- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
sade ve şıkmış fikriniz güzel renkli aksesuarlarla patlar.güle güle kullanın.
Bu renkler çok kullanışlı oluyor kir göstermiyor ama kumaşına dikkat et bazıları süet gibi oluyor zamanla sildikçe oturdukça soyulma yapıyor
teşekkür ederim cnm inş istediğim gibi olur
inşallah evini yerleştirdiğinde de resimlerini koyarsın da tamamlanmış halini de görürüz.
kızlar bugün nişanlımla baya bi çeyiz alışverişi yaptık bu arada mobilyalara da baktık beğendiğimiz koltuk takımını çok büyük ihtimalle "inş allah nasip ederse " haftaya almaya gideceğiz (dua edin bi engel çıkmasın)
işte beğendiğim takım kızlar yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 596395
Eki Görüntüle 596396 Eki Görüntüle 596397 Eki Görüntüle 596398
eğer bu takımı alırsam renkli kırlentlerle,perde ve halıyla güzel bir şekilde kombinlemeyi düşünüyorum kızlar country tarzına yakın bişiler yapıcam
cnm mobilyalar çok güzel zevkimiz seninle aynı berjerlerini istersen çiçekli kumaşlarla kaplatabilirsin tabi alacağın yerde kumaş seçenekleri varsa sonra aynı kumaştan kırlentler koyarsın çok güzel olur allah içine sindirsin cnm
Hayırlı olsun inşallah canım. İstediğin her tarzda salona uydurabileceğin bir takım. Benim naçizane önerim büyük koltuklardan birini yatak haline getirilecek şekilde yaptırman. Misafir gelir gider yatak hep lazım olur derler
Süpersin o zaman ya güzel günlerde kullan :)teşekkür ederim cnm. iki büyük koltukta yatak olabiliyor cnm bende özellikle ona dikkat ediyorum
kızlar bugün nişanlımla baya bi çeyiz alışverişi yaptık bu arada mobilyalara da baktık beğendiğimiz koltuk takımını çok büyük ihtimalle "inş allah nasip ederse " haftaya almaya gideceğiz (dua edin bi engel çıkmasın)
işte beğendiğim takım kızlar yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 596395
Eki Görüntüle 596396 Eki Görüntüle 596397 Eki Görüntüle 596398
eğer bu takımı alırsam renkli kırlentlerle,perde ve halıyla güzel bir şekilde kombinlemeyi düşünüyorum kızlar country tarzına yakın bişiler yapıcam
canımm çok güzel rabbim agız tadı ile oturmayı nasip etsin....bende resim yüklemek istiyorum ama nasıl oluyor yapamadım... resmi direk google dan buraya yükleme sansım varmı yoksa önce google dan bilgisayara indirip sonra mı buraya yükleyecegim
çok beğendim. berjerleri renklendirebilirsin.
çok saolun kızlar sizden başka beğenen olmadı galiba ama ben çok beğendim koltuklarımı açık pembe yaptırmaya karar verdim tabi mobilyacıda istediğim renk kumaş varsa yaptıracağım tekli koltuklarıda desenli yaptırmayı düşünüyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?