- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Beddua iyi birşey değildir. Annenizde olsa haksız yere yapılan beddua tutmaz bence. Hatta söyleyen kişiye döner geri derler.
Anne sütü bedduayı korurmu.
Rahat ol sinirle söylemiştir.
Git gönlünü al...
SEVGİLER;)
Diyorum ya anneniz dahi olsa bedduası tutmaz bu durumda tabi Allah bilir ama. Anneniz neden böyle peki? Insan çocuğuna beddua eder mi?Hadi diyelimki ben hak ediyorum.. ilkokula giden kardesimde mi hakediyo..bir ilkokul cocugu annesinden beddualar isitecek kadar ne yapmis olabilir ya
Haksiz yere edilen beddua sahibine doner canim, sen kalbini ferah tut ama annenle cok polemige girme her konusmada kabga ediyorsaniz, bulundugun odayi terket, en azindan su rutin kavgalari aza indirirsiniz, konusmayin biraz birbirinizle
Diyorum ya anneniz dahi olsa bedduası tutmaz bu durumda tabi Allah bilir ama. Anneniz neden böyle peki? Insan çocuğuna beddua eder mi?
anneninki değilde babanınki tutar derler.çünkü anne içten beddua edemezmiş..öyle derler
Evet hiç normal değil. Anlattıklarına göre. Geçmişte rahatsızlık geçirdi mi? Belliki sinir hastasıBen psikolojik bi rahatsizliginin olduğunu düşünüyorum kesin olarak, en ufak biseyde küfür, beddua hatta şiddete yöneliyor normal bulmuyorum yaptiklarini
Okadar hissettimki bugun o bedduayi icten ettigini....
Anne haksizsa bedduasi tutmaz.
Durduk yere mi söyledi bunu
bu kadar içten bir beddua nasıl olabilirki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?