- 14 Eylül 2014
- 703
- 306
- 103
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Benim ailem farklı şehirde yaşıyor maalesefBukadar yılda hala ailemle diyosa sende de hata var.
Senin ailen yok mu ? Arkadaşların eşinin arkadaşları yok mu ?
Annem dediğinde ahh doğru diyosın diyip kendi anneni davet et onlara gidin hadi bekliyolar de.
Huzursuzluk çıkar kv sağdaki masaya mı oturmak istedi sen soldakini iste
Çocukta var onu bahane et.
Sen gitme mesela onlar buluşsun sen çocuğunuda al alışverişe git.
Eşin ailesine garcayıp senden kısıyısa sen daha çok harcıycaksın
Benim ailem farklı şehirde yaşıyor maalesef
Mrb arkadaşlar. Eşimle 4yıllık evliyiz eşim her şeyi ailesiyle birlikte yapmak istiyor tatile giderken bi yere gezmeye giderken alt tarafı bi parka giderken bile onları çağırıyor. Onlar da hemen geliyor . Ne var bunda gelecekler tabi diyenler olacak okey ama bana karşı çok yanlışları oldu ve kp bile en ufak şeyde bana laf sokuyor böyle olunca ben de onlarla niye gidip stres olayım. Kv desem ayrı bi sorun.ben ailemin yanına gitmiştim .hemen eşim de annesi babasıyla tatile gitti benle gelmedi. Benim baZı harcamalarıma bazen mırın kırın yapan eşim ailesi ne isterse hemen alıyor hatta sanki iki ev geçindiriyoruz. Ama onlar çocuğumun sünnetinde bile bi kırık iğne almadılar. Çok uzun oldu k bkmyn. Hep bana hep bana istiyorlar.
eşiniz aile oldugunu yeni bir yuva kurdugunu idrak edememiş, aynı şekilde ona eşlik eden anne babasında da suç var.tatile gitmeye okey diyecekleri yerde, oğlum karınla git karının yanında ol demeleri gerekli.Mrb arkadaşlar. Eşimle 4yıllık evliyiz eşim her şeyi ailesiyle birlikte yapmak istiyor tatile giderken bi yere gezmeye giderken alt tarafı bi parka giderken bile onları çağırıyor. Onlar da hemen geliyor . Ne var bunda gelecekler tabi diyenler olacak okey ama bana karşı çok yanlışları oldu ve kp bile en ufak şeyde bana laf sokuyor böyle olunca ben de onlarla niye gidip stres olayım. Kv desem ayrı bi sorun.ben ailemin yanına gitmiştim .hemen eşim de annesi babasıyla tatile gitti benle gelmedi. Benim baZı harcamalarıma bazen mırın kırın yapan eşim ailesi ne isterse hemen alıyor hatta sanki iki ev geçindiriyoruz. Ama onlar çocuğumun sünnetinde bile bi kırık iğne almadılar. Çok uzun oldu k bkmyn. Hep bana hep bana istiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?