bayansema konu kapanınca sana ulasmak ıstedım ama sana ozelden mesaj yazılmıyooo nedennnnnnnnnnnnnn:86:
ohhhh topigimiz geri geldiiiiiiiiii bayanseyma güya haber vercektin tesadüfen girmesem görmicem acıldıgını askolsun artık valla acımak yok kişisel blogunu reklam edenleri hemen şikayet etcez kusura bakmayın yok hediye veriyom gelin cart curt yok artık bunlar topigimiz kirlenmicek sadece kampanya ve numuneler paylasılcak o kadarrrrr
doğadan dan kayısı çayı istedm geldihaberiniz olsun
bıoblastan 2 defa istedm geldi
kkdan nivea orjinal boy krem ve kupam geldi
bu ay kargo bana çalıştı
merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalımbioblas bana neden göndermiştik diye mail atıyıor istediğimde? sizlere öyle demiyormuş alla allaa yoksa siz farklı mailden mi istiyosunuz
bene kayısılı istemiştim geldi hemen sonra bergamutlu istedim o da geldibioblastan 4. kez geldi bu arada bana sürekli istiyorum yolluyorlar sagolsunlar dogadan da yolluyor isteyince sende iste canım bergamutlu
ohhhh topigimiz geri geldiiiiiiiiii bayanseyma güya haber vercektin tesadüfen girmesem görmicem acıldıgını askolsun artık valla acımak yok kişisel blogunu reklam edenleri hemen şikayet etcez kusura bakmayın yok hediye veriyom gelin cart curt yok artık bunlar topigimiz kirlenmicek sadece kampanya ve numuneler paylasılcak o kadarrrrr
doğadana üye oldum ahşap kutu için birde mesaj yazdım numune istemek için bakalım cevap gelecek mi
admın sayfayı kapattı bu y6uzdennnn destek we oy ıstemeyınnnnnnnnn:83::83:Tuğba Yeşilyurt Bayraktar Hep Bakımlı'nın Videoları: HepBakimli.com - 14 Şubat, Sevgililer Günü [HD] | Facebook bi begencikyorumumu begenirmisinizzzzzz bende destek olurum begenilcek pişi wrsa :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?