bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

ayyyyyyyy
elaada
harika görünüyorlar
bende yazdığın iletişim adresinden mail attım bakalım gelicekmi
güle güle kullan

kendıme guluyom paketı almak ıcın dogum mu yapsak acaba dıye

hııı bende benım yazdığıma gülüyosun sandım daa :)
ben doğum yaptım ama bişi yok hehee :)))
başka sitelerde öyle yazmışlarda doğum yapanlara bazı hastaneler göndermiş .

kızlar kargo+1 ytl-8mılyonmus hedıye de krem le ruj mus orıflam da olsammı acaba fılızım dedı

kızlar kargo+1 ytl-8mılyonmus hedıye de krem le ruj mus orıflam da olsammı acaba fılızım dedı

bide sipariş vermen gerekiyor küçük bişeyde olsa.üyeliğinin başlaması içinmiş. bide katalog parasıda 1 tl sanırım.
yanlış bilgide vermıyımde bilenler yazsın

kızlar bana da milupadan bi paket gelmiş hamişken üye olmuştum oğluşuma 1. yaş paketi göndermişler paket dediğime bakmayın içindne bi yaş devam sütü çıktı bi de mektup o kadar.

parfüm için olduysan hiç olmasaydın keşke.
çünküü parfümü bız değil satış temsılcısı kazanıyormuş. üye yapınca bide puan kazanınca sanırım
yaş yere yatarmı onlar
Canım üye yaptığımız kişi 100 bp ye ulaşırsa evet biz kazanıyoruz.Ama sizde üye olduktan sonra üye yaparsanız sizde kazanıyorsunuz.Yş yere yatmakla ne alakası var herkes kazanıyor.
bide sipariş vermen gerekiyor küçük bişeyde olsa.üyeliğinin başlaması içinmiş. bide katalog parasıda 1 tl sanırım.
yanlış bilgide vermıyımde bilenler yazsın

En ucuz ürünlede açabilirsiniz kaydınızı mesela 1 tl lik sabunla.

kızlar bana da milupadan bi paket gelmiş hamişken üye olmuştum oğluşuma 1. yaş paketi göndermişler paket dediğime bakmayın içindne bi yaş devam sütü çıktı bi de mektup o kadar.

milupayı seviyorum
banada hamilelik seti yollamışlardı

fikrimühimin gönderdiği damla su kuponlarıyla bugün damacana su istedim. Yanında bide 3lü doğadan ice tea getirdiler. Hediyenin hediyesi gibi bişey oldu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…