Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Begendigim, Farkli Ev Dekorasyonlari

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Thirtyfour merhaba,

Bu sitede pek eski sayılmam, dolayısıyla siteyi yeni yeni keşfediyorum..senin -izin verirsen sen demeyi uygun buldum- topiğini de bugün keşfettim.

Herbir sayfaya, her eklediğin fotoğrafa -tabii diğer arkadaşların da eklediği fotoğraflara- tek tek baktım, hepsi çok güzel, emeğinize sağlık.

İç mimari benim inanılmaz ilgimi çekiyor, çok ta keyif alarak takip ediyorum, hatta HomeArt abonesiyim, her ay da Instyle Home'u ayrıca evden eksik etmiyorum, beğendiğim sayfaları kesip bir klasörde arşiv yapıyorum...sizin bu eklediğiniz fotoğrafları görünce, aynı ilgi alanlarına sahip kişiler görmek beni sevindirdi :)

Benim beğenim genelde İngilizlerin country dedikleri, Fransızların ise Provençale diye tabir ettikleri tarz...klasik ve çok az modernin karışımı eklektik tarzı da severim...tamamıyla modern ise hiç bana göre değil :)

Bundan sonra topiğinizin sıkı takipçisiyim

Tekrar ellerinize,emeğinize,düşüncenize sağlık.

Sevgiler

Merhaba, biz de seninle birlikte olmaktan mutluluk duyacağız emin ol mesajının muhatabı ben değilim ama yine de birkaç kelime de ben yazmak istedim Açıkçası ben dekorasyona yeni ev aldıktan sonra ilgi duymaya başladım. Bazen içinden çıkılmaz bir hal alabiliyor olsa da çok keyifli bir uğraş

ben bu güzel yorumu nasil görmemisim. öncelikle gec cevap yazdigim icin kusura bakmayin, gercekten gözümden kacmis. son günlerde basligimi biraz ihmal ettigimden olsa gerek.
Ic Mimari, Dis Mimari Siteleri, Degileri benim saatlerce hic sIKILmadan vakit gecerebilecegim seyler.
Degilerden resimleri kesip arsivlemek huyu bendede var, belki 12-13 yasimda baslamisimdir bunu yapmaya. O zamandan belliymis böyle olacagim.
O arsivinize göz atmayi gercekten cok isterdim.

Kesfettiginiz begendiginiz resimleri burda paylasirsaniz cok sevinirim, ceydacimla birlikte tam bir Ic mimari basligi olusturmus oluruz.

Ben bu aralar daha cok Ceyiz icin arastirmalarda bulundugumdan dekorasyonu ihmal ettim,
evimi düzmeme yakin basligi bombardimana tutarim yine

Yorumunuz beni gercekten cok mutlu etti, saolun

öyle gercekten, ben bazen cok kaptiriyorum kendimi. saatlerce websitelerinde dolastigimi bilirim.
resimlere bakip ilham almak hayal kurmak cok güzel

çok gzller cnm 4. resimdeki pembe dinlenme koltugu ve tüylü halılara bayılıyorum.bnmde dekorasyona merakım var hatta iç mimarlık okuycam.. paylaşımlarını begendm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…