bedenen aldatılmak mı yoksa manen aldatılmak mı

İkisindede sonuç aynı olur, ancak hangisi canımı daha çok acıtır dersen manen aldatılmak..
Çünkü sizi cinsel anlamda aldatan bir adamı terketseniz perişan olur sizi seviyordur, ancak manen aldatmada sizin onu terketmeniz onu üzmez çünkü birisine aşıktır, gözü ve aklı sürekli ondadır.
Ben açıkcası en çok bundan korkarım, insanın pek elinde olmadan birisine aşık olmasından.

bende sana katılıyorum herikiside şüphesiz çok acıtır ama manen bene biraz daha zor geliyor manen aldatılmada ilişki hiçbir şekilde kurtarılamaz

şimdi bir erkek gidip değişiklik olsun diye başka bir kadınla yatıp kalkıyorsa.ve sadece cinsellikse paylaştıkları tabiki son derece iğrenç ve zor.öte yandan hem cinselliği hemde yaşamlarını paylaşıyorlarsa işin içine duygusallıkta girmişse,bu ilkinden çok daha korkunç ve ümitsiz bir vakadır.işte o zaman bu erkek milleti gelipte niye demezki.ben başkasına aşık oldum.sen yoluna ben yoluma.ama hayır.onlar herşeye birden sahip olcaklar.eşleri olmadan sevgiliyle,sevgili olmada eşle mutlu olamayan bir sürü zavallı erkek var ortalıkta.o zaman kadına kalmış.ya mücadele edecek yada tekmeyi basacak

bende sana katılıyorum herikiside şüphesiz çok acıtır ama manen bene biraz daha zor geliyor manen aldatılmada ilişki hiçbir şekilde kurtarılamaz

Ben katılmıyorum, ikiside boşanma sebebim olur, ancak manen aldatılmak daha çok canımı yakar. Yani neden ilişkiyi kurtarabilmek falan değil.

Ikisindede ayrilirim ama düsündükce bedenen aldatilmak daha zordur gibi geliyor.
Cünkü insan baskasina asik olursa bile bilerek yani karar vererek asik olmuyor ya. Yani kimse "Ben simdi bu kisiye asik olucam" demiyor.
Ama bedenen aldatmada karari vermek aldatan kisinin elinde. Ister aldatir ister aldatmaz.
O yüzden bedenen aldatmak daha kötü diye düsünüyorum...

ıkısıde aynı oranda kotu ve kabul edılemez bence.ben her ıkı durumdada eskı halıme donemem

Bence aldatilmanin $IKLARI olmaz,aldatma aldatmadir,bu eylemi ister yatarak gerceklestirsin,ister manevi olarak gerceklestirsin.Ikisinin sonucuda ayni yere geliyor.
Ikiside kötü duygular yasatiyor kisilere..Birde bu aldatma isi sadece 2 cümle ile sinirli degil...Erkekler eslerini günde 100 defa gözleri ile aldatiyor:jeyyar:

ikisi de kötü tabiki ama bana nedense bedenen aldatılmak daha içler acısı geliyor.

aşk, önüne geçilemez bir duygudur.
evlisiniz, uzun yıllar geçmiş artık bazı şeyler monotonlaşmış diyelim.
karı-koca arasındaki ilişki artık alışkanlığa dönüşmüşse ve bir taraf ben başkasına aşık oldum diye eşinin karşısına gelirse; tamam çok feci bir durum ama
napalım aramızdaki aşk bitmiş, adam açıksözlülükle gelmiş, sen yoluma ben yoluma derim.
üzülürüm belki kahrolurum ama ayrılırım.:1no2:

ama bana gelip de derse ki; ya ben seni seviyorum ama şeytana uydum başka biriyle birlikte oldum
bu beni daha çok yaralar.
çünkü benim nefsim kocama aşıkken başkasına çalışmaz.
çünkü benim midem, başkasının yatağından çıkıp gelen ve seni seviyorum ama şeytana uydum diyen birini kaldıramaz.:kızgın:

ben böyle düşünüyorum..:delphin:

NOKTASI VİRGÜLÜNE KADAR BACIMA KATILIYORUM :delphin:

Back
X