bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

günaydın kızlar....

14 Şubat'a giden yol 14 Ocak'tan geçer dedik ve bugün Sevgililer Günü'ne özel yarışmamızı başlattık:) Sevgilinle yaşadığın, başından geçen en ilginç hikayeyi yaz, gönder, yarışmaya katıl. Ödülleri görmek ve katılmak için tıkla: KİĞILI 2011 Sonbahar & Kış

vala kızlarr 1 yıldır üyeyim fikrim mühimle denemek bedavaya hiç bişi göndermedilerrrrrrr

First çıkmamış,heveslenmiştim oldukça

Avon parfümleri geldi,eşimle ikimizin de aynı anda geldi,Mesaj vs durumu da olmadı.bond bir harikaymış..

Helen Harper mail atmıştım bir paket ped göndermişler..

peki hikayeler yayınlanacak mı?ille de sevgili mi olması gerek eş olma mı?:44:

helen harper kaç günde geldi?..bende mail attım 5-6 gün oluyor.

Son düzenleme:
selam kızlar
kozmodermodan avon lotus kazanmıştım ve gelmemişti bya da oğlmuştu geçen gün avona mail attım kazandım ama gelmedi dedim dün bi kargo geldi şampuan krem ve kabarmayı önleyici ürün göndermişler çok şaşırdım ve sevindim helal olsun valla

bebek.com > Hediyeli Anketler
kızlar su hediyesi varmış ne suyu anlamdım ama bakmak isteyen olursa diye link ekledim

helen harper bana dönmedi ben de sitesine üye olup bi daha iletişimden form doldurdum gerçi ben istanbulda deilim ama bilmiyorum belki de gelir

ayyy cnm ooo lotus krem banada gelmedi
kozmodermoya kaç kere mail attım aradılar ama yollamadılar
sen nereye mail attın adresi verirmisin avonda iletişim yeri bulamadım daaa

güle güle kullan bu arada cnm

Sinema Klaketi Kazanın!

Türkiye'nin fragman platformu Fragman.web.tr yeni yılda 3 kişiye sinema klaketi hediye ediyor.

Mail bültenine üye olmak, ilgili konunun altına yorum yazmak ve blogunuzda yarışmayı duyurmak 1'er çekiliş hakkı kazandırıyor.

Son başvuru tarihi: 4 Şubat 2011

http://www.fragman.web.tr/cekilis

365 Gün 365 Hediye
Artık Facebook'ta sadece beğenerek hediye kazanabileceğiniz bir sayfa var. 365 Gün 365 Hediye | Facebook sayfasında her gün yeni bir çekiliş ile 1 kişi ödül kazanıyor. Siz de sayfayı beğenin hediye kazanma şansını kaçırmayın.

Bonny food'dan ödüllü doğum günü uygulaması

Arkadaşlarına doğum günlerinde BonnyFood ürünlerinden oluşan müzikli kartlardan gönderebilir, hatırlatma ile arkadaşlarının doğum günlerini kaçırmayacaksın. Ayrıca BonnyFood ürünlerinden de ÜCRETSİZ kazanabilirsin.

İşte ödüller;
- 20 arkadaşın uygulamaya katılınca seçeceğin 1 BonnyFood ürünü hediye!
- Her ay sonunda en çok arkadaşını uygulamaya davet edene seçeceği 1 BonnyFood ürünü hediye!
- Her ay sonunda en çok arkadaşını uygulamaya davet edip katılmasını sağlayana seçeceği 1 BonnyFood ürünü hediye!
- Uygulamamıza katılan her 1000. kişiye seçeceği 1 BonnyFood ürünü hediye!

http://apps.facebook.com/bonnybirthday/

formu takip edeli bayağı oluyor.bir çok şeyde akıl almak için girip açılan konuları okuyorum.çokta faydasını görüyorum.ama kullanımı konusunda çok bilgisizim.neler yapabilceğimi bilmiyorum.örneğin bu konuyu takip etmek istiyorum.abonemi olunuyor?.peki nasıl olunuyor?yardımcı olurmusunuz?şimdiden teşekkürler

sanırım yine etkin olamayan sadece okuyucu olarak kalan bir üye olmaya devam edeceğim.yokmu bir yardımcı bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…