Bedeni evde ruhu ailesinde hala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ogungelecek

Hepimiz insanız
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
703
306
103
Mrb arkadaşlar. Eşimle 4yıllık evliyiz eşim her şeyi ailesiyle birlikte yapmak istiyor tatile giderken bi yere gezmeye giderken alt tarafı bi parka giderken bile onları çağırıyor. Onlar da hemen geliyor . Ne var bunda gelecekler tabi diyenler olacak okey ama bana karşı çok yanlışları oldu ve kp bile en ufak şeyde bana laf sokuyor böyle olunca ben de onlarla niye gidip stres olayım. Kv desem ayrı bi sorun.ben ailemin yanına gitmiştim .hemen eşim de annesi babasıyla tatile gitti benle gelmedi. Benim baZı harcamalarıma bazen mırın kırın yapan eşim ailesi ne isterse hemen alıyor hatta sanki iki ev geçindiriyoruz. Ama onlar çocuğumun sünnetinde bile bi kırık iğne almadılar. Çok uzun oldu k bkmyn. Hep bana hep bana istiyorlar.

ailesiyle aranin kotu olmasina gerek yok esinin bu yaptigini anormal bulman icin. resmen ana kuzusu. evlenmis kopamamis hatta farknda degil artk senle aile oldugunun. zaman ve sabir tek cozum bu vakalar icin. kendnden uzaklastirdign her an ailesine yaklastrcksn. evet bunla ugrasmak zorunda da degilsin tabi. ama bosanmak gibi fikrin yoksa cozum bu

Bedeninide anasının evine yollayın o zaman. Bu şekilde evli olmanın bir anlamı yok bana göre. Herkes bir durup düşünse keşke ben niye evleniyorum diye. Gerçi toplumun buyuk bir kısmı çocuk yapmak için evlenıyor ve evlılıgın anlamıda çocuk. Ne diyeyim bilemedim ki şimdi.

Ne var bunda diyenler, emin olun kendi de o şekilde gezenler ve bunu talep eden kayınvalideler olacaktır.
Elbet arada sırada beraber bir yerlere gidelir, özel gün vs olur ama eşiniz sizinle aile olamamış bence.
Bunca yıl geçtikten sonra da olacağa benzemiyor.
Beraber gezmekten çok hoşlanmıyorsa, evlenmeyecekti.
Bekarken eve uğramazlar, evlenince ailelerin evinden çıkmazlar.
Ne yaman çelişki bu!

Bukadar yılda hala ailemle diyosa sende de hata var.

Senin ailen yok mu ? Arkadaşların eşinin arkadaşları yok mu ?

Annem dediğinde ahh doğru diyosın diyip kendi anneni davet et onlara gidin hadi bekliyolar de.

Huzursuzluk çıkar kv sağdaki masaya mı oturmak istedi sen soldakini iste

Çocukta var onu bahane et.

Sen gitme mesela onlar buluşsun sen çocuğunuda al alışverişe git.

Eşin ailesine garcayıp senden kısıyısa sen daha çok harcıycaksın

Sık görüşmek iyi ama devamlı olması biraz sorun olur neticede siz de çekirdek bir ailesiniz artık. Sizin istejlerinizi gözardı etmemeli eşiniz. Siz de onun ailesisiniz

Benim ailem farklı şehirde yaşıyor maalesef

Diyelim ki plan yaptık ailesi o gün başka bi şey yapıyorsa hemen bizim plandan vazgeçiyor. Bi gün yolda karşılaştık gideceğimiz yerden vazgeçti

Eşinle konuştun mu? Bu çok büyük bir sorun. Ne münasebet sürekli onlarla gezmeniz, birlikte olmanız.

İstemediğimi söyleyince kızıyor bana sorunlu muamelesi yapıyor ailemi istemiyorsun diyor. Ne var sanki gelseler hep beraber olsak omlarında başka kimsesi yok diyor. Sen niye böylesin diye beni suçluyor sanki istememen hata gibi

Yollayin anasinin evine,almayin kapidan iceri
Niye cekiyorsunuz ki sutoglani

ne var bunda diyemeyeceğim çünkü eşiniz abartmış işi.ara sıra aileyle de hep beraber yapılır ama zırt pırt herşey aileyle olunmaz her yere cümbür cemaat gidilmez.eşiniz sizinle bir aile kurduğunun farkında değil her halde.kv kp ile aranız çok da iyi olsa birbirinizi çok çok seviyor da olsanız her yer birlikte gidilmez.çekirdek aileyle vakit geçirmeye de insanın ihtiyacı var.

Bu durumu da aman canımmmmmm ne var bunda diyecek varsa << böyle bakakalırım onlara. Eşiniz bence sizinle evlenip sadece bi çocuk sahibi olmak için birliktelik kurmuş. Yoksa ailesinden hiç kopmak istememiş. Ruhu gibi bedenini de ailesine postalayın bence tek çözüm bu gibi

eşiniz aile oldugunu yeni bir yuva kurdugunu idrak edememiş, aynı şekilde ona eşlik eden anne babasında da suç var.tatile gitmeye okey diyecekleri yerde, oğlum karınla git karının yanında ol demeleri gerekli.
ailesi için birsey aldıgında ( sürekli oluyorsa bu durum)
oğlum paranı harcama , ailen için harca ya da birikim yapın demeli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…