Bedelini ödüyorum..

o zaman nıye mezhebı genıs dıyorsunuz?
neden mantıklı bırı dıyınce dalga gecıyorsunuz?
bunun mezheble alakası yok...eger bır ınsan bırını sevıyorsa boyle seylere bakmaz..

çok güzel demişsin canım ağzına sağlık

o zaman nıye mezhebı genıs dıyorsunuz?
neden mantıklı bırı dıyınce dalga gecıyorsunuz?
bunun mezheble alakası yok...eger bır ınsan bırını sevıyorsa boyle seylere bakmaz..

olurmu öle şey valla ben erkek olsam bakarım kadınıma ilk ben sahip olmak isterim ilk dokunduğum kişide eşim olsun isterim

tabıı sızın fıkrınız saygı duyarım ama katılmam...
pekı ya bız?ben de belkı onun ıcın ılk olmayı ıstıyorum...mumkun mu?beeelkı ama o da bır elın parmagını gecmez herhalde..
yapılana dogru dıyemem...ama mezhebı genıs bırını bulursun demek yerıne senı gercekten sevecek bırını bulursun demek daha dogru...

yapmışsın bi hata tamam geri dönüşü yok ama canına kıyarak daha büyük günah işleme
zaman herşeyin ilacı canım hakkında herşeyin hayırlısı olsun

senı gercekten seven bırını mutlaka bulursun hıc uzme tatlı canını...gectı bıttı ılerıye bak...

herkezin çevresi yaşayışı dini görüşü ahlakı düşünceleri farklı.ben evliyiym ve ben eşimin ilk dokunduğu kişi olduğumu çok iyi biliyorum böle birini tercih ettim madem bekaretimi koruyorum kendimi evlediğim zaman eşime saklıyorum karşımdaki insanda öle olmalı ona göre evlenirsin zaten.arkadaşta madem kendini teslim etmiş kendi gibi birini bulur evlenir herkezin yaşayışı farklı.ben hem kendimi eşime saklama açısından hemde dini açıdan kendimizi korumamaız gerektini düşünüyorum.çünkü biriyle evlenmeden ilişkiye girmek islam dinine göre haram.sadece ilişkiye girmekten de bahsetmiyorum ellemek dokunmak öpüşmek bunların hepsi haram.sadece ilişki kavramından bahsetmiyorum.benim yaşayışım böle.kendimi erkeklerin yerine koyucak olursamda bekareti gitmiş bir kadını almam.

gercekten cok sanslısınız...boyle erkek bulmak zor..bu konuda sıze katılıyorum..eger benım ıcın o ılk olucaksa onun ıcınde ben ılk olıyım...
yanlıs anlamayın tartısmak degıl nıyetım..dedıgım gıbı dusuncelerınıze goruslerınıze saygı duyarım...bana yanlıs gelen bır kelımenızı soyledım..
yoksa kım kımınle ne ısterse yasasın kımseyı ılgılendırmez...

Bugun tamamen bitti.O sevdiğim insan gitmiş yerine umursamaz biri gelmiş sanki..Baska bi adresten denedim.Benim üzülmemem içinmiş düşünücem lafları.Bunu duyduktan sonra kendimi ne diye ezdiriyorumki diye düşündüm.Seviyo olabilirdim ama bu kadarda alçalamazdım onun gözünde.İçimden gelen herşeyi söyledim ve bitti..Keske böyle olmasaydı ama eldende birşey gelmıyo..

keşke yapmasaydın.başından suc senın.ama artık bundan sonra akıllı olman gerekır.ne deyım ınsallah duzelır

seni bir delikten ibaret görmeyen; kişiliğinle, benliğinle, varlığınla seni derinden seven bir erkek bu konuya zaten takılmaz merak etme..

geniş biri tanımınız gerçekten hiç hoş olmamış. kötükedihüso

mezhebi geniş insanlar var tabi bazı kişilerin deyimiyle mantıklı düşünene kişiler varkaydirigubbakcemile3

verilecek cevapları arkadaşlar vermişler zaten bana laf kalmamış şu mezhebi genişlik konusunda...siz namusu iki damla kanda arıyorsanız yanılıyorsunuz.birisi seviliyorsa iki damla kan için sevilmemeli.yüreği için insanlığı için sevilmeli.mezhebi geniş kelimesi çok kaba bir kelime kimse kimsenin mezhebine laf edemez.hangi hakla edebiliyosunuz bu lafı anlamış değilim.o kadar çok gördümki kafasına türban takıpta ne haltlar karıştıranları....iyi ozaman önüne gelenle öpüşsün sevişsin o iki damla kan duruyo diye namuzlu olsun.arkadaşın yaptığı baştan soına bi hata zaten ona lafım yok ama bu mezhep konusunda diyeceklerim bunlar.yorumunuzu yaparken bi düşünün lütfen benim bunu demeye hakkım varmı diye .saygılarr

şimdi bu kafamı toplucam bana karısma durumu
seninle birlikte olduktan sonramı ortaya cıktı yoksa cok cok
sonramı anlamadım eger hemen ardından cıktıysa
acıkcası durum vahim dönmesini falan bekleme
canım ve yani kanmayın su duruma erkekler elde edene kadar
sen benimsin der ayrılmam der dibinden ayrılmaz cunku bu kadar karaktersizdirler
ölmek sacma öle bişe düşünme sakın hayatta herseyin bir caresi var busenin sucun deil sen sevmişssin onu inanmıssın bu onun karaktersizligi canımm

he birde zarım esnek mesnek falan demişsin ne farkeder ?
ilerde o olmadı baskası oldunda ona sölemicekmisin yani
şimdi gecmişte biriyle birliktelik yasadnı çözemedim seni arkadasm
çzemedim bence bu kadar tehlikeli işlere kalkısmaa

Ondan hemen sonra söylemedi bunu zaman geçtikten sonra.Benim hareketlerime davranışlarıma bağladı.Dünde artık dayanamadım.Bir arkadasımın msn den konuştum arkadas adına.Benim üzülmemem için dönceğini önceden çok sevdiğini ama şimdi benim yanımda mutsuz olduğunu anlaşamadığını fılan dedi.Bende dayanamadım Tabi içimden ne gelıyosa söyledim haykırdım.Sonuç bitti.Dönceğini sanmıyorum.Böyle karaktersiz olduğunu bilemedim.O kadar farklıydıki.Meğer hepsi aynıymış.Ben kendimi kandırmışım.Gözümde büyütmüşüm.Ben ona sevgi beslerken o benden kaçıyomuş son zamanlarda..Biliyorum bende hep aynı şeyleri yaptım sevmıyosun artık eskisi gibi değilsin diye hep yüzüne vurdum tartışma çıktı.Böyle şeylere dayanamadığını biliyodum ama elimde değildi.Keskelerle dolu oldum artık.Gercekten sevıyorum ama onun umrunda değildir suan belkide..Dayanamıyorum ben aklımdan çıkmıyo.her sabah boş bi güne uyanmış gibi hissediyorum.Gözümden akan yaşlara engel olamıyorum.Keske böyle olmasaydı :gitme:

canım çok fazla takip edemedim yazdıklarını am benim sana tavsiyem onu hiç arama umursama o görüşmek istese bile müsait deilim deee
şimdi sen onunla beraber oldugun için kendini kötü hissediyosunnn
oda bunu biliyo ama sen ne olursa olsun güçlü oldugunu göster utanılcak bişi yok o senin bedenin kimse seni senin olan şey için yargılayamaz
ölmek diede bişi yokkk ilerde bunu anlıycaksın evet bazıı durumlarda zorluk çekilebilir belki ama bu ölmeni gerektirmezzz
hiç önemi yokk onla beraber olmuşsun olmamışisın onu umursamazsan gelcektir peşinden şimdi senin onu istediğini bildiği için seni kullanmaya da çalışabilir

çok yanlış yapıyosunnn canımm erkek arkadaşın varmış gibi davrannn karamsarda olmaaa koştur peşinde

Msnden sadece engelledi.Çok dedim üstüne düştüm.Gitmesine dayanamadım.Bırakamazsın beni böyle dedim.Sen namuslusun daha iyilerine layıksın bitti artık olmaz diyo..ne yapıcağımı şaşırdım.Üstüne gitmesem kesin mutlu mesut devam eder hayatına.Nasıl içi rahat edıyo anlamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…