- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Evet hiç normal değil. Anlattıklarına göre. Geçmişte rahatsızlık geçirdi mi? Belliki sinir hastası
Gerçekten canını yaktığınız kişinin bedduası tutar derlerve söyleyenede geri dönermiş
Anne sinir anında saydığı için her bedduası tutmazmış, asıl dikkat edilmesi gereken baba bedduası almamak. Gerçekliğini bilemem de, Annenin bedduasıyla fazla fazla Allah sanada senin gibi evlat verir.
Boyle annelerin cocuklarina okadar cok uzuluyorum ki..bir annr evladina neden hakaret eder beddua ederki.bunlari okudukca kendi annemi birkez daha seviyorum sukrediyorum.o benim hem annem hem arkadasim hem sirdasim.onun olmadigi bi dunya hayal edemiyorum.bende bir anneyim ve oglumun tirnagi acisa benim kalbim sokuluyor sanki.yazik yaaaa.br hissettirdiklerinin farkinda degillerni acaba evlatlarina.anne sefkati okadar mukemmel biseyki o nefret dolu sozleri soyleyene kadar gulumsemeyi denese daha kolay olur.butarz seyleri okudukca uzuluyorum bir anne olarakAnnemin sevgisinden hicbi zaman emin olamadim... surekli icinde biriktirdigi nefret cumleleri, hakaretler, beddualar.. butun iletisimimiz bu. Ne zaman iletisim kurmaya calissam, şakalaşsam hep kizacak muhabbetin icine edecek kizacak bagiracak biseyler buldu. Biraz once herzamanki gibi kavga ettik sen anne bedduasi aldin sen hayatta mutlu olamayacaksin dedi... bunu soylerken hincini almis olmanin mutlulugunu gordum onda, bi anne hicbi zaman eve laf soz getirmemis, baslarini belaya sokmamis, hep ailesini gururlandirmis basari getirmis saygisizligini kufrunu duymadigi bi evladina nasil bunlari soyleyebilir inanamiyorum gordugum muameleye... beddualarinin tutmasindan cok korkuyorum, simdiye kadar hic kolay mutlu bi hayatim olmadi tek umudum geleceğim, ya bedduasi tutarsa? Ya gercekten hayatta hic bir zaman mutlu olamassam?
Beddua magara da bagirmak gibidir. Nasil ki magarada bagirildiginda ses yanki yapiyorsa,beddua da doner dolasir sahibini bulur :)
Annenizin genel hali bu sanırım haksız
bu durumda tutmaz :)
Boyle annelerin cocuklarina okadar cok uzuluyorum ki..bir annr evladina neden hakaret eder beddua ederki.bunlari okudukca kendi annemi birkez daha seviyorum sukrediyorum.o benim hem annem hem arkadasim hem sirdasim.onun olmadigi bi dunya hayal edemiyorum.bende bir anneyim ve oglumun tirnagi acisa benim kalbim sokuluyor sanki.yazik yaaaa.br hissettirdiklerinin farkinda degillerni acaba evlatlarina.anne sefkati okadar mukemmel biseyki o nefret dolu sozleri soyleyene kadar gulumsemeyi denese daha kolay olur.butarz seyleri okudukca uzuluyorum bir anne olarak
Cok pardon, itin duasi kabul olsaydi gökten kemik yagardi demisler, bedduada ona benzer, haksiz yere ediyorsa tutmaz döner dolasir onu bulur... Hakli yere bile etse anne sütü korur derler yani annenin bedduasi tutmaz ama babanin tutar diye biliyorum.... Sonucta tek Allah bilir, siz haksz yere ettigini biliyorsunuz fazla takilmayin...
Anneler merhametli olduğu için ne söylerse söylesin içinden tersini söylerEvet genel hali bu, ama okadar emin dediki o lafi korktum gercekten..
Valla dedigim gibi cok uzucu bi durum anne sevgisinden mahrum kalmak.kendimi sizin yerinize koydumda insn canim yandi nefesim daraldi.bi kizin bayanin en buyuk destekcisi annesidir yaa kimden yakinlik gorup akil alsin.ewlimisin bilmiyorum ama sen cocuguna oyle bir davranki gecmisinin acilarini cocuklarinla cikar.allah sana hayirli ewlatlar nasip etsin onlarla mutlu ol insIcinde merhamet var mi emin değilim gercekten, ben anneme kac kere söyledim kırıldığımi hatta hickira hickira aglayarak ama sonuc yine beddua.... artik konusmaktanda yoruldum..
Hadi size hakli yere ediyor, ilk okula giden cocuga nasil beddua edilir hele bi anne olarak, bana annenizin agzi alismista habire beddua yagdiriyor gibi geldi, yaniii tutmaz bosa cene yoruyor...Okadar cok soz varki anne hakkiyla ilgili, korkuyorum tutmasindan.. bana göre haksiz ama o kendine gore cok hakli.. kimin bakis acisina gore tutuyor bu beddualar acaba
yukarıda yaradanın adaleti var korkma üzülme ...
Annemin sevgisinden hicbi zaman emin olamadim... surekli icinde biriktirdigi nefret cumleleri, hakaretler, beddualar.. butun iletisimimiz bu. Ne zaman iletisim kurmaya calissam, şakalaşsam hep kizacak muhabbetin icine edecek kizacak bagiracak biseyler buldu. Biraz once herzamanki gibi kavga ettik sen anne bedduasi aldin sen hayatta mutlu olamayacaksin dedi... bunu soylerken hincini almis olmanin mutlulugunu gordum onda, bi anne hicbi zaman eve laf soz getirmemis, baslarini belaya sokmamis, hep ailesini gururlandirmis basari getirmis saygisizligini kufrunu duymadigi bi evladina nasil bunlari soyleyebilir inanamiyorum gordugum muameleye... beddualarinin tutmasindan cok korkuyorum, simdiye kadar hic kolay mutlu bi hayatim olmadi tek umudum geleceğim, ya bedduasi tutarsa? Ya gercekten hayatta hic bir zaman mutlu olamassam?
sizin yorumlarınıza hep denk geliyorumda ne çok sempatik görünüyor gözümeAnne sütü bedduayı korurmuş.
Rahat ol sinirle söylemiştir.
Git gönlünü al...
SEVGİLER::))
Hadi size hakli yere ediyor, ilk okula giden cocuga nasil beddua edilir hele bi anne olarak, bana annenizin agzi alismista habire beddua yagdiriyor gibi geldi, yaniii tutmaz bosa cene yoruyor...
Sen evlatlik gorevini yaptiysan bedduasi tutmaz.gereksiz yere yaptiyorsa kendine doner diye biliyorum.annenin psikolojisi bozuk gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?