bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Kızlar johnsons wax'dan bir kargom var bugün ceva dağıtımdan aramışlar. Ne olduğunu anlayamadım. Var mı bilen?? Glade'in firması acaba o mu?

olaydan bir zarf ve içinde
3 ml lik gündüz kremi
şaka gibi:)
veee bir kağıt dökümanını aynen aktarıyorum
zincire katılın sizde orjinal boy olay krem yada 3.000 tl hediye çeki kazanın
:97:

slm kızlar yardımınıza ihtiyacım var hep dedğim gibi yine diyorum bu blog işlerinde yeni olduğum için katıldığım blog yarışmaları nasıl görecem bir sürü blog yarışmasına katıdım ama hiçbirini hatırlmıyorum yardımcı olurmusunuz

deseydın o kremı alında bı yerlerınıze surun ben ıstemıyorum sızın olsun demedınmı kızzzzzzzz

Arkadaşlar şu avon yeniyıl dileğinden parfüm kazanmıştım ama hala gelmedi,
Yurt içi kargoyu aradım gelen giden yok dedi ki telefonunuza mesaj gelmesi gerek.
Öyle bir durum mu var? Kazandığınıza dair ya da postalandığına dair telefona mesaj geliyor mu arkadaşlar?

cnm blog yarışmalarınaatıldığında unutursun
ondan sık kullanılanlarına
katıldığın blog sitelerini ekle

deseydın o kremı alında bı yerlerınıze surun ben ıstemıyorum sızın olsun demedınmı kızzzzzzzz

dimedim

benimki geldi canım mesaj vs atılmadı bana ama 10 gün içinde diye belirtmişlerdi face te gelir 1-2 gün daha gelmezse siteye yaz

bana gelmedi aramadılar da...
ama eşimi ve kızkardeşimi aradılar gelmeden...

canım bak..google ın sayfasını açtığında.sol üst köşede seçenekler var..
web..görseller vs..vs..diğer seçeneği var.onu tıklayınca sonra daha fazlası seçeneğini de tıkla..sonra önüne şablon gelecek, sağ tarafta blogger sekmesi var..onu tıklayınca senin kumanda panelinde, izlemeye aldığın bloglar liste halinde önüne gelecek..
umarım anlatabilmişimdir..
sık kullanılanlara eklemekle takibi zor..

danino bana tarihi geçik hediye kuponları göndermişti,bütün sitelerine yazdım bıktırmişım heralde bugün arayıp özürdilediler hediye tutarı 13 tl biz size 20 tl lik bütün ürünlerde kullanıcagınız hediye kuponu yolluyoruz dediler.demekki sonuna kadar hakkını arıycaksın pes etmek yok

helal olsun sana kardeşim yaa,hep böyle arkasından gitmek gerek,tüketici hakları diye bişey var sonuççta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…