bedelli askerlik...

hanfendi benim amacım anket değildi çevremede sormadan önce burda benim gibi hanımlar varmı ne düşünürler merak ettim beni benim durumumda olanalr anlar sizede Allah kolaylık versin ne diyim sizin seçiminiz mesleğiniz iyi günler.
teşekkürler çıkmaza girdik o yüzden bizim gibi arkdaşlar varmı sormak istedim

Yakın arkadaşımdan bahsettim sayfalar önce. Hukuk mezunu, avukat şu an. Eşimle aynı dönemde bedelliyi reddettiği için komando olmuş 18 ay. 7. Aynda çatışmada vurularak yatalak oldu. Şimdi bacaklarını kullanamıyor, tekerlekli sandalyeye mahkum. Varlıklı bir ailenin çocuğu. Şimdi sorarsanız bedelli yapmadığı için bin pişman.

Bedelini ödeyemeyecek olan kendi hataları ya da seçimleri yüzünden bedelini ödeyemiyordur. 18 bin çok büyük para değil. Bunu ödeyenler de servet içşnde yüzmüyorlar.

Babam özel kuvvetlerde Albay (bordo bereliler ) yıllarca Suriye, Irak ,Afrika, gibi yerlerde çalıştı. Zorunlu askerliğin ülke butcesine oldukça yük olduğunu , askerligin asıl amacinin askeri vesayetin otoritesini göstermek olduğunu söylüyor .gencecik çocukların yillardir dağda olanların karsikarsisina cikarilmasinin kiyim olduğunu söylüyor

ohooo karşıt fikirlere gizli sert tavırlarla yaklaştığınıza göre konunuz eleştirilere kapalı sizede hayatınızdaki seçimlerle mutluluklar der saygıyla çıkarım konudan..

Korkulacak bir şey yok aslında.
Kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez. Fikir sorarsanız saygılı-saygısız onlarca cevap alırsınız.
Olay yasal mı, yasal. Sorun yok o halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…