- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
First çıkmamış,heveslenmiştim oldukça
Avon parfümleri geldi,eşimle ikimizin de aynı anda geldi,Mesaj vs durumu da olmadı.bond bir harikaymış..
Helen Harper mail atmıştım bir paket ped göndermişler..
günaydın kızlar....
14 Şubat'a giden yol 14 Ocak'tan geçer dedik ve bugün Sevgililer Günü'ne özel yarışmamızı başlattık:) Sevgilinle yaşadığın, başından geçen en ilginç hikayeyi yaz, gönder, yarışmaya katıl. Ödülleri görmek ve katılmak için tıkla: KİĞILI 2011 Sonbahar & Kış
avon parfümü nasıl geliyor canım ?
First çıkmamış,heveslenmiştim oldukça
Avon parfümleri geldi,eşimle ikimizin de aynı anda geldi,Mesaj vs durumu da olmadı.bond bir harikaymış..
Helen Harper mail atmıştım bir paket ped göndermişler..
helen harper kaç günde geldi?..bende mail attım 5-6 gün oluyor.
selam kızlar
kozmodermodan avon lotus kazanmıştım ve gelmemişti bya da oğlmuştu geçen gün avona mail attım kazandım ama gelmedi dedim dün bi kargo geldi şampuan krem ve kabarmayı önleyici ürün göndermişler çok şaşırdım ve sevindim helal olsun valla
bebek.com > Hediyeli Anketler
kızlar su hediyesi varmış ne suyu anlamdım ama bakmak isteyen olursa diye link ekledim
helen harper bana dönmedi ben de sitesine üye olup bi daha iletişimden form doldurdum gerçi ben istanbulda deilim ama bilmiyorum belki de gelir
Artık Facebook'ta sadece beğenerek hediye kazanabileceğiniz bir sayfa var. 365 Gün 365 Hediye | Facebook sayfasında her gün yeni bir çekiliş ile 1 kişi ödül kazanıyor. Siz de sayfayı beğenin hediye kazanma şansını kaçırmayın.
henüz bana birşey çıkmadı
sizde deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?