Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu beğendiğim mobilyalar

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Aqua'ma katılıyorum. Koltukların modelini çok beğendim, tatlı ve açık bi pembeyle çok hoş olacaktır

Allah gönlünüze göre versin canımmm...

dua edinde istediğim renkte kumaş olsun kızlar fabrikasının show roomuna gidecez ordan beğeneceğiz mobilyaları bakalım bu olmazsa modelini ve rengini beğendiğim başka bir mobilyada olabilir.bu arada cmtsi günü ev bakmayada gideceğiz bir kaç yerde varmış saolsun akrabalarımız haber vermeye başladı olmadı eve göre mobilya beyeneceğim artık

Kuzum zaten eve göre beğenmen gerekmez mi? :26: Bence once evi belirleyin ondan sonra mobilyalarınıza kesin karar verin.. Tabi evli biri konuda yorum yaparsa daha iyi olur ama.. Biz de nişanlımla mobilyalara bakıyoruz suan fikir olması için ama ev olmadan mobilya almayız.

Düğün ne zaman bu arada tatlım? :123:

cnm valla mobilyalar için sabırsızlanıyorum o nedenle önce mobilyalara baktık hep nişanlımla kıyamam o da kıramıyor beni şurda şöyle bir model var diyorum iş çıkışı hemen oraya gidiyoruz haklısın aslında ama kiracı olacaz eşyalarımızı ilk evimize göre alıcaz ama sonra taşınırsak eşyalara göre ev bakacaz galiba

cnm mayıs sonu haziran başı gibi istiyoruz ama düğün yapacak yer bulamadık daha biraz geç kaldık galiba hiç olmadı nikah yapacaz artık cnmcım

Kuzum bence kiracı da olsan kira tutacağın eve göre al eşyalarını, yine sen bilirsin tabii

Hayırlısı olsun tatlım inşallah bizim de mayıs sonu olucaak:123:

Ben çok beğendim cnm inşallah evinde güle güle kullan. Pembe de gider bu modele çok güzel olur

mobilyanı ben de çok beğendim benim sevdiğim tarz.. Acaba nerden aldın mobilyanı?? Hangi marka onu merak ettim..

çok güsell güle güle kullan

Gamzecim ben daha yeni görüyorum konunu çok beğendim çok rahat country uygulayabileceğin çok şık bir takım Allah nasip etsin sana bu takımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…