Begenilmedim :(

internetten 6 ay once tanistigim bir adamla is dolayisiyla buraya geldiginde bir cay icelim birbirimizi canli gorrlim dedik.Sanirim beni begenmedi oyle hissettim ve ayrildim ama haksizlikmi ettim adama psikolojik sorunlarmi yasiyorum bu anlamda lutfen yardimci olun fikirlerinize ihtiyacim var....O hala gorusmek istedigini soyluyor

Siz yanlış anlamışsınız, görüşün bence. İstemese ısrar etmezdi ne iyi işte mutlu olsana :)

Konunun en son durumu ne bilmiyorum ama adam büyük bir ihtimalle sizin onu beğenmediğinizi ve bunu beğenilmemeyi bahane olarak kullandığınızı düşünmüştür :)

Belki adam utangaç falan
Bana iltifat edip aramamıştı biri yani
Bu iltifat olayına takılma derim

internetten 6 ay once tanistigim bir adamla is dolayisiyla buraya geldiginde bir cay icelim birbirimizi canli gorrlim dedik.Sanirim beni begenmedi oyle hissettim ve ayrildim ama haksizlikmi ettim adama psikolojik sorunlarmi yasiyorum bu anlamda lutfen yardimci olun fikirlerinize ihtiyacim var....O hala gorusmek istedigini soyluyor
Hissetmişsen öyledir biz kadınlar farkediyoruz çoğu şeyi bence sıkıntı yapmamalısın olmazsa olmaz ..

Ayy iltifat etmedi diye mi tum bu tantana. Kimisi yazarak kendini daha iyi ifade eder. Belli ki gorustugun cocuk da oylelerinden. Ayrica tekrar gorusmek istemis. Bence siz fazla yuzeysel takilmissiniz ve siz begenmemissiniz cocugu.

Belki ilgisini tam gosterememiştir cunku begenmese bir daha gorusmek asla istemez.

Sız de begendıyseniz bir şans daha verip gözlemleyebilirsiniz

Back
X