- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
- Konu Sahibi ThirtyFouR
-
Evet cok ferah (tipki benim evim gibi).. resimleri görünce aklima ilk IKEA geldi.. ordaki mobilyalara benziyor dogrusu, ikea tarzi dösenmis bir ev bence :)
Iskandinav Tarzi bi ev, IKEAda iskandinav bi marka oldugu icin akliniza ilk IKEAnin gelmesi cok normal :)
Bu tarzi yayginlastiran IKEAdir zaten
Ceydacim harikasin, bayiliyorum böyle renga renk sicacik evlere
evlerin salonları vs genelde klasik döşeniyor canım, en azından evin 1 odası hareketli, canlı, rengarenk olmalı
bende ayni düsüncedeyim. Öyle asiri renkli olmasi taraftari degilim ama diger odalar kadar "agir" olmamali bence.
Benim evim Gri ve Mavi olacak insallah. Mobilyalar beyaz. Oturma odamida sana gösterdigim resim seklinde istiyorumayyyyy cabuk gelsin o günler
canım gri ile maviyi mi kombine edeceksin yoksa turkuaz mı :44:
tasvir ettiğin kadarıyla çook sevimli ve şık bir evin olacak canım inş.
evet evet hemencik gelsin o günler
''ThirtyFouR'' pardon arkadasım zaten kendisi mimar mıs ya. ben alıntı diye düsünmüstüm. oldukca basarılı cizimler. tebrik ediyorum. benim topigimede göz atıp bi yorum yapar mısın rica etsem bide uzman görüsü olsun:78: topigim ...... evim için önerilerinizz....... tesekkürler simdiden. bu topigi acan arkadasa da tesekkürler enfes olmuss. keske daha önce acsaydın belki bende evi kurtarırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?