dubaiden gelenlerin çoğu sahta sosyete pazar tezgahlarında bile satılıyor istediğin kadar orjinal olduğunu söyle inanmıyorum çünkü pazar tezgahında 1 liraya lancome ruj satılıyor ya yazıları yanlış yan ambalajları kötü mutlaka sahte olduğunu belli eden bir yönü vardır. İnternette çok satan var öyle ürünler sahibinden.com gittigidiyor hep böyle SAHTE ürünlerle dolu
dubaiye gittim ben dogru söylüyosun hepsi sahte canım dubai kadar sahte mal satan ülke görmedim gezdiklerimin icinde türkiyede 10 000tlye satılan pırlantalı esprit saatler 100tl sahtesi tabi ama herkes dubaiden getirttik pırlantalı saat die hava atıyoreşimde gümrük müsaviri oldugu icin bu işi cok iyi biliyr asla yurtdısından ucuza gelen ürünleri aldırmaz bana bide bir hatırlatma gerci konuyla pek alakası yok ama cogunuzun cocugu vardır onlar icin faydalı olacak bişi eşim anlattı gümrüge sürekli gelen PALM yagı die bi yag var bisküvilere keklere konuyo ucuz markalar hep o yagdan getirtiyorlar yurt dısından kilosu 1 tl imiş ama zararı cok büyük ve ürün içerigindede yazıyor palm yagı die gittim arastırdım marketten dandik markaların hepsinde var PALM yagı ve cok zararlı özellikle cocukların gelişimi ve üreme saglıgına cok olumsuz etkileri var 3 kurus fazla verin cocugunuza yedirmeyin sakın hanımlar icergini okuyun mutlaka PALM yagı varsa almayın asla
arkadaşlar benim çok yardıma ihtiyacım var diğer linki bulamadım destek olabilirmisiniz
Giriş Yap | Facebook
dubaiye gittim ben dogru söylüyosun hepsi sahte canım dubai kadar sahte mal satan ülke görmedim gezdiklerimin icinde türkiyede 10 000tlye satılan pırlantalı esprit saatler 100tl sahtesi tabi ama herkes dubaiden getirttik pırlantalı saat die hava atıyoreşimde gümrük müsaviri oldugu icin bu işi cok iyi biliyr asla yurtdısından ucuza gelen ürünleri aldırmaz bana bide bir hatırlatma gerci konuyla pek alakası yok ama cogunuzun cocugu vardır onlar icin faydalı olacak bişi eşim anlattı gümrüge sürekli gelen PALM yagı die bi yag var bisküvilere keklere konuyo ucuz markalar hep o yagdan getirtiyorlar yurt dısından kilosu 1 tl imiş ama zararı cok büyük ve ürün içerigindede yazıyor palm yagı die gittim arastırdım marketten dandik markaların hepsinde var PALM yagı ve cok zararlı özellikle cocukların gelişimi ve üreme saglıgına cok olumsuz etkileri var 3 kurus fazla verin cocugunuza yedirmeyin sakın hanımlar icergini okuyun mutlaka PALM yagı varsa almayın asla
teşekkürler paylaşım için benimde bebeğim var dikkat ederim artık
beğendim canım umarım kazanırsın
deseydın o kremı alında bı yerlerınıze surun ben ıstemıyorum sızın olsun demedınmı kızzzzzzzz[ı]olaydan bir zarf ve içinde
3 ml lik gündüz kremi
şaka gibi:)
veee bir kağıt dökümanını aynen aktarıyorum
zincire katılın sizde orjinal boy olay krem yada 3.000 tl hediye çeki kazanın
:97:[/ı]
slm kızlar yardımınıza ihtiyacım var hep dedğim gibi yine diyorum bu blog işlerinde yeni olduğum için katıldığım blog yarışmaları nasıl görecem bir sürü blog yarışmasına katıdım ama hiçbirini hatırlmıyorum yardımcı olurmusunuz
deseydın o kremı alında bı yerlerınıze surun ben ıstemıyorum sızın olsun demedınmı kızzzzzzzz
cnm blog yarışmalarınaatıldığında unutursun
ondan sık kullanılanlarına
katıldığın blog sitelerini ekle
dimedim
Arkadaşlar şu avon yeniyıl dileğinden parfüm kazanmıştım ama hala gelmedi,
Yurt içi kargoyu aradım gelen giden yok dedi ki telefonunuza mesaj gelmesi gerek.
Öyle bir durum mu var? Kazandığınıza dair ya da postalandığına dair telefona mesaj geliyor mu arkadaşlar?
aynısı banada geldi bide fikri mühimden damla su paketim geldi çok güzel magnet notluk ve kalem var içinde
tşkler cnm desene kazansamda boşa gidecek
Arkadaşlar şu avon yeniyıl dileğinden parfüm kazanmıştım ama hala gelmedi,
Yurt içi kargoyu aradım gelen giden yok dedi ki telefonunuza mesaj gelmesi gerek.
Öyle bir durum mu var? Kazandığınıza dair ya da postalandığına dair telefona mesaj geliyor mu arkadaşlar?
slm kızlar yardımınıza ihtiyacım var hep dedğim gibi yine diyorum bu blog işlerinde yeni olduğum için katıldığım blog yarışmaları nasıl görecem bir sürü blog yarışmasına katıdım ama hiçbirini hatırlmıyorum yardımcı olurmusunuz
danino bana tarihi geçik hediye kuponları göndermişti,bütün sitelerine yazdım bıktırmişım heralde bugün arayıp özürdiledilerhediye tutarı 13 tl biz size 20 tl lik bütün ürünlerde kullanıcagınız hediye kuponu yolluyoruz dediler.demekki sonuna kadar hakkını arıycaksın pes etmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?