bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

ilahi bayanseyma hihiidoğru diyosun vallahi bekliyoruz

cnm ben avona mail attım zaten normalde de avon satıyorum üye girişinden girdim ama bi bakim
avona sor die bi kısım var ordan yazdım 2 günde mail gelir diyodu 2 günde kargo geldi bana

cnm yaa ben nasıl atıcam pekiii

avondan iletişim yeri yokki

kızlar bu arada ben kozmodermodan 4-5 ay önce lotus krem kazanmıştımda
o gelmedi
onu konuşuyoruzz

avondan hediyemi var die sormayın yani

süperrrrrrrr
tşkrler
cnm ben sezar salataya bayılırımmmmmm

teşekkürlerrr :))

teşekkürler bende katıldım

selam arkadaşlar düşündümde pek çok yere başvurduk başvurduklarımızı bile unuttuk mesela bi site vardı gidip sandığı tıkladığımızda katılım formu çıkıyordu doldurmuştuk.hiç gelen giden olmadı.?

14 Ocak - 31 Ocak Tarihleri Arasında Altınbaş 2011 Koleksiyonu için tasarlanan
Kolye'ye En özel ismi sen bul...Altınbaş'tan Kalpli Pırlantalı Kolye'yi Sen Kazan!

kızlar bu da altınbaş ın facebook daki kampanyasıı :))

bana geldi qspa 6tane tüpte güzel fena diil

bizi beğenmiyolar mı acabbbbbaaaa

bak bunu bende düşünmeye başladım:26::26:

qrsp miydi neydi galiba o tarz bi siteydi,banada gelen giden mail atan arayan vs olmadı

hiii çok beğendimmmmm benimde olmalııı tşk ederim tatlım

selam kızlar..
bana pentiden mail gelmiş.. yılbaşı sürprizi kazanmışım bilgilerimi istemişler..
bakalım nasıl bir çorap gelicek

biobelindadan kargom geldi ben numune parfüm beklerkene içinden bir dolu broşür çıktı gıcıklar :84:

özgecikk şanslısın ya negüzel qspa gelmiş ben merak etmiştim. penti kazanan arkadaşa da sevindim o da yok.he sahi bide biodere tekrar mail atmıştım azarı yedim 14.12.2010 tarihinde yollamıştım deyyorr ne bilim hepiniz 4-5 kere istedik geldi diyince heveslenmiştim ühüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…