bedelli askerlik...

laleaslan

çok şükür oğlum
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
1.497
995
358
eşimle askerliğini yapmadan evlendik şimdi bu bedelli askerlik aklımızı çeliyor.karar veremiyoruz bedelli askerlik yapmalımı sizce???

Olabilir tabi de yaşı tutuyor mu eşinizin

Evliyken eşin askerde olması zor. Siz kendi durumunuzu daha iyi bilirsiniz. Kısa yada uzun dönem olmasına göre değişir. Uzun dönemse zaten maddi anlamda çok mantıklı.

paranız varsa gitsin tabi

Bence de uyuyorsa, bütçeniz varsa gidin.
Evli olanlar için zor çünkü

Eşim 3 sene önce çıkan bedelliye 30 bin ödedi,18 bini çok az buluyor,6 aylık maaşını hesaplasan zaten o parayı bulur,böyle fırsatı kaçırmamak lazım

Eşim 3 sene önce çıkan bedelliye 30 bin ödedi,18 bini çok az buluyor,6 aylık maaşını hesaplasan zaten o parayı bulur,böyle fırsatı kaçırmamak lazım

Aynen biz de üç sene önceki bedelliye 30 bin ödeyenlerdeniz. Bu 18 bin olunca bana da çok uygun geldi.
Bence şöyle bir hesap yapılabilir:
askerlik yapacağı ay × aylık geliri > 18.000 TL kesin bedelli yapmalı,
askerlik yapacağı ay × aylık geliri <18.000 ise konuyu bir kez daha düşünüp yine de bedelliye başvurmalı.

durumunuz müsaitse neden bekliyor ki zaten?

bu fırsatı kaçırıp 1 sene gitmek var, kaldı ki eninde sonunda gidecek yani.

Valla üstelik çokta ucuza bence yaptırın gitsin

benim esim de yararlanacak bedelliden. 3 sene oncekinde nisanliydik, pahali diye yararlanmamisti.. simdi uygun 18 bin diye yararlanacak..

Bizde cok bekledik bedelliyi ama cıkmadı eşim ağustosda askere gitti, Allahtan kısa dönemdi
ama evliyken inanılmaz zor asker beklemek .. durumunuz varsa kaçırmayın
ama şunuda söylemeden gecemicem askerlik olgunlastırıyor iki tarafıda

ikimizde çalşıyoruz kredi çeker öderiz zaten bzde hesap yaptık kirada oturuyoruz ben tek başıma hem eşime para gönderecem hem kendme bakacam kira ödeyecem şmdi çocukda düşünüyoruz eşimin 6 ay yapıpı yapmıcağı belli değil ünv.dha bitmedi

Bu şartlar altında en mantıklısı bedelli yapmak olur o zaman. Sizi tereddüte düşüren nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…