1yılı gecti üyeyimmm hala tık yok
günaydın arkadaşlar helen harpera msj atmıştım hala geri dönmediler bana sizler istemişmiydiiz pedden ve size geri cevap verdilermi?
bende msj attm daha dönen yok :2:
onun haricinde bioblasa attm dün, bugün cvp atmşlar bilgilerimi yolladım bende.
Arkadaşlar Yeni bir aplikasyona rastladim. Begendiginiz bebek videosunu yüklüyorsunuz ve ayin kazanani olup, kamera kazaniyorsunuz. Süper valla :)
Ilgilenen var ise Bir Yıldız Doğuyor | Facebook adresten bakabilir.
1yılı gecti üyeyimmm hala tık yok
kızlar bişey soracam ya ben makyaj ve kozmetik ürünleri satışı için konu açacam loreal,mac factor,flormar, este louder, lancome, mac, gibi ünlü markaların ürünlerini dubaiden getiritip satışını yapıyorum yurt dışından oldugu için ucuza alıp piyasa fiyatından ucuza satıyorum nereye konu açabilirim bunun için? Ürünlerin çoğunun fotografları var elimde onlarıda eklerim fiyatlarıyla birlikte, herkes görür iyi olurdu birde blog açmak istiyorum ürünleri sergilemek için nasıl yapacagım konusunda yardımcı olurmusunuz?
bu ürünlerin yurtdişindan gelenlerin çoğu sahte.seninkiler orjinalmi ..aynı markalardan bisürü satan var..makyaj malzemesi.com dada satılıyor onlarda sahte
tamam canım haber veririm mutlakayakamoz ben makyaj blog falan açarsan hbrim olsun ben ilgileniyorum mac lancome ilgi alanım:)
canım bende kullanıyorum aynı markaları loreal mac vazgeçilmezlerim arasında öyle tanıştım zaten bu ürünlerle, ürünlerin hepsi orjinal kullanan bilir hiçbir farkı yok Türkiyedekileren, daha önce sosyete pazarlarından filan alırdım ucuza bulabilmek için mağazalarda çok pahalı malum, mağazadan aldıklarımızın aynısı tek farkı fiyatının ucuz olmasıkızlar bişey soracam ya ben makyaj ve kozmetik ürünleri satışı için konu açacam loreal,mac factor,flormar, este louder, lancome, mac, gibi ünlü markaların ürünlerini dubaiden getiritip satışını yapıyorum yurt dışından oldugu için ucuza alıp piyasa fiyatından ucuza satıyorum nereye konu açabilirim bunun için? Ürünlerin çoğunun fotografları var elimde onlarıda eklerim fiyatlarıyla birlikte, herkes görür iyi olurdu birde blog açmak istiyorum ürünleri sergilemek için nasıl yapacagım konusunda yardımcı olurmusunuz?
bu ürünlerin yurtdişindan gelenlerin çoğu sahte.seninkiler orjinalmi ..aynı markalardan bisürü satan var..makyaj malzemesi.com dada satılıyor onlarda sahte
Arkadaşlar Yeni bir aplikasyona rastladim. Begendiginiz bebek videosunu yüklüyorsunuz ve ayin kazanani olup, kamera kazaniyorsunuz. Süper valla :)
Ilgilenen var ise Bir Yıldız Doğuyor | Facebook adresten bakabilir.
arkadaşlar benim çok yardıma ihtiyacım var diğer linki bulamadım destek olabilirmisiniz
Giriş Yap | Facebook
viol elbise kazananları açıklıyormuşşş
viol elbise kazananları açıklıyormuşşş
Merhaba babam ve ben konulu fotograf yarışmasında biz de yarışıyoruz oylarınızı destegınızı beklıyoruz:)
Önce burayı tıklayıp sayfayı begenın
http://www............................en-Fotograf-Yarismasi-/187124051303723?v=wall
ardından bu baglantıyı tıklayıp
http://www............................187124051303723&pid=486296&id=100000640253223
resmımızı begenin =)
şimdiden teşekkürler..
kızlar bişey soracam ya ben makyaj ve kozmetik ürünleri satışı için konu açacam loreal,mac factor,flormar, este louder, lancome, mac, gibi ünlü markaların ürünlerini dubaiden getiritip satışını yapıyorum yurt dışından oldugu için ucuza alıp piyasa fiyatından ucuza satıyorum nereye konu açabilirim bunun için? Ürünlerin çoğunun fotografları var elimde onlarıda eklerim fiyatlarıyla birlikte, herkes görür iyi olurdu birde blog açmak istiyorum ürünleri sergilemek için nasıl yapacagım konusunda yardımcı olurmusunuz?
dubaiden gelenlerin çoğu sahta sosyete pazar tezgahlarında bile satılıyor istediğin kadar orjinal olduğunu söyle inanmıyorum çünkü pazar tezgahında 1 liraya lancome ruj satılıyor ya yazıları yanlış yan ambalajları kötü mutlaka sahte olduğunu belli eden bir yönü vardır. İnternette çok satan var öyle ürünler sahibinden.com gittigidiyor hep böyle SAHTE ürünlerle dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?