Bedelini ödüyorum..

nasil yani zar esnek cikinca evlenmese de olur mu onemli degil mi?
hani sadece ona ait hissediyordun kendini?
bu ne perhiz bu ne lahana tursusu?

Hayır bişey yaşamadım saymıyorum.Sadece artık olmaz fılan deseydi ben ilerde gercekten bunun yüzünden çok sorun yaşardım.Ailem bunu kabul etmezdi.

ilerde baskasıyla evlensen gecmişte biriyle birlikte oldugunu ama zarın esnek oldugu için yırtılmadıgını dürüstce söyleyecekmisin?

şu an arkadaşın içi rahatladı, artık önemli değil terkedilmesi falan. sırf zar için, o yerinde dursun da ne olursa olsun mantığı :sinifsinif:ne kadar yanlış bir zihniyet :umursamaz:

saçmalama bende evlenmeden sevgilimle birlikte olan aptallardanım(kendim için gecerli herkez için degil ) bende cok şeyler atlattım hiç üzülme..ilk başlarda cok üzülüyorsun ama bekle keşke onu hiç sıkmasaydın bunaltmasaydın...onu tanıyıp öyle birlikte olsaydın ama sevgi işte önüne gecemiyorsun..sakın kendini kötü hissetme sakın...herşey allahın izni ile yoluna gireccektir..

Çok da üstüne gitmemek lazım,böyle yetiştirildi belki.belki zar önemli bu kadar onun için,çünkü toplumumuz henüz modernleşmedi,doğal olarak insan bunu düşünebiliyo.Hıı düşünüyosa yapmasaydı diceksiniz,orası doğru.Ama işte çelişki burada başlıyorr...yaşamak istemek ama istediği gibi yaşayamamak.Belki de en güzel şeylerden biri bunu yaşamak ama bunu pişmanlık duyarak yaşamak çok kötü bişi olsa gerek...ya da yaşadıktan sonra pişmanlık duymak..

nasil yani zar esnek cikinca evlenmese de olur mu onemli degil mi?
hani sadece ona ait hissediyordun kendini?
bu ne perhiz bu ne lahana tursusu?

keinlikle katılıyorum..ne yani zar esnek diye ohhh ne ala yaaa..bende bunu anlamıyorum zar esnek olabilir ama bana doktor dediki zar esnek olabilir ama yırtılma payı da var dedi..doguma kadar olabilir dedi..zar esnek cıktıgı için mi beyefendi bu kadar rahat..ben buna kızıyorum işte..benımde esnek ama ben isterdim normal olmasını..cunku bazıları bu esnek olayını cok kullanıyorlar..ve bizim gibi garibanlarda bunun cefasını cekiyoruzz...bence zarın alakası yok eger bunu yaşadıysan sen bence kendine kızmalısın..esnek olsa bile doktor dediki daha once birlikte oldugun anlaşılıyo dedi..esnek diye anlaşılmaz olmuyo..hemen anlıyoruz senınki esnek ama hala birlikte olmamışsın demişti...sonra bende rahatlamıstım...o yüzden bunu hafife alma..seiyorsan peşinden koşşş..artık erkekler bile kızlık tamam ama başkasıyla bişey yaşadın mı seiştin mi gibi sorularla cıkabiliyo karsına..peki nasıl ben yaşamadım diyee yalan söyliyeceksin..nasıl vijdanını rahat edicek...benımkide esnek ama ben hiç rahat degilim......

Önemli olmaz olur mu terkdildiğim.SEviyorum ben onu sonuçta.Ama bunu yaptığım içinde pişmanlık duymuştum.yapmasaydın o zaman diceksiniz ama o an düşünemedim.Biliyorum ortaya çıkabilceğini.Tabiki söylerim eğer baska birisi hayatıma girerse.Bir baskasını bu yalanla aldatamam sonuçta.Erkek arkadasıma gelincede böylece bırakıp zaten gidemez güvendim ona sonuçta bi elveda lafına bakamaz herşey.Geri kazanmak davranışlarımı düzeltmem gerekicek zor olsada. Evet benim ailem henüz modern değil o konularda.Erkek arkadasım oldugunu bile babam bilmez.

böyle seyleri doğal karsılayıp modern olacagıma,edebimle ve dogrularımla cahil olurum daha iyi...Allah harama el dokundurmasın

o zaman sakın üzülme...onu kazanmak için tekrar elinden geleni yapmasılın..sana en büyük örnek benım aynı senın gibiydim bende..ama kendimi degiştirdim..ona macbur oldugumu hissettirmedim..kendime kk sayesinde güenim geldi..baktım kozlar bana dönüyoo..sabrettiim bekledim cok sabrettim ama..sonra bir baktım evlenme teklifi geldi..halada sorunlarımız var ama aşılamıycak şeyler degil..sana en büyük örnek benım e peşini sakın bırakma..kolay mııı ohh ne ala esnek diye gitmek sogumak oldu canım...sakın inat et sabret beklee..ama üzüldügünü gsterme güçlü ol kazanan sen olucaksın...inşallah canımmm iyi düşün iyi şeyler olsunnn

böyle seyleri doğal karsılayıp modern olacagıma,edebimle ve dogrularımla cahil olurum daha iyi...Allah harama el dokundurmasın

