teyzeleri benim minnoşu beğenir misiniz üzerine kendi resmi baskılı hikaye kitebı alcakk
ona bu özel hediyeyi armağan etmek istyrm tşkler
http://www............................hp?fbid=185271061502372&set=o.185242044828670
ilahi bayanseyma hihiidoğru diyosun vallahi bekliyoruz
cnm ben avona mail attım zaten normalde de avon satıyorum üye girişinden girdim ama bi bakim
avona sor die bi kısım var ordan yazdım 2 günde mail gelir diyodu 2 günde kargo geldi bana
İyi geceler kızlar;
Gecenin şu saatinde size kampanya aberi vermek istedim :)
15 Şubat 2011‘e kadar Kühne’nin sitesinde yer alan anketi, eksiksiz dolduran her katılımcı, Kühne soslarından kazanıyor. 15 sorudan oluşan ankete sadece 1 defa katılabiliyorsunuz.
Kühne
İyi geceler kızlar;
15 Şubat 2011‘e kadar Kühne’nin sitesinde yer alan anketi, eksiksiz dolduran her katılımcı, Kühne soslarından kazanıyor. 15 sorudan oluşan ankete sadece 1 defa katılabiliyorsunuz.
Kühne
İyi geceler kızlar;
Kühne
bizi beğenmiyolar mı acabbbbbaaaaroziye ikikere msj attım ama geri cevap bile vermediler avondamı numune gönderiyor arkadaşlar onu anlamdım?
şu kühne anketine bende katıldım bakalım nasıl olcek
kühnenin anketini doldurdum..bekleyelim..
soruları kolaymıııııııı:26::26:
selam arkadaşlar düşündümde pek çok yere başvurduk başvurduklarımızı bile unuttuk mesela bi site vardı gidip sandığı tıkladığımızda katılım formu çıkıyordu doldurmuştuk.hiç gelen giden olmadı.?
bizi beğenmiyolar mı acabbbbbaaaa
selam arkadaşlar düşündümde pek çok yere başvurduk başvurduklarımızı bile unuttuk mesela bi site vardı gidip sandığı tıkladığımızda katılım formu çıkıyordu doldurmuştuk.hiç gelen giden olmadı.?
14 Ocak - 31 Ocak Tarihleri Arasında Altınbaş 2011 Koleksiyonu için tasarlanan
Kolye'ye En özel ismi sen bul...Altınbaş'tan Kalpli Pırlantalı Kolye'yi Sen Kazan!
kızlar bu da altınbaş ın facebook daki kampanyasıı :))
galiba arkadaşım :2::2::2:bizi beğenmiyolar mı acabbbbbaaaa
link acılmıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?