bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Üye oldm cnm görmedım senın yazdığını .
peki 1 tl nasıl ödenecek bilgi verirmisin ?
üye oldum parfüm gelecekmi . parfüm için oldumdaa

kızlar bende temsilciyim hemen bilgilendireyim, sizi üye yapan kişi ve siz 100bp yaparsanız hediye olarak parfüm geliyo yoksa gelmiyo bilginize. ama yinede üye olduk 1tl nsl ödücez demişsnz, üye olduğunuz ay sipariş vermezseniz üyeliğiniz açılmaz.. tabi siparişi istediğinz tutarda verebilirsnz size kalmş. bu arada 100bp için yaklaşık 150tl tutarında sipariş girmek gerek

evt katalog üzerinde fiyat 1,10tl yazıyo haklısınız ama eğer 5li katalog seti istemediğinz sürece,size tek bi tane katalog gelir onunda parasını almazlar. ama ben aynı ay içinde 2katalogla çalışıcam 5e gerek yok derseniz ikinci aldığınız katalog için 1,10 ödersiniz. bu arada 5li katalog fiyatıda 3,90tl aklınızda bulunsun

Son düzenleme:
kızlar bişey soracam ya ben makyaj ve kozmetik ürünleri satışı için konu açacam loreal,mac factor,flormar, este louder, lancome, mac, gibi ünlü markaların ürünlerini dubaiden getiritip satışını yapıyorum yurt dışından oldugu için ucuza alıp piyasa fiyatından ucuza satıyorum nereye konu açabilirim bunun için? Ürünlerin çoğunun fotografları var elimde onlarıda eklerim fiyatlarıyla birlikte, herkes görür iyi olurdu birde blog açmak istiyorum ürünleri sergilemek için nasıl yapacagım konusunda yardımcı olurmusunuz?

nasıl grup olunuyor kü :) söyleyin olalım anacım kargo beleşmiş madem
kızlar kargo+1 ytl-8mılyonmus hedıye de krem le ruj mus orıflam da olsammı acaba fılızım dedı

bana bi arkadaş sadece ayak kremi hediye veriliyor kayıt olana dedi,rujdamı varmış :)) o zaman kesin üye olurum filizim bilgi verecekti ama bi denk gelemedik

Son düzenleme:
günaydın kızlar uzun süredir yoktum oku oku bitiremedim sayfaları pes ettim sonunda
canlarım numuneler bahane dostluğumuz şahane
tartışmaların kavgaların ne luzümü var birbirimize yardımcı oluyoruz burada ne güzel buradan çok güzel dostluklar arkadaslıklar edindim tülayım edacım ben belkide arkadaslığı burada buldum gerçek hayatta arkadaslarımı tek tek sildim kendimce ama şuan çok mutluyum iyi ki buradayım iyi ki bukadar yardımsever güzel yürekli insanlarla tanıştım
içimden geldi bu duygular offf :26:

günaydın arkadaşlar helen harpera msj atmıştım hala geri dönmediler bana sizler istemişmiydiiz pedden ve size geri cevap verdilermi?

bende senin gibi düşünenlerdenim canımmm...
3 günlük dünyada kalp kırmaya değer mi??
şurda güzelce 2 sohbet ediyoruzz...
tadını çıkartmak varken terslenmek niyee...

Artık Facebook'ta sadece beğenerek hediye kazanabileceğiniz bir sayfa var. 365 Gün 365 Hediye | Facebook sayfasında her gün yeni bir çekiliş ile 1 kişi ödül kazanıyor. Siz de sayfayı beğenin hediye kazanma şansını kaçırmayın.

henüz bana birşey çıkmadı
sizde deneyin

roziden sadece 2 adet ped ve 1 adet günlük ped numunesi geldi bana, bioblast mail attı göndereceğiz diye ama henüz elime ulaşmadı, doğacı krem eğer kargo ücretini öderseniz numune yollayabiliriz dedi, nivea ise galiba maillerden çıldırmış olmalı numune dağıtmıyoruz diye isyan etmiş : ))) hahahahah.........

nivea nivealıktan çıktı artık isyanlardalar

yakamoz ben makyaj blog falan açarsan hbrim olsun ben ilgileniyorum mac lancome ilgi alanım:)

paşa paşa gidip alıyoruzvalla niveayı onlarda arada bi çekiliş oluyo o zaman yolluyolar yoksa numune yollamıyolar

evt yaa
her evde mutlaka nivea marka ürün vardır
yaptıklarına bak hıhhh:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…