Bedelini ödüyorum..

Ya ben bakireyim diyipte gezmicem ki.Şimdi bu duruma aile anlatırsam. ıyi yapmışsın kızım sevdiğin içinmiş bi hataymış olan olmuş.önemli olan ruhunun bakireliği DemezKi.Yani söylememle şehir dışına kaçmam gerekir belki :) ılerde birşey olursa zaten ben bunu söylerim karşımdakine.Saklamam.baska birini düşünmekten çok umut edıyorum herşeyin düzelmesini suan için ..

Sana bu kadar eksi repi kim niye verdi yavrum?:1shok:

Onu her gün görmeye dayanamam.Staj yerlerini bile aynı yaptık.Unutamam..Benden zaman ıstemesi benden vazgeçmesimi yani artık... mafoldumben

yawrumm yarın sölediigi gibi o konuları acma... sakın acizz olma!! birlikte oldunuz die kendini ona adamak zorunda degilsin..öncelikle kendine güven ve kenidini suclu hissetme.. ve ona deki tmm ara werelim ama bu arada normal bi sekilde konusalım yane 24 saat msjlasılmaz ama aksam basınızdan gecen olayları falan normal arkadas gibi konusabilirsiniz sıkbogaz etme ve soru sormaa.. bi süre bööle dewm etsin. su cümleleride sakın kurma== sensiz yasayamam ölürüm.. ben sana aidim baskasını olamam.. nefes alamam ah aglıorum cok özlüyorum fln deme?? sogukkanlı ol; mantıklı düsün..

Sık boğaz etmemeye calışıyorum.Ama geçen süre zarfında bensizliğe alışmasından korkuyorum açıkcası..Kendi halinde birisi.Çok sıkmaya gelmıyo demekki.İnşallah düzelir :çok üzgünüm:

yok yawrum geri cekildigini ve sessizligini görünce endiselencekdir emin ol!! bu sefer o üstüne düsmeye baslar) sen gayet sogukkanlı gün içerisinde nasılsın fln gibi muhabbetler kur içinden sew .. cok sewdiini belli etme!!

daha 5 ay gibi kısa bi sürede neye dayanarak neye güvenerek beraber oldunki lmaz:
beklemekten başka yapıcağın bişey yok çocuğun insaniyetine kalmış

ınş. belli etmiyim.yarın onun sınavı var. Benimde sınıf arkadasım gidicek okuLa..Gördüğünde beni kesin kızıcaktır neden geldin diye.Çünkü hiç istemez öyle okula gitmemi anlam veremem. :) Önemsemıyormuş gibi mi davranıyım dersin ?

yane haytnı onnkine göre uyarlamadıgını görmesi lazımm... önemsemiomus gibi deildee ondan kacmaya bak isdee.. onn bulunduu yerlere gtme... tesadüfler yaratmaya calısmaa.. sanki bugüne kadar aranzda bişe olmamısda kankaymısınz gibi dawran.. konusmaların mrb cnm nasılsın hallettenmi işlerini hade hayırlısı bakalım görüsürz fln gibi olsunn .. bişeler ima etme sakın...

bak sewrken böle dawranmak cok zorr.. sewdigini belli edememek cok zorr.. ama kazanmak için bunları yapman lazım biraz umursamadıgını görsünn ; kendi ayakların üstünde durduunu onsuz yapamicagını kimseye yük olmicagını kendine güvenn oldugunu görsün ozmn gelip sennle ilişkinz hakkında konusmak isticektir.. sende güzel bi dillle senn için ölüyorum falan deilde okdr yasanmıslk war ewet hala sewiorum sennle birlikte olmak tekrar denemek isterim olursa gittigi yere kadar olmassa yolumuza bakarıs falan demen lazmm)

