Üye oldm cnm görmedım senın yazdığını .
peki 1 tl nasıl ödenecek bilgi verirmisin ?
üye oldum parfüm gelecekmi . parfüm için oldumdaa
nasıl grup olunuyor kü :) söyleyin olalım anacım kargo beleşmiş mademarkadaşlar çekilişimiz devam ediyor beklerimTadına Doyamayacağınız Lezzetler
Oriflame üyeliği çok kazançlı, grup olalım kargo bedavaya gelsin ayrıntıları öğrenmek için özelden mesaj atabilirsiniz.
kızlar kargo+1 ytl-8mılyonmus hedıye de krem le ruj mus orıflam da olsammı acaba fılızım dedı
kızlar selam fikri mühimden damla su kuponları yenimi geldi bana gelmedi henüz
Benimki cumartesi geldi..
günaydın arkadaşlar helen harpera msj atmıştım hala geri dönmediler bana sizler istemişmiydiiz pedden ve size geri cevap verdilermi?
bende mesaj atalı nerdeyse 1 hafta olucak daha kimse dönmedi
günaydın kızlar uzun süredir yoktum oku oku bitiremedim sayfaları pes ettim sonunda
canlarım numuneler bahane dostluğumuz şahane
tartışmaların kavgaların ne luzümü var birbirimize yardımcı oluyoruz burada ne güzel buradan çok güzel dostluklar arkadaslıklar edindim tülayım edacım ben belkide arkadaslığı burada buldum gerçek hayatta arkadaslarımı tek tek sildim kendimce ama şuan çok mutluyum iyi ki buradayım iyi ki bukadar yardımsever güzel yürekli insanlarla tanıştım
içimden geldi bu duygular offf :26:
roziden sadece 2 adet ped ve 1 adet günlük ped numunesi geldi bana, bioblast mail attı göndereceğiz diye ama henüz elime ulaşmadı, doğacı krem eğer kargo ücretini öderseniz numune yollayabiliriz dedi, nivea ise galiba maillerden çıldırmış olmalı numune dağıtmıyoruz diye isyan etmiş : ))) hahahahah.........
nivea nivealıktan çıktı artık isyanlardalar
kızlar bişey soracam ya ben makyaj ve kozmetik ürünleri satışı için konu açacam loreal,mac factor,flormar, este louder, lancome, mac, gibi ünlü markaların ürünlerini dubaiden getiritip satışını yapıyorum yurt dışından oldugu için ucuza alıp piyasa fiyatından ucuza satıyorum nereye konu açabilirim bunun için? Ürünlerin çoğunun fotografları var elimde onlarıda eklerim fiyatlarıyla birlikte, herkes görür iyi olurdu birde blog açmak istiyorum ürünleri sergilemek için nasıl yapacagım konusunda yardımcı olurmusunuz?
nasıl grup olunuyor kü :) söyleyin olalım anacım kargo beleşmiş madem
bana bi arkadaş sadece ayak kremi hediye veriliyor kayıt olana dedi,rujdamı varmış :)) o zaman kesin üye olurum filizim bilgi verecekti ama bi denk gelemedik
paşa paşa gidip alıyoruzvalla niveayı onlarda arada bi çekiliş oluyo o zaman yolluyolar yoksa numune yollamıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?