- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 210
- 163
- Konu Sahibi Karamsar18
-
nasil yani zar esnek cikinca evlenmese de olur mu onemli degil mi?
hani sadece ona ait hissediyordun kendini?
bu ne perhiz bu ne lahana tursusu?
Çok da üstüne gitmemek lazım,böyle yetiştirildi belki.belki zar önemli bu kadar onun için,çünkü toplumumuz henüz modernleşmedi,doğal olarak insan bunu düşünebiliyo.Hıı düşünüyosa yapmasaydı diceksiniz,orası doğru.Ama işte çelişki burada başlıyorr...yaşamak istemek ama istediği gibi yaşayamamak.Belki de en güzel şeylerden biri bunu yaşamak ama bunu pişmanlık duyarak yaşamak çok kötü bişi olsa gerek...ya da yaşadıktan sonra pişmanlık duymak..
Önemli olmaz olur mu terkdildiğim.SEviyorum ben onu sonuçta.Ama bunu yaptığım içinde pişmanlık duymuştum.yapmasaydın o zaman diceksiniz ama o an düşünemedim.Biliyorum ortaya çıkabilceğini.Tabiki söylerim eğer baska birisi hayatıma girerse.Bir baskasını bu yalanla aldatamam sonuçta.Erkek arkadasıma gelincede böylece bırakıp zaten gidemez güvendim ona sonuçta bi elveda lafına bakamaz herşey.Geri kazanmak davranışlarımı düzeltmem gerekicek zor olsada. Evet benim ailem henüz modern değil o konularda.Erkek arkadasım oldugunu bile babam bilmez.
böyle seyleri doğal karsılayıp modern olacagıma,edebimle ve dogrularımla cahil olurum daha iyi...Allah harama el dokundurmasın
Çok sağol ya böyle yorumları okuyunca çok iyi oluyorum..Bugun yanıma geldi öyle konuştuk fılan.Önceden beni mesajla habire bir numara rahatsız edıyodu sevıyorum fılan diye.Kaç defa sevgilimin olduğunu söylemiştim.Dinlemedi.Bugun onun yanındayken aradı..Açtım telefonu arama beni ya arama dedim kapattım.Önceden bunu ona söylemiştim.bida mesaj atarsa veririm diyodum numarasını.Kim o dedi.Seni ilgilendirmezki artık biz ara verdik dedim.Doğru dedi.Biraz durdu.Ver o numarayı bana sana aşığıım diyo bu dedi.Verdim mesaj atmış numaraya ben sevgilisiyim Bida mesaj atma fılan :) çok hoşuma gitti öyle yapması..Sonra ayrılık vaktı geldi tabiki.Sen burdan eve git sonra görüşürüz dedi.5 dk daha dedim.Sen hiç değişmiceksin biraz anlayış ya geç kaldım fılan dedi.Niyeyse o yanımdayken tuhaf oluyorum ya İnat ettim hayır diye.En sonunda strese giriyorum senin yanında ya düzelmeye niyetın yok git dedi.. Şimdi mesaj atmış mesaj atıyomu, onun numarasını engelliyosun mesaj atmıyosun diye :) İnş. geçen sürede oda eskisi gibi olur anlar hatasını 1 ay ver bana diyo ne olcaksa..
Senin doğal karşılamaman ne kadar doğruysa,bir başkasının doğal karşılaması da o derece doğrudur..
böyle seyleri doğal karsılayıp modern olacagıma,edebimle ve dogrularımla cahil olurum daha iyi...Allah harama el dokundurmasın
Senin doğal karşılamaman ne kadar doğruysa,bir başkasının doğal karşılaması da o derece doğrudur..
Benim sözüm herkese,arkadaşlar,ben doğal karşılayanlardanım,sevdiği insanla birlikte olmak kişinin kendi tercihidir.Tabii ki tercihini o yönde kullandığı halde sonradan pişman olanlar da olacak.Hep oldu.Benim anlamadığım,bakire olmayan biri tutup da neden bakiresin sen diye azarlamıyorsa kimseyi,kardeşim,bekarete önem veren de kendi bekaretini saklasın..Ama milletin tercihi yönünde ahkam kesmesin.
Kızın üstüne gitmeyin tarzında bir mesaj yazdım.Eksi repi yedim,oysa benim karşı görüşümde olan kimseye eksi rep vermek aklımın ucundan geçmedi..Demeye çalıştığım bu öfke neden?Neden bu gözü kapalı,uzlaşma karşıtı tavırlar?
Ayrıca bir bulut olsam arkadaşım,bakire olmayanları edepsizlikle itham ettiğin bu yorum ,bence kantarın topuzunu kaçırdığın talihsiz bir yorum olmuş,kimse kimsenin edebinin bekçisi veya eleştiricisi olamaz.
Benim sözüm herkese,arkadaşlar,ben doğal karşılayanlardanım,sevdiği insanla birlikte olmak kişinin kendi tercihidir.Tabii ki tercihini o yönde kullandığı halde sonradan pişman olanlar da olacak.Hep oldu.Benim anlamadığım,bakire olmayan biri tutup da neden bakiresin sen diye azarlamıyorsa kimseyi,kardeşim,bekarete önem veren de kendi bekaretini saklasın..Ama milletin tercihi yönünde ahkam kesmesin.
Kızın üstüne gitmeyin tarzında bir mesaj yazdım.Eksi repi yedim,oysa benim karşı görüşümde olan kimseye eksi rep vermek aklımın ucundan geçmedi..Demeye çalıştığım bu öfke neden?Neden bu gözü kapalı,uzlaşma karşıtı tavırlar?
Ayrıca bir bulut olsam arkadaşım,bakire olmayanları edepsizlikle itham ettiğin bu yorum ,bence kantarın topuzunu kaçırdığın talihsiz bir yorum olmuş,kimse kimsenin edebinin bekçisi veya eleştiricisi olamaz.
modern olan edepsiz oluyor buna göre hayatım.
modern olan edepsiz oluyor buna göre hayatım.
O zaman lafı derken nereye gideceğini düşünmemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?