- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 210
- 163
- Konu Sahibi Karamsar18
-
Ondan hemen sonra söylemedi bunu zaman geçtikten sonra.Benim hareketlerime davranışlarıma bağladı.Dünde artık dayanamadım.Bir arkadasımın msn den konuştum arkadas adına.Benim üzülmemem için dönceğini önceden çok sevdiğini ama şimdi benim yanımda mutsuz olduğunu anlaşamadığını fılan dedi.Bende dayanamadım Tabi içimden ne gelıyosa söyledim haykırdım.Sonuç bitti.Dönceğini sanmıyorum.Böyle karaktersiz olduğunu bilemedim.O kadar farklıydıki.Meğer hepsi aynıymış.Ben kendimi kandırmışım.Gözümde büyütmüşüm.Ben ona sevgi beslerken o benden kaçıyomuş son zamanlarda..Biliyorum bende hep aynı şeyleri yaptım sevmıyosun artık eskisi gibi değilsin diye hep yüzüne vurdum tartışma çıktı.Böyle şeylere dayanamadığını biliyodum ama elimde değildi.Keskelerle dolu oldum artık.Gercekten sevıyorum ama onun umrunda değildir suan belkide..Dayanamıyorum ben aklımdan çıkmıyo.her sabah boş bi güne uyanmış gibi hissediyorum.Gözümden akan yaşlara engel olamıyorum.Keske böyle olmasaydı :gitme:
bence ona bağımlıymşsın gibi sakın davranma.ozaman seni sadece ihtiyaç anlarında biri olmadığında arayacak yada 2. planda bırakmak isteyecektir.. keşke yapmasaymışsın ama olmuş bikere. bize çare aramak düşer bundan sonra. biraz yanlız kal ve kendine gelmeye bak. ailen sıkıysa eğer intihar edip onları utandırma. mutlaka geniş biri çıkar ilerde karşına ve onla evlenirsin. ortada sorun falan kalmaz.ama bikere bozuldu die devamını da sakın getirme :umursamaz:
ya genişş birii çıkmazsaa ne olacakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?