Beddua ....

uhappygirl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
238
98
18
29
Kendimi bildim bileli annem yaptığım işleri beğenmiyor en ufak bir şeyde küfür ve beddua ediyor. Artık bunu o kadar alışkanlık haline getirdi ki her tartışmamızda bela oluyor. Sende ilerde şöyle ol böyle ol vs diyerek kötü şeyler söylüyor. Artık geleceğim için endişe etmeye başladım.. Sizce ettiği beddualar tutar mı ?

Eskiler der ki annenin duası babanın bedduası tutar. Ama bi anne olarak annenin içten beddua etmediğini düşünüyorum en azından umuyorum diyelim
keşke bende öyle umabilsem ama malesef küçücük çocuktum ederdi kocaman kız oldum hala aynı mutsuz geleceğim olsun istiyor

Kötü bir evlat mısınız yoksa anneniz sinir hastası mı? Bİr anne çocuğuna nasıl beddua edebilir ki? Ürkütücü geldi bana. Sadece yaptığınız işi beğenmemekle hele . Anlam veremedim.
kötü bi evlatım desem küçücük bir çocuğun ne kötülüğü olacak.. Belki saçma ya da tuhaf gelebilir ama örn; evi süpürürken şöyle yap derdi yapamayınca beddua ederdi çok iyi hatırlıyorum.. sinir hastası ama ilaç kullanmıştı zamanında geçmedi

Kotu evlatlikla alakasi yok en ufak seyde benim annemde beddua ederdi anneannem kizardi cocuklara beddua okuma kime cektin sen diye .
Hic dusunmedim tuttumu tutmadi mi diye hic buna yormadim hayattaki olumsuzluklari..
Ama su var ki cok sinirlendigimde bende beddua ediyorum malesef :KK43: sonra cok pisman oluyorum nasil ettim diyorum annemden kaptigim en kotu ozellik

Back
X