Yaşınız kaç öncelikle?bu yaşımda artan
22Yaşınız kaç öncelikle?
Bu yaşta kadınsı olunmaz zaten. Neden böyle bir istek?
Hayır, bu bir istek değil ki zaten kendimi erkek vücuduna girmiş gibi kıvrımsız hissediyorum. Bu benim için özgüven kırıyor. Ve nasıl bu durumu sevebilirim ya da aşabilirim ben bunu soruyorum. Belki takmadım ama annem tarafından gelen hep bir eleştiri oldu fiziğime karşı. Ve ben sevemedim. görmek istemedim.Bu yaşta kadınsı olunmaz zaten. Neden böyle bir istek?
Aslında öyle yapmayı çok sonradan düşündümDiger konu da bu konu da bir kac cümlelik. Söyle kendinizi toparlayip tek bir konuda genel derdinizi anlatsanız?
Evet üstte de belirttiğim gibi özgüven problemi bu. Sizin de söylediğiniz gibi özgüveniniz kirilmis. Yoksa eminim ki hiçbir şey yoktur bedeninizde. Selülit vs herkeste olan şeyler, mankenlerde bile. Eğer daha iyi hissetmek isterseniz spor da yapın. Hiçbir şey çözümsüz değil. ama mühim olan özgüveni geliştirmek, kendini her halinle sevebilmek. İşte o zaman gerçekten iyi hissedersiniz, her anlamdaHayır, bu bir istek değil ki zaten kendimi erkek vücuduna girmiş gibi kıvrımsız hissediyorum. Bu benim için özgüven kırıyor. Ve nasıl bu durumu sevebilirim ya da aşabilirim ben bunu soruyorum. Belki takmadım ama annem tarafından gelen hep bir eleştiri oldu fiziğime karşı. Ve ben sevemedim. görmek istemedim.
Bunu nasıl başarabilirim bilmiyorum çünkü her kadından kendine güvenmeyen özgüvensiz kelimeleri illaki hep duyarız. Beden olumlamalara çalıştım, bilinçaltına ama bendeki bu durumlar düzelmiyor. Çevremde özellikle annemin beğendiği fizik yapılarıyla istemeden kendimi hep kıyaslıyorum.Evet üstte de belirttiğim gibi özgüven problemi bu. Sizin de söylediğiniz gibi özgüveniniz kirilmis. Yoksa eminim ki hiçbir şey yoktur bedeninizde. Selülit vs herkeste olan şeyler, mankenlerde bile. Eğer daha iyi hissetmek isterseniz spor da yapın. Hiçbir şey çözümsüz değil. ama mühim olan özgüveni geliştirmek, kendini her halinle sevebilmek. İşte o zaman gerçekten iyi hissedersiniz, her anlamda
Öncelikle şunu telkin edin hep kendinize. Anneniz değil sizin ne düşündüğünüz önemli. Siz kendinizi sevdikten sonra tüm dünya sizi begenmese kaç yazar. Özgüvenli ilgili videoları izleyin YouTube'dan tavsiye ederim. Beyhan BudakBunu nasıl başarabilirim bilmiyorum çünkü her kadından kendine güvenmeyen özgüvensiz kelimeleri illaki hep duyarız. Beden olumlamalara çalıştım, bilinçaltına ama bendeki bu durumlar düzelmiyor. Çevremde özellikle annemin beğendiği fizik yapılarıyla istemeden kendimi hep kıyaslıyorum.
Yaş kaç ? spor ve sağlıklı beslenme ile istediğiniz bedene kavusabilirsiniz.Boy ve kilom normal 61 kiloyum şu an, ama kendimi kadınsı bulmuyorum. bu yaşımda artan yırtıklarım, selülitlerim ile ne yapıcam bilmiyorum. Ne giysem yakıştıramıyorum, her zaman önemli olan iç güzellik derim ama dış güzellikte psikoloji için çok önemliymiş anlıyorum ... Bu yaşıma kadar ne etek giydim ne şort ne askulı... kendimle nasıl barışabilirim bilmiyorum.
Sorun burada annemiz bizi beğendiği kadar kendimizi beğeniyoruz işte. Ebeveynin yaptığı eleştiri özgüvensizliğin en büyük nedeni. Sen de muhtemel kendini beğenmek değil annenin seni beğenmesini istiyorsun.Çevremde özellikle annemin beğendiği fizik yapılarıyla istemeden kendimi hep kıyaslıyorum.
Ben de cok kilo aldim bi anda veremiyorum, diyette yapasim glmiyor offf öyle işte:/Boy ve kilom normal 61 kiloyum şu an, ama kendimi kadınsı bulmuyorum. bu yaşımda artan yırtıklarım, selülitlerim ile ne yapıcam bilmiyorum. Ne giysem yakıştıramıyorum, her zaman önemli olan iç güzellik derim ama dış güzellikte psikoloji için çok önemliymiş anlıyorum ... Bu yaşıma kadar ne etek giydim ne şort ne askulı... kendimle nasıl barışabilirim bilmiyorum.
Ancak seni görebilirsek objektif bir yorum yapabiliriz...Boy ve kilom normal 61 kiloyum şu an, ama kendimi kadınsı bulmuyorum. bu yaşımda artan yırtıklarım, selülitlerim ile ne yapıcam bilmiyorum. Ne giysem yakıştıramıyorum, her zaman önemli olan iç güzellik derim ama dış güzellikte psikoloji için çok önemliymiş anlıyorum ... Bu yaşıma kadar ne etek giydim ne şort ne askulı... kendimle nasıl barışabilirim bilmiyorum.
Boy ve kilom normal 61 kiloyum şu an, ama kendimi kadınsı bulmuyorum. bu yaşımda artan yırtıklarım, selülitlerim ile ne yapıcam bilmiyorum. Ne giysem yakıştıramıyorum, her zaman önemli olan iç güzellik derim ama dış güzellikte psikoloji için çok önemliymiş anlıyorum ... Bu yaşıma kadar ne etek giydim ne şort ne askulı... kendimle nasıl barışabilirim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?