Bunu doğal karşılamamak cahillik değildir bence,sadece bu senin doğrundur buna kimse bişi diyemez..Ben sadece çok üstüne gitmenin doğru olmadığını söylemeye çalıştım.yoksa sen doğal karşılamazsın,başkası doğal karşılar,bu herkesin kendi bileceği bişi.yerimseniben

Çok sağol ya böyle yorumları okuyunca çok iyi oluyorum..Bugun yanıma geldi öyle konuştuk fılan.Önceden beni mesajla habire bir numara rahatsız edıyodu sevıyorum fılan diye.Kaç defa sevgilimin olduğunu söylemiştim.Dinlemedi.Bugun onun yanındayken aradı..Açtım telefonu arama beni ya arama dedim kapattım.Önceden bunu ona söylemiştim.bida mesaj atarsa veririm diyodum numarasını.Kim o dedi.Seni ilgilendirmezki artık biz ara verdik dedim.Doğru dedi.Biraz durdu.Ver o numarayı bana sana aşığıım diyo bu dedi.Verdim mesaj atmış numaraya ben sevgilisiyim Bida mesaj atma fılan :) çok hoşuma gitti öyle yapması..Sonra ayrılık vaktı geldi tabiki.Sen burdan eve git sonra görüşürüz dedi.5 dk daha dedim.Sen hiç değişmiceksin biraz anlayış ya geç kaldım fılan dedi.Niyeyse o yanımdayken tuhaf oluyorum ya ınat ettim hayır diye.En sonunda strese giriyorum senin yanında ya düzelmeye niyetın yok git dedi.. Şimdi mesaj atmış mesaj atıyomu, onun numarasını engelliyosun mesaj atmıyosun diye :) ınş. geçen sürede oda eskisi gibi olur anlar hatasını 1 ay ver bana diyo ne olcaksa..

madem seviyo o kadar kıskanıyo

niye ayrılma kararı aldı bu çocuk

zaman ver diye oynuyo olmasın:1ninca:

Senin doğal karşılamaman ne kadar doğruysa,bir başkasının doğal karşılaması da o derece doğrudur..
Benim sözüm herkese,arkadaşlar,ben doğal karşılayanlardanım,sevdiği insanla birlikte olmak kişinin kendi tercihidir.Tabii ki tercihini o yönde kullandığı halde sonradan pişman olanlar da olacak.Hep oldu.Benim anlamadığım,bakire olmayan biri tutup da neden bakiresin sen diye azarlamıyorsa kimseyi,kardeşim,bekarete önem veren de kendi bekaretini saklasın..Ama milletin tercihi yönünde ahkam kesmesin.
Kızın üstüne gitmeyin tarzında bir mesaj yazdım.Eksi repi yedim,oysa benim karşı görüşümde olan kimseye eksi rep vermek aklımın ucundan geçmedi..Demeye çalıştığım bu öfke neden?Neden bu gözü kapalı,uzlaşma karşıtı tavırlar?
Ayrıca bir bulut olsam arkadaşım,bakire olmayanları edepsizlikle itham ettiğin bu yorum ,bence kantarın topuzunu kaçırdığın talihsiz bir yorum olmuş,kimse kimsenin edebinin bekçisi veya eleştiricisi olamaz.

ben kimseye edepsiz demedimki.sen nasıl sana dogal degil baskasına dogal gelir dediysen benim yorumumda bana göre gayet normal bi yorum..benime edebim bu sekilde ve kendime göre yaptıgım bi yorum.kimseye edepsiz demem.buna edebim müsade etmezyerimseniben

Son düzenleme:

hayda konu dışı ama merak işte ne yaparsınız yer zaman dinlemiyo:lepi:

rep olayına niye bu kadar takılıyorsunuz ki

o repler verilirken "bu konuda size katılıyorum -katılmıyorum .. şu sebepten yazmıyo mu"

olayın akışı o niye bozuluyosunuz ki şakkıdı

modern olan edepsiz oluyor buna göre hayatım.
O zaman lafı derken nereye gideceğini düşünmemişsin

hayır onu demek istemedim.demek istedigim şu;modernlik bana göre bunla kıyaslanmaz.eger böyle seylere anlayıslı olmayınca modern olunmuyorsa ben modern degilim..işte bunu demek istedim.ben bunu modern karsılarsam kendimi edebimden uzak görürüm..kimseye edepsiz dedigim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…