Canım hatırlatmak istediğim başka birşey var sen şimdi ailemle sorun yaşardım oh rahatladım diyorsun ama asıl sorunun başka,bir gün gelip tek tek hesap vereceğiz, hiçbirşey gizli kalmayacak hiçbirşeyi gizlemeyeceğimiz Biri var,hala vaktin varken, hala nefes alabiliyorken lütfen hatanı bi kez daha düşün,..

taktıgını belli ettin :roflol:

hiç gülceğim yoktu sağolasın:lepi:a.s.

goqce arkadaşımızın yorumlarına sonuna kadar katılıyorum. kendini onun yerine koymaya çalış. o sana böyle yapsaydı. biraz kafanı dinlemek istediğinde sen artık benimsin sensiz yaşayamam beni bırakamazsın artık falan deyip sık boğaz etseydi ne hissederdin? yaptığın şeyin yanlış olduğunu düşünmüyorum. ama sonrasında yaşadığın pişmanlık ve panik hali yanlış bence.bunu yaşadığın kişiyi duygusal anlamda sıkıştırman da. sonuçta kendi hayatınla ilgili bir karar vermissin ve uygulamıssın. senin gibi binlerce genç kız bunu yaşıyor. hatta sanırım artık bunu yşamayn yok gibi birşey. bence önemli olan kişinin kendine güven duyması ve yaşadığı heşeyin bilincinde olarak yaşamasıdır. diğer türlü düşünenlere de sonsuz saygım var tabii ki. herşey yoluna girecektir. sen yeterki kendine güven. unutma kadın olsun erkek olsun kimse etrafında panik durumda ve kendini aciz hisseden insanlar görmek istemez.

canım yasadıgın sey yuzunden kendını bu kadar hırpalama..bende aynı seyı yasadım..dogru demıyorum ama kendını bu kadar uzmeye degmez..sen bırını sevmıssın ınanmıssın ve bu olayı yasamıssın..bu herkesın basına gelebılır..namus ıkı bacagının arasında degıldır bunu hıc bır zaman unutma..
dedıgım gıbı bende lıse de yasamıstım..ınandım sevdım..kendı aramızda soz bıle yapmıstık evlenıcektık guya..noldu..ayrıldık..ve ben suan da bıle asla ama asla arkama bakmıyorum..ılerıye bakıyorum..
suan 5 yıldır bırlıkte oldugum bır erkek arkadasım var..bunun mezhebı genıslıkle alakası yok bunun mantıklı dusunmeyle alakası var..kendısı benım neler yasadıgımı bılıyor..ve benım gecmısım onu ılgılendırmedıgı ıcın bu dert yapmıyor..kendı de yasamadı mı sankı?ne kendıme ne aıleme ne de sevgılıme laf getırecek en ufak bır hareketım olmadı bugune kadar..onemlı olan da bu zaten..sende boyle dusunmeye calıs..sevdıgın bır erkekle bırlıkte oldun dıye bu kadar pısman olma..ask bu ıste ınsan ne kadar okumus gormuste olsa gozu gormuyor kulagı duymuyor kafası basmıyor maalesef..
ılerıye bak daima..gecmısın gecmıste kalsın..ayakların yere saglam bassın..bunları hak edecek bır sey yapmadın cunku..

puf ateşle barut yanyana durmaz diye boşuna dememişler sakın ölümü düşünme hata üstüne hata yapma yaşın küçük daha hayatına bak o seni kabul etmezse silersin bu yaptığın dünyanın sonu değil seni olduğun gibi sevecek biri çıkar mutlaka
söylemeden geçemiycem erkeklerin beyinleri tek şeye çalışır istediğini alınca genelde terk eder malesef::::::::::::.((

mezhebi geniş insanlar var tabi bazı kişilerin deyimiyle mantıklı düşünene kişiler varkaydirigubbakcemile3

dogru bır bayan bırıyle bırlıkte oldu mu lafı yapıstırmalı bır erkek bır bayanla bırlıkte oldu mu sırtını sıvazlamalı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…