bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Merhaba
Bloglarinizdaki kampanyalara link veriyorsaniz bloglarinizda KK sitesine mutlaka link olmalidir ! Aksi takdirde uyarisiz uyeliginiz iptal edilcektir.
Verdiginiz linkler mutlaka KAMPANYA icermeli reklam amacli olmalidir ! Aksi takdirde uyarisiz uyeliginiz iptal edilcektir.
Bilginize

arkadaşlar uyarıyı dikkate alarak
paylaşımlarımıza devam edeceğiz ....

Sonunda !!

Hergün konu açıldımı diye bakmaktan sıkılmıştım tam pes etmek üzereyken son bir kez bi bakayım dedim bide ne göreyim konu açılmış çok sevindim

ayyy merhaba arkadaşlarr..sizleri bulamayınca çok fena üzülmüştüm facede viol yine çekiliş yapıyor.ben 1 numarayı seçtim

kızlar su için anket doldurmuştuk ya
o siteden SPA Reine Mineral Suyu kazanmışım
hayatımda ilk kez bişey kazandım ve o da su oldu

ayyy merhaba arkadaşlarr..sizleri bulamayınca çok fena üzülmüştüm facede viol yine çekiliş yapıyor.ben 1 numarayı seçtim

violun çekilişindeki boleroları beğenemedim ben nedense
tarzım değill
giyicek olanlar katılsın
hakkımı onlara bıraktım

Topiğin açılmasına çok sevindim..
bende zühre de 2.modeli beğendim,:81:

bende iyiyim canım teşekkür ederim boşladık burayı konu kitlenincede neden kitlendi acaba ben gen bşiler kaçırdım galiba :) neyse kaldığımız yerden devam edelim bareee

konu kapatıldı 1. sayfada

not kısmını okuyun kızlar

uyarıyı dikkate almayanların üyeliği iptal edilicek aksi taktirde

aaa konu tekrar açılmış çok sevindim. buradan gerçekten faydalanıyordum kapanmasına çok üzülmüştüm.
viol daki boleroları ben de beğenmedim değişik göründüler gözüme

ben de hiç beğenmedim boleroları ama katıldım belki o kadar kötü değillerdir :))

oo acılmışşş artık reklam yapanları sıkayet edelım sonra bız maduruz maduruz da maduruzzzzzzzzzz:87::87::87:

çok şükür açılmış konumuz..viol deki boleralar ne kötü öyle bedava verseler giymem:82:kühneye yazmayanlar katılsın bedava sos gönderiyormuş

ohhhh topigimiz geri geldiiiiiiiiii bayanseyma güya haber vercektin tesadüfen girmesem görmicem acıldıgını askolsun artık valla acımak yok kişisel blogunu reklam edenleri hemen şikayet etcez kusura bakmayın yok hediye veriyom gelin cart curt yok artık bunlar topigimiz kirlenmicek sadece kampanya ve numuneler paylasılcak o kadarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…