Eki Görüntüle 125795
selam kızlar güne iyi başladım sabah bu paket geldi ama nerden geldiği hakkında hiçbir fikrim yok paketin üstünde tombik genç ailenin paketi yazıyo iletişim adresi olarakta info@present-service.com.tr isterseniz bi deneyin sabah sabah çok mutlu oldum ya
kendıme guluyom paketı almak ıcın dogum mu yapsak acaba dıyenıye bu kadar güldüğünü anlamadımmm
kendıme guluyom paketı almak ıcın dogum mu yapsak acaba dıye
ben deeeeeeeeeeeÜye oldm cnm görmedım senın yazdığını .
peki 1 tl nasıl ödenecek bilgi verirmisin ?
üye oldum parfüm gelecekmi . parfüm için oldumdaa
ben deeeeeeeeeee
kızlar kargo+1 ytl-8mılyonmus hedıye de krem le ruj mus orıflam da olsammı acaba fılızım dedı
kızlar kargo+1 ytl-8mılyonmus hedıye de krem le ruj mus orıflam da olsammı acaba fılızım dedı
Canım üye yaptığımız kişi 100 bp ye ulaşırsa evet biz kazanıyoruz.Ama sizde üye olduktan sonra üye yaparsanız sizde kazanıyorsunuz.Yş yere yatmakla ne alakası var herkes kazanıyor.parfüm için olduysan hiç olmasaydın keşke.
çünküü parfümü bız değil satış temsılcısı kazanıyormuş. üye yapınca bide puan kazanınca sanırım
yaş yere yatarmı onlar
bide sipariş vermen gerekiyor küçük bişeyde olsa.üyeliğinin başlaması içinmiş. bide katalog parasıda 1 tl sanırım.
yanlış bilgide vermıyımde bilenler yazsın
kızlar bana da milupadan bi paket gelmiş hamişken üye olmuştum oğluşuma 1. yaş paketi göndermişler paket dediğime bakmayın içindne bi yaş devam sütü çıktı bi de mektup o kadar.
fikrimühimin gönderdiği damla su kuponlarıyla bugün damacana su istedim. Yanında bide 3lü doğadan ice tea getirdiler. Hediyenin hediyesi gibi bişey oldu bu
Hangi ildesin canım.Bende aldım ama bana gelmedi çay:)))
fikrimühimin gönderdiği damla su kuponlarıyla bugün damacana su istedim. Yanında bide 3lü doğadan ice tea getirdiler. Hediyenin hediyesi gibi bişey oldu bu
afiyet olsun cnm
bende fikrimühim kuponumla pazartesi su aldım banada sudan başka bişe gelmedi
heheh cok sanlıyım galıba :) :) damla su abonelıgım yoktu yenı abone oldum belkı ondandır bılemıyorum kı:| Yada sesımı begendı heralde:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?