bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

rendecim kampanyalar için teşekkürlr ama bu bonnyfood linki için syf bulunamadı diyo:26::26:

1 haftada geldi.. maile adresimi falan da yazmıştım.
mail de atmadılar ama ist içine gönderiyorlarmış galiba sadece..
Gerçi sen istdaydın zaten,tekrar mail at istersen :26:

ist.dakilere mi gönderiyorlarmış sadece:44:..gerçi ist.dayım ama..diğer illere haksızlık bu öyle diimi?

birkaç gün daha geçsin gelmezse, hatırlatma manasında atiiim barii

hayırlı pazarlar..
bi numune sezonu açılamadı bu sene
ellerim bom boş yüreğimde bir sızı var
hayde gideluuuum
haydeee
haydeee
firmalaraaa baskınaaa
:93:

ist.dakilere mi gönderiyorlarmış sadece:44:..gerçi ist.dayım ama..diğer illere haksızlık bu öyle diimi?
birkaç gün daha geçsin gelmezse, hatırlatma manasında atiiim barii

Merkezleri ist bahçelievlerde..
Aslında numune dağıtmayı seven bir şirket ankra kızılay meydanın da bedava dağıtmışlar mesela pedleri ..?
İst dışı kargo ücreti yüzünden göndermiyorlar galiba bende göndermediklerini takip ettiğim diğer bir kampanya forumunda okudum.
tekrar mail ne olacak göndersinler bir paket bir pakettir

açıklaman için sağol canım..:13:
tekrar mail atınca yüzsüzlük sayılmasın bi de..:26:

ayyy cnm ooo lotus krem banada gelmedi
kozmodermoya kaç kere mail attım aradılar ama yollamadılar
sen nereye mail attın adresi verirmisin avonda iletişim yeri bulamadım daaa

güle güle kullan bu arada cnm
cnm ben avona mail attım zaten normalde de avon satıyorum üye girişinden girdim ama bi bakim
avona sor die bi kısım var ordan yazdım 2 günde mail gelir diyodu 2 günde kargo geldi bana

tamam ist dışına göndermiyolar da bi mailde mi atamazlar gönderemiyoruz diye bunca zamandır bekliyoruz bi firma için kötü reklam bence

roziye ikikere msj attım ama geri cevap bile vermediler avondamı numune gönderiyor arkadaşlar onu anlamdım?

İyi geceler kızlar;

Gecenin şu saatinde size kampanya aberi vermek istedim :)

15 Şubat 2011‘e kadar Kühne’nin sitesinde yer alan anketi, eksiksiz dolduran her katılımcı, Kühne soslarından kazanıyor. 15 sorudan oluşan ankete sadece 1 defa katılabiliyorsunuz.

Kühne

tesekkürler paylaşim için ama benim 1 soruda takıldı gönderilmiyo nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…