Beetlee' nin diyet günlüğü.

Beetlee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
3.466
15
0
İzmir
dün başladım aslında ama bugün yediklerimi yazayım. bu arada kilocuğum 66 hedefimde 55 yaza kadar inşallahhhh... bugün kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği, çok çok az peynir kibrit kutusu kadar değil daha küçük, salatalık, domates, az yağda yapılmış yumurta. ara öğünde yarım muz. öğlen 2 dilim kepek ekmeğinden peynirli tost, çay. akşamda mercimek çorbası içicem 1 kase. saat 9 gibi de 1 armut yemeyi planlıyorum.

biraz önce bi kase mercimek yemeğimi yedim. şimdide soğan suyumu içicem. sonra başka bişi yemek yok. şöyle bir durumum var gece geç yatıp yani saat 4 gibi yatıp öğlen 12 de kalkıyorum. umarım bu kilo vermemi zorlaştırmaz :(

başladım canım malum yaz geliyor zayıflamam lazım umarım senin gibi başarabilirim :3:

benimde 3 kilom var bu ara bir rehavet çöktü spor yapamıyorum öle yatıyorum evde işe başlayacağım inşş işteykende sürekli tıkınıyorum .60 lardan düştüm şimdi 3 kiloyu veremiyorum .verdikçe şevkin gelir hafifledikçe kendini süper hissediyorsun .

merhaba günlük; bu sabah tartıldım 1 kilo eksik çıktım sanırım şişkinliğim gitmiş 2 günde. yine de sevindim. bugün itibariyle 65 kiloyum. itiraf edeyim dün akşam çayın yanında kaçamak yaptım 2 parçacık çikolata yedim:17: bugün kahvaltıda annemin yaptığı bazlama tarzı ekmeğin yarısını yedim. yuvarlak ve büyük bir ekmek değil bazlama. yanında bol domates, salatalık, maydanoz, tere yedim. yine çok çok az peynir ve çay. birazdan da soğan suyumu içicem. kondisyon bisikleti arayışındayım. uygun fiyata bulursam alıcam 1 tane. ve her gün 1 saatlik düzenli olarak sporumu yapıcam. 2 gündür 1 saat yürüyorum. ama annemle yürüdüğüm için yavaş yavaş maalesef. bana bir kondisyon bisikleti lazımmmmmm :) yaza kadar 55 olmam lazıımmmmm.

bugün kahvaltıda yine 2 dilim kepek ekmeği biraz peynir maydonoz domates salatalık yedim. çay içtim. şeker kullanmıyorum zaten. ara öğünde kaçamak yapıp dondurma yedim bir külah çok seviyorum dondurmayı. öğlende yine 2 kepek ekmeğin arasına peynir koydum yanında yeşil zeytin ve çayla birlikte yedim. akşamda 3 köfte bol salata 2 kaşık pirinç pilavı yedim. şimdide soğan suyumu içiyorum. hedefime ulaşıcammm günlükk

Kız sende mi diyettesin , Hadi kolay gelsin madem ne diyeyim :) .
Ben genelde zayıflamak istediğimde sadece akşam öğünlerimden kısarım sadece , ve etkisini epey görürüm .
Denersen eğer :)

Kız sende mi diyettesin , Hadi kolay gelsin madem ne diyeyim :) .
Ben genelde zayıflamak istediğimde sadece akşam öğünlerimden kısarım sadece , ve etkisini epey görürüm .
Denersen eğer :)

evet canım sağolasın :) 65 kiloyum ya kışın çok kilo aldım bikinimi giyince göbeğimi içime çekmek istemiyorum :1::1: kondisyon bisikletide aldım. hergün 500 kalorilik sporumu yapıyorum. yediklerime de dikkat ediyorum bakalım verebilecekmiyim. gece gec yatıp geç kalkıyorum maaalesef erken yatamayan biriyim tek korkum bunun kilo vermemi etkilemesi. tam 8 saat uyuyorum ama geç yatıp geç kalkıyorum işte. canım benim metabolizmam yavaş biraz o yüzden bütün öğünlerden kısmam gerekiyor. keşke hızlı bi metabolizmaya sahip olsaydım da yiyip yiyip kilo almasaydım:1::1::1::1:

7 yıldır aynı kiiloda olmamım sebebi ;

her 10 dkada bir su içmem
az ve sık yemem
sebze ve balığı çok sevmem

bunları ben diyet olsun diye yapmıyorum en çok yediklerim yani özenle birşey yok
doktor hep diyor metabolizman hızlı oda yeşil yapraklılardan oluyormuş snaırım
tavsiye ederim

evet canım sağolasın :) 65 kiloyum ya kışın çok kilo aldım bikinimi giyince göbeğimi içime çekmek istemiyorum :1::1: kondisyon bisikletide aldım. hergün 500 kalorilik sporumu yapıyorum. yediklerime de dikkat ediyorum bakalım verebilecekmiyim. gece gec yatıp geç kalkıyorum maaalesef erken yatamayan biriyim tek korkum bunun kilo vermemi etkilemesi. tam 8 saat uyuyorum ama geç yatıp geç kalkıyorum işte. canım benim metabolizmam yavaş biraz o yüzden bütün öğünlerden kısmam gerekiyor. keşke hızlı bi metabolizmaya sahip olsaydım da yiyip yiyip kilo almasaydım:1::1::1::1:
Anladımm , inşallah verirsin hepsini canım.
Hedef kilon kaç ? Birde boyun ? .
Boydan göze çarpmaz pek öyle bi durumun varsa çokta sıkma kendini derim.

Son düzenleme:
canım boyum 165 kilomda 65 :1: etim sıkı allahtan göstermiyorum.kemiklerimde iri. hedefim 55 kg yaza kadar inşallah 55 olabilirim.

bugün 1100 kalorilik yiyecek tükettim kızlar hesapladım 500 kaloride sporda harcadım. eliptik bisikletim var.onda dinlene dinlene 500 kalori yaktım. sizce nasıl?

merhaba günlük. bayaadır yazmıyodum sana. önce 3 kg vermiştim yaptığım diyet ve sporla. 3 kg de kalmıştım ve bi süre verememiştim. bu sabah tartıldığım da 1 kg daha gitmiş ve şuan 62 kiloyum:16::16::8::36::36: çok mutluyum hedefime 7 kg kaldı. inşallah herkes istediği kiloya ulaşırrrr.

Back
X