bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

bayansema konu kapanınca sana ulasmak ıstedım ama sana ozelden mesaj yazılmıyooo nedennnnnnnnnnnnnn:86:

özel mesajım kapalıydı

unuttum cnm kusr. bakma

doğadan dan kayısı çayı istedm geldihaberiniz olsun
bıoblastan 2 defa istedm geldi

kkdan nivea orjinal boy krem ve kupam geldi
bu ay kargo bana çalıştı

bene kayısılı istemiştim geldi hemen sonra bergamutlu istedim o da geldi bioblastan 4. kez geldi bu arada bana sürekli istiyorum yolluyorlar sagolsunlar dogadan da yolluyor isteyince sende iste canım bergamutlu

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım bioblas bana neden göndermiştik diye mail atıyıor istediğimde? sizlere öyle demiyormuş alla allaa yoksa siz farklı mailden mi istiyosunuz

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım bioblas bana neden göndermiştik diye mail atıyıor istediğimde? sizlere öyle demiyormuş alla allaa yoksa siz farklı mailden mi istiyosunuz

hayırrr senin yanlısın zamanlamada 2 3 ay arayla isticenozaman gelio canımmmm

bene kayısılı istemiştim geldi hemen sonra bergamutlu istedim o da geldi bioblastan 4. kez geldi bu arada bana sürekli istiyorum yolluyorlar sagolsunlar dogadan da yolluyor isteyince sende iste canım bergamutlu

canım tam olarak ne dedin gönderdiler. ben ne desem bilemiyorum. sonuçta bu kozmetik ürünü değil ki denemek için istiyorum diyesin. yoksa öyle denir mi :26:

yeni cıkan cayınızı denemek istiyorum dedm kayısılı cay geldi sonrada bergamutluyu denemek istiyorum dedim bide paşazade cayı istedim onuda tv reklamında gördüm megerse euro d de görmüsüm türkiyede üretilmiyormus aradılar dedilerki biz yönetim kurulu olarak sizi konustuk siz bu cayı nerden biliyonuz bende dedim tvde gördüm olamaz diyolar sadece almanyada var ama dedim ben gördüüüüm sonra euro d de görmüş olabilirim dedim haaa tamam dediler ve hediye gönderdiler bana ama kimseye gönderilmio bu cay türkiyede yok cünkü

fırst cekım geldı boynerden gomlek we hırka aldım ama bursadakı zafer plazadakı boyner kapanmış koruparka gıttık zaten 50 lıralık benzın yaktık ama yınede guzell tskk fırst

bencede zaten blog kanpanyalara sınır oluyom bısey de cıkmıyoooo tskk admın uyardıgın ıcınnn

iyi geceler arkadaşlar çok sevindim yeniden açılmış topiğimiz
bişey gelip gittiği yok ama umut etmek de güzel seviyorum burayı

doğadana üye oldum ahşap kutu için birde mesaj yazdım numune istemek için bakalım cevap gelecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…