- Konu Sahibi Karamsar18
-
Ya ben bakireyim diyipte gezmicem ki.Şimdi bu duruma aile anlatırsam. İyi yapmışsın kızım sevdiğin içinmiş bi hataymış olan olmuş.önemli olan ruhunun bakireliği DemezKi.Yani söylememle şehir dışına kaçmam gerekir belki :) İlerde birşey olursa zaten ben bunu söylerim karşımdakine.Saklamam.baska birini düşünmekten çok umut edıyorum herşeyin düzelmesini suan için..
Onu her gün görmeye dayanamam.Staj yerlerini bile aynı yaptık.Unutamam..Benden zaman ıstemesi benden vazgeçmesimi yani artık... mafoldumben
yawrumm yarın sölediigi gibi o konuları acma... sakın acizz olma!! birlikte oldunuz die kendini ona adamak zorunda degilsin..öncelikle kendine güven ve kenidini suclu hissetme.. ve ona deki tmm ara werelim ama bu arada normal bi sekilde konusalım yane 24 saat msjlasılmaz ama aksam basınızdan gecen olayları falan normal arkadas gibi konusabilirsiniz sıkbogaz etme ve soru sormaa.. bi süre bööle dewm etsin. su cümleleride sakın kurma== sensiz yasayamam ölürüm.. ben sana aidim baskasını olamam.. nefes alamam ah aglıorum cok özlüyorum fln deme?? sogukkanlı ol; mantıklı düsün..
Madem sen problem yapmıyorsun,elin klavyeye dokunurken savunur ya da eleştirirdin..
Rep olayını kafaya takan ben olsam hemen kızartırdım hoşuma gitmeyen yorumlarda herkesi..
Neyse canım işe senin beğenmediğim yorumlarınla başlarım,belli mi olur,ben de yakında beğenmediğim yorumlara eksi rep veririm,affet acemiyim bu konuda..
Bu arada ben sana dönerim zemuszemus
İlerde ne yaparım Ben ama..Hemde böyLe birini hangi erkek kabul edebilirki.
mezhebi geniş bir erkek bulursun merak etme
mezhebi geniş insanlar var tabi bazı kişilerin deyimiyle mantıklı düşünene kişiler varkaydirigubbakcemile3
dogru bır bayan bırıyle bırlıkte oldu mu lafı yapıstırmalı bır erkek bır bayanla bırlıkte oldu mu sırtını sıvazlamalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?