıdıgının adını gönder sürpriz olur
Kızlar yakında dogum günü olan faceden gevezenin sayfasını begensin sonra geveze@virginradioturkiye.com adresine dogum tarihi ad soyad adres tel bilgilerini atsın dogum günün de arıyorlar özsütten bedava pasta var cogu kişi almıs 6 kişilik zaten gevezenin sayfasındada var kazananlardan bazıları ben katıldım ama kimlikle gitmek gerek pasta almaya baskasının adına da katılınabilirmiş ama o kişi gidip alacak kimligiyle mail atarken geveze büyük harfle yazılacak
kız numune bedawa daha dondurma makınası almazmıyızzzz bedawa bısy gelsındeeeeeeeeee
olsun sen de en yakın ile gıdersın hedıyenı almayaaaaaaaa
edamm sende bi tanıdıgının adını gönder sürpriz olur
Eki Görüntüle 125795
selam kızlar güne iyi başladım sabah bu paket geldi ama nerden geldiği hakkında hiçbir fikrim yok paketin üstünde tombik genç ailenin paketi yazıyo iletişim adresi olarakta info@present-service.com.tr isterseniz bi deneyin sabah sabah çok mutlu oldum ya
Eki Görüntüle 125795
selam kızlar güne iyi başladım sabah bu paket geldi ama nerden geldiği hakkında hiçbir fikrim yok paketin üstünde tombik genç ailenin paketi yazıyo iletişim adresi olarakta info@present-service.com.tr isterseniz bi deneyin sabah sabah çok mutlu oldum ya
cnm sen doğum mu yaptın . hastaneden gönderiliyormuş sanırım böle paket.6.ayda
güle güle kullanın
kazanmak icin dogum mu yapsak acabaaaaaacnm sen doğum mu yaptın . hastaneden gönderiliyormuş sanırım böle paket.6.ayda
güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?