Beddua etmiştim o yüzden mi ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi cnn24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım Anladığım kadarı ile bu insan senin hayatında ikende öyle doğru dürüst bir insan değilmiş. Yani görüştüğümüz 3 yıl boyunca bana çektirdi diyorsun. Bu durumda Allahım sana şükürler olsun ki kurtulmuşum ve böyle bir insanla bir ömür hayatımı geçirmemişim. diye Şükretmen gerekir. Şimdi dönüpde benim yüzümden mi oldu acaba diyip sonra öyleyse bile dahada beteri olsun demekte yanlış bence..Senin bedduanla veya değil..Bundan bir pay çıkarmaya gerek yok.Orasını Allah Bilir.
Bence artık önüne bak..Ama anladığım kadarı ile hala unutamamış gibisin neyazıkki.. /?

Beddua çok güçlü bir silahmış. Söylendiğinde gökyüzüne çıkarmış. Gidecek hedef bulamazsa sahibine geri dönermiş. Bence olan olmuş biten bitmiş.. kendini de onu da özgür bırak.

haklısın canım..bende psikolojik olarak düzelemedim tam..demek ki bana da geri dönüşü oldu bu beddualrın

ilk başta deli gibi ağlamarın oluyordu aynada falan onun yüzünü görüyordum bakamıyordum..çok doğru düzgün biri değildi evet.ama güzel günler de yaşattı ilk başlarda.sonrası zaten hep kavga gürültü olmuştu..unutmanın ilacı olsada unutsam acılarım hüzünlenmelerim geçse ama ilk baştakine göre iyiyim gerçekten.o zmanlar ilaç falan kullanıyordum uyumak için

ne olursa olsun beddua etme .Yaradan görüyor zaten neyin ne olduğunu .sen kalbini temiz tut .bir insandan alabileceğin en büyük intikam onu tamamen unutmak ve ondan vagzeçmektir bence .kimse unutulmak istemez çünkü ....

eski konunuzu bilmiyorum ama içiniz ne kadar yansa da beddua etmeyn ve kin beslemeyin. bu size zarar verir. sadece o kişiyi Allah a havale edin. o en güzel cezayı verecektir. ve takip etmeyi bırakın. onunla ilgili haberler sizi üzmekten başka bişeye yaramaz. yeni bi sayfa açın hayatınızda.
işin güzel yanı da şu, eğer geçmişti yaşadıklarınızda o hatalıysa demek ki kul hakkına girmiştir ve diğer tarafta sizden af dilemek zorunda kalcak. günahlarınızı azaltcak :)

bıraktım canım üç haftadır onunla ilgili olan hiçbirşeye bakmıyorum facesine bakmıyorum kesinlikle.eskiden bakınca etkilenmem diyordum ama onunla ilgili hep mutluluk fotoğrafları gördükçe sinir krizi geçiriyordum.nasıl olurda o kıza bakmış,nasıl olurda onun fotoğrafını beğenmiş diye kendimi yiyip bitiriyordum..ama anladım ki bu pislik herşeyi yapabilir artık her kadına bakma potansiyeli var onda,kimseyi gerçekten sevemez..böyle düşünmeye çalışıyorum....

Bu kışı kocanızmıydı yoksa sevgılınızmı kafam karıştı. Her ıkı durumda da et bedduanı. Aldatmış sonuçta seni üzmüş. Polyanna değiliz sonuçta insanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…