- Konu Sahibi Karamsar18
-
cnm bi de bu yorumu yapanın hemcinsimiz olması ilgiç di mi
dogru bır bayan bırıyle bırlıkte oldu mu lafı yapıstırmalı bır erkek bır bayanla bırlıkte oldu mu sırtını sıvazlamalı..
Canım hatırlatmak istediğim başka birşey var sen şimdi ailemle sorun yaşardım oh rahatladım diyorsun ama asıl sorunun başka,bir gün gelip tek tek hesap vereceğiz, hiçbirşey gizli kalmayacak hiçbirşeyi gizlemeyeceğimiz Biri var,hala vaktin varken, hala nefes alabiliyorken lütfen hatanı bi kez daha düşün,..
o zaman nıye mezhebı genıs dıyorsunuz?
neden mantıklı bırı dıyınce dalga gecıyorsunuz?
bunun mezheble alakası yok...eger bır ınsan bırını sevıyorsa boyle seylere bakmaz..
tabıı sızın fıkrınız saygı duyarım ama katılmam...
pekı ya bız?ben de belkı onun ıcın ılk olmayı ıstıyorum...mumkun mu?beeelkı ama o da bır elın parmagını gecmez herhalde..
yapılana dogru dıyemem...ama mezhebı genıs bırını bulursun demek yerıne senı gercekten sevecek bırını bulursun demek daha dogru...
seni bir delikten ibaret görmeyen; kişiliğinle, benliğinle, varlığınla seni derinden seven bir erkek bu konuya zaten takılmaz merak etme..
hayatım bu adamdan sana hayır yok söyleyim seni oyalıyor hatta başına kalmandan da korkuyor olabilir.tez elden bundan kurtul yanlış yanlışı doğruru onla beraber olmaya devam etme sakın o seni hakketmiyor.ha gelelim bekaret konusuna dünyanın sonu değil böyle birşey yaşadın diye bu senin iffetsiz olduğun anlamına da gelmez.sevmişin inanmışın yaşamışsın böyle bir şey.geçmişe bir sünger çek önüne bak okulunu bitir adam gibi.bekareti önemsemeyen aklı başında da erkekler var.bunun için snei kabul etmeyecek adamla da zaten snein işin olmasın.yaşın daha küçük hayat tecrüben yok.aklına başına topla önce eğitimini tamamla.daha önene kimler çıkacak.
sana değer veren, kişiliğine önem veren, seni gerçekten seven bir erkek çıkar karşına, sürekli bunu düşünerek yaşayamazsın. dikkatini başka yerlere vermeye çalış biraz, gördüğüm kadarıyla ayrıldığına değil, bekaretini kaybettiğine üzülüyorsun daha çok, sırf bu olay yüzünden ilişki olmazdı zaten canım.
bence gayet yerine oturmuş. çünkü bu tarz şeyleri sadece geniş olan insanlar kabul edebiliyor. türk milletinin çoğu da bu tür şeylere fazlasıyla karşı ve tutucu. ilişki olarak önemli değil ama iş evliliğe gelince aynen öyle. şuan katılmıyor olabilirsiniz ama yaşladıkça hak vereceğinizden eminim.çünkü bende öyle düşünüyordum bir zamanlar :1rolleyes:
geniş biri tanımınız gerçekten hiç hoş olmamış. kötükedihüso
sizler böyle düşünmeye kendi cinsinize olan saygısızlığa alet olmaya deam edin.erkekler her haltı yesin yatmadığı kadın kalmasın kadın kendini erkeğe saklamak zorunda kalsın.bunu yaptıkları kimler kadınlar değil mi.kadın taş mı erkeğe bunları yaptıran dürtü kadın da yok mu.kim hayatını nasıl yaşar yaşar o kişileri bağlar.kişi derseki ben bakire evlenirim o onun tercihi.bir başkası derseki beni bakire isteyecek erkek de tecrübe yaşamamış olacak o da onun tercihi.ama ben genişlik kelimesini çok ayıp buluyor ve kınıyorum.o zaman bakir erkeklerle olmayan kadınların hepsi geniş.
mezhebi geniş insanlar var tabi bazı kişilerin deyimiyle mantıklı düşünene kişiler varkaydirigubbakcemile3
Ondan hemen sonra söylemedi bunu zaman geçtikten sonra.Benim hareketlerime davranışlarıma bağladı.Dünde artık dayanamadım.Bir arkadasımın msn den konuştum arkadas adına.Benim üzülmemem için dönceğini önceden çok sevdiğini ama şimdi benim yanımda mutsuz olduğunu anlaşamadığını fılan dedi.Bende dayanamadım Tabi içimden ne gelıyosa söyledim haykırdım.Sonuç bitti.Dönceğini sanmıyorum.Böyle karaktersiz olduğunu bilemedim.O kadar farklıydıki.Meğer hepsi aynıymış.Ben kendimi kandırmışım.Gözümde büyütmüşüm.Ben ona sevgi beslerken o benden kaçıyomuş son zamanlarda..Biliyorum bende hep aynı şeyleri yaptım sevmıyosun artık eskisi gibi değilsin diye hep yüzüne vurdum tartışma çıktı.Böyle şeylere dayanamadığını biliyodum ama elimde değildi.Keskelerle dolu oldum artık.Gercekten sevıyorum ama onun umrunda değildir suan belkide..Dayanamıyorum ben aklımdan çıkmıyo.her sabah boş bi güne uyanmış gibi hissediyorum.Gözümden akan yaşlara engel olamıyorum.Keske böyle olmasaydı :gitme:şimdi bu kafamı toplucam bana karısma durumu
seninle birlikte olduktan sonramı ortaya cıktı yoksa cok cok
sonramı anlamadım eger hemen ardından cıktıysa
acıkcası durum vahim dönmesini falan bekleme
canım ve yani kanmayın su duruma erkekler elde edene kadar
sen benimsin der ayrılmam der dibinden ayrılmaz cunku bu kadar karaktersizdirler
ölmek sacma öle bişe düşünme sakın hayatta herseyin bir caresi var busenin sucun deil sen sevmişssin onu inanmıssın bu onun karaktersizligi canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?