Bedelini ödüyorum..

klasik sen benden iyilerine layiksin laflari...
ama sunu anlamadim
sen namuslusun ne demek?? kendi degilmiymis?

Son düzenleme:
cnm çok üzldüm durumuna ya nedr bu erkeklerdn çektğmz bilmiorum(((
fazla yüz wermicksn.terk edlmek çok kötü bi duygu.ben yaşadım.insanı o terkedn kişiye daha çok bağlıyo
Allah sabr wersn inş atlatrsn cnm
ama unutma ki çiwi çiwiyi sökerrrrr:teselli:

anlamiyorum böyle kizlari yaa...
bi hata yaptim diyosun ve ölmek istiyosun.. Peki sen bu hatayi yaparken ileriyide düsündünmü? Sanirim gözü kapali teslim olmussun. Ne büyük cesaret seninkisi...:1shok:
Vallah ne diyim, Allah sana sabir versin vede yasamak icin kuvvet versin.. Umarim bundan sonra dogru yolu bulur böyle hatalara kalkismassn. Önce kendini sonrada Aileni düsün - böyle hatalar yapmassin!

sen onun umrunda deilsen o senin neden umrunda anlamadım yani kendini üzersin ancak bu dunyada herkese hakkettigini vericeksin fazlasını verrirsen tottosu kalkar böle terkeder hele erkekler daha beter bırak gitsinn aamann klava:

Konunun tamamını okumamıştım,
geri sayfaları okudum çok derin olduğunu anladım,
şimdi hanım kız bkire olmadığına sevinmiş esnekmiş, muhtemelen erkek arkadaşın da seni bir önce beraberliğin olabileceğini varsayıp onu kandırdığını düşündüğü için bıraktı ama sen bunu hiç kabullenmeyeceksin,
yaşın 18 mi hayretler içerisindeyim bu gençlik artık ne kadar hızlı böyle ?
5 ay çıkmışsın çıktığın süre de evlenmeyi mi planladın kızlığın gitti diye? bence büyümelisin,
yani gelsin bi yaşın şöyle 20 ye ondan sonra zırlamadan hiç aglamadan kızlığım gitti diye dövünmeden hayatında yaşadıklarını kabullenerek belki birini kandırmadan sevdiğini kabullendirebilirsin.
Esnek olduğunu öğrendğindeki mutluluğun hepimizi hayal kırıklığına uğrattı, umarım büyüyünce öğrenirsin hayatın bu kadar basit olmadığını, kandırılmanın bedelini yaşamış olduğunu farkedersin şu yaşadığın dönemlerin ifadesinin de bu olduğunu bilirsin.

ne diyelim bunları unut bundan sonra kendine daha iyi bak kızsın mızsın bunlar bahane hepsi geçer senin kendine sevgin güvenin baki kalır,
o sen kızsın kız değilsin diye türlü entrikalarla yalan söyleyip giden erkekleri de şimdiden boşvermeye alış çünkü onlar dünyalı değil gerçekten de başka dili konuşyorlar,
saçma sapan yalanlarla çekip gitniş bosver hayatın bu kadar ucuz olmamalı kıymetini bil. .

Son düzenleme:

ya genişş birii çıkmazsaa ne olacakk

ya genişş birii çıkmazsaa ne olacakk

geniş biri ne demek ? bu konular hassas konular kelimeler dikkatli seçilmeli bence. şimdi bu kızın yaptıgına akıl sır ermıyo orası ayrı , ama ilerde kızı herseyıyle seven deger bilen bı adam cıktıgında bu gevsek erkek geniş insan mı oluyo? çok yanlıs kelime!!

Şu geniş kelimesi ne kadar talihsiz bir açıklama.
Allahtan bu kelimeyi kullanacak kadar "Dar kafalı" değilim.

Ya ben Konunun devamı gelmez diye hiç bakmamıştım sayfaya k.bakmayın. Ya esneklik konusuna gercekten çok takıldı.Ben ohh çok iyi rahatladım kimse böyLe birşey yaptığımı bilmez demedim.O anlık şeyle yazmışım keske yazmasaydım.O konuda tmam haksızım kbl edıyorum.He evet doğru önceden böyLe birşey oldumu diye sordu gündeme hiç gelmedi değil.ınanması için hani istediğinide yapardım.Çünkü öyLe bişey ztn olmamıştı.Onun yerınde bende olsaydım ınanmayabilirdim.Bu yüzden terkettiğini sanmıyorum.Belkide bi etkendir buda tabi ama işte.

bende çok şaşırdım, heey kandırdık adamı diye sevinen insan tipinin söyleyebileceği kelime olur olsa olsa bu.
bende yanlıs kullanılmıs'geniş erkek'kelimesi , umarım arkadasta istemeden söylemiştir.

seni yargılamaya tabi hakkımız yok..yargılayacak olanlarda önce bi kendilerine baksınlar.bedel ödicek bişey de yok bir hata yapmış olabilirsin ama inanmış sevmişsin ..herkesin başına gelebilir sıkma canını lütfen..umarım düzelir herşey onla yada onsuz hayırlısı neyse o olsun..

halen bekaret önemli sende diktirirsin evlenmeye 1 hafta kala yapacak bir şey yok ,giden gitmiştir,

canım benim ya. doğru bişey değil yaptığın ama bi an empati kurdum. güvenmişsin..
olan olmuş artık.bence açık açık konuşmalısın.derdi neymiş öğren bakalım.ama sadece bi kez sor.bunu da ona söyle bi kez sorcam ve bidaha açmayacağım de..yine aynı cevabı verirse üstüne gitme.
bu kadar güvenip ilk kez bu olayı yaşadığın birinin, seni bu kadar üzmeye hakkı yok bence.
ayrıca herşey bekaretten ibaret değil.Bakalım daha hayat sana neler getirecek..
yine açıklamazsa bu konunun üzerine gitme, biliyorum ki o da zamanla pişman olacaktır bu ayrılıktan.
ha soğursa dönmezse sen unutursa, o kaybetmiştir bence..

aceba bu kadar üzüldügüne deyecekmi..evleneceyin insan seni bu seklide bile olsa hakkedecekmi birde böyle düsün...yada evleneceyin insanda sana el deymemis bi sekilde gelecekmi bakalim...

tamamını okudum şimdi yazılanların, bence o esneklik mevzusunda mantıklı düşünemediğin için öyle yazmışsın.ama ayrılmanızdan çok bu konuya üzülmüşsün gibi geliyor bana.
neyse merak ettim, son durum nedir konu sahibesi??

ara vermek ne demektir die bi konu açılmıştı orayada yazmıstım ayrılalım diyemeyen erkek ara verelim der eğer sen ısrar ediosan yada ağlıosan fln görüşmüştür senle zar olayınada cok takılma diyemicem olan olmus ama umarım seni gercekten seven zara takılmayan birinide bulursun evleneceğin kişi olarak

Teşekkür ederim ilgiLendiğiniz için.Gerçekten çok fazla güvendim.O son olur sandım.O kadar inandırdıki böyle olcağına.Eğer olursa birbirimze dha çok bağLanırız çok sevıyorum gibisinden, masumdu kandım.Aslında nasıl yaptım hala şaşıyorum.Nasıl inandım biLmıyorum.Haklısınız.Suan bunları bir baskası yazsa benimde tepkim siznki gibi olurdu.Ama öyle olmuyomuş yaşaynca anladım.AYrılığı beklemediğim için bu kadar üzüldüm.Kendimi o kdr kötü hissettimki bunları yaşadığım için.Sonra düşününce Nefret ettim ondan.Bana bunları yaşatan birinden ilerde ne bekleyebilirdimki.Karaktersizn tekiymiş meğer.Nasılda saklamış gerçek yüzünü. Pişman olmak için çok geç ama.Artık bnde büyüdüm.Kimseye güvenim kalmadı sağolsun arkadas..Korkar oldum her erkekten.O kadar rahatki suan.Normal bi arkadasmış gibi bana davranabiliyo.Çok değişti.O saf masum ınsan bi anda serseri zübbenin teki oldu..Hala hayretle bakıyorum ona.Nasıl değişir diye.Zaman bu kadar insafsız olabilrmiydi bize karşı.GEri dönmesinide istemem artık.Araya onca şey girmişken.Keske olmasaydı hiç hayatıma girmeseydi.Bu kadar sarsmasaydı beni.Bazen oluyo özlüyorm ama suanki onu değil.Geçmişimi artık o tanıdığım değil.Bambaşka birisi.Ağlamak ıstemıyorum.O gününü gün ederken ağlamak istemıyorum.ıçime attıkcada daha kötü oluyorum.Herşey dha farklı olsaydı keske.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…