Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Begendigim, Farkli Ev Dekorasyonlari

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
#gallery .info { color: rgb(255, 255, 255) ! important; font-size: 12px ! important; padding: 10px 15px ! important; }

Evet cok ferah (tipki benim evim gibi).. resimleri görünce aklima ilk IKEA geldi.. ordaki mobilyalara benziyor dogrusu, ikea tarzi dösenmis bir ev bence :)

Evet cok ferah (tipki benim evim gibi).. resimleri görünce aklima ilk IKEA geldi.. ordaki mobilyalara benziyor dogrusu, ikea tarzi dösenmis bir ev bence :)

Iskandinav Tarzi bi ev, IKEAda iskandinav bi marka oldugu icin akliniza ilk IKEAnin gelmesi cok normal :)
Bu tarzi yayginlastiran IKEAdir zaten

Ceydacim harikasin, bayiliyorum böyle renga renk sicacik evlere

Iskandinav Tarzi bi ev, IKEAda iskandinav bi marka oldugu icin akliniza ilk IKEAnin gelmesi cok normal :)
Bu tarzi yayginlastiran IKEAdir zaten

Ceydacim harikasin, bayiliyorum böyle renga renk sicacik evlere

evlerin salonları vs genelde klasik döşeniyor canım, en azından evin 1 odası hareketli, canlı, rengarenk olmalı

evlerin salonları vs genelde klasik döşeniyor canım, en azından evin 1 odası hareketli, canlı, rengarenk olmalı

bende ayni düsüncedeyim. Öyle asiri renkli olmasi taraftari degilim ama diger odalar kadar "agir" olmamali bence.

Benim evim Gri ve Mavi olacak insallah. Mobilyalar beyaz. Oturma odamida sana gösterdigim resim seklinde istiyorum ayyyyy cabuk gelsin o günler

canım gri ile maviyi mi kombine edeceksin yoksa turkuaz mı :44:

tasvir ettiğin kadarıyla çook sevimli ve şık bir evin olacak canım inş.

evet evet hemencik gelsin o günler

canım gri ile maviyi mi kombine edeceksin yoksa turkuaz mı :44:

tasvir ettiğin kadarıyla çook sevimli ve şık bir evin olacak canım inş.

evet evet hemencik gelsin o günler

evet turkuaz canim :) cok canli güzel bi renk secicem, grinin üzerine harika duruyor. mesela

''ThirtyFouR'' pardon arkadasım zaten kendisi mimar mıs ya. ben alıntı diye düsünmüstüm. oldukca basarılı cizimler. tebrik ediyorum. benim topigimede göz atıp bi yorum yapar mısın rica etsem bide uzman görüsü olsun:78: topigim ...... evim için önerilerinizz....... tesekkürler simdiden. bu topigi acan arkadasa da tesekkürler enfes olmuss. keske daha önce acsaydın belki bende evi kurtarırdım

merhaba tatlim, cizimler bana ait degil
slowak bi ic mimar ekibinin cizimleri
Neopolis - interior design

hangi programi kullandiklarini bilmiyorum.
oturma odana baktim, arkadaslar söylenmesi gerekenleri söylemisler zaten.
Keske en basindan bu kadar koyu olmayan ve birbirine uyumlu renkler secseymisin.
Odanin cok soguk ve durgun bi havasi var, bunu aksesuar ve resimlerle biraz yumsatabilirsin.

Ceydaciim. son resim cikmamis tